Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Kis szoba berendezése – „Így alakítottuk át egy tinédzser szobáját…”

Egy kedves ügyfelünktől kapott visszajelzés után született meg bennünk a gondolat, hogy vásárlóink beszámolóin keresztül mutassuk be, hogyan lehet ízlésesen, mégis pénztárcabarát módon otthonossá varázsolni egy helyiséget. A cikksorozatunkat útnak indító részben egy nappali újragondolását mutattuk be, a második fejezetben egy hálószoba került a középpontba, majd egy konyha átalakítását meséltük el. Legújabb részünkben pedig azt mutatjuk meg, hogyan rendezett be egy anyuka egy kis szobát, valóra váltva gyermeke egyik legfőbb vágyát.

Az alábbiakban Mária osztja meg velünk a történetét, aki lakásfelújítása során gondolkodott el azon, hogy a kisebb gyerkőc érkezése után ideje lenne tini gyermekének egy külön szoba. Beszámolójából kiderül, hogy milyen szempontokra figyelt oda a bútorok kiválasztása és a szoba berendezése során, valamint, hogy hogyan sikerült a kiadásokat 200 ezer forint alá csökkentenie.

Kis szoba berendezése tinédzsereknek - Így csináld JÓL!

„Amikor kiderült, hogy lakásfelújításba kezdünk, nagyobbik gyermekem elkezdett nyaggatni minket, hogy jó lenne már neki egy saját szoba, ahol nem kellene osztozkodnia a testvérével. Ezt azzal indokolta, hogy már lassacskán felnőtt, és nem szeretne egy „gyerekes közegben” lenni. Ez érthető volt, azonban nem tudtuk, hogy mennyi keret marad a lakásfelújítás végére, így nem akartam őt hamis ábrándokba ringatni.

A felújítás során rájöttünk, hogy sokkal olcsóbban ki tudunk jönni, mint amire számítottunk. Leültünk hát tini lányunkkal megbeszélni, hogyan képzelné el az új szobáját, és mire vágyik igazán.”

Bútorok meghatározása

„Mivel még tanuló, ezért elengedhetetlennek gondoltuk, hogy legyen egy jó íróasztala, megfelelő székkel és szekrényekkel. Egy új ágyon is gondolkodtunk. Sajnos nem állt sok hely rendelkezésünkre, de ez nem is volt elvárás; csak egy saját, nyugodt hely.

Mivel az egész lakásban elkezdett uralkodni a kicsit letisztultabb, klasszikusabb-fehér vonulat, ezért a szoba berendezése is e szerint történt meg.”

Nehéz választás

“A Megfizethetőbútor oldalán kezdtünk el nézelődni, hiszen a ház többi részébe is számos terméket vásároltunk innen. Gyermekem segítségét is kértem, hogy nézzük ki a neki legjobban tetsző bútorokat a szoba berendezése miatt… Persze, ésszerű keretek között. Nehéz volt a választás, hiszen több „összeállítás” is megszületett a fejében.

Az első egy kicsit skandináv stílusra emlékeztetett engem a neutrális színek és a fák megjelenése miatt. Noha a lakásunk többi részében nem ilyen stílus uralkodott, boldogan mondtam volna igent az összeállításra, hiszen nagyon sok egymáshoz illő terméket találtunk így az oldalon.”

Szoba berendezése

„Aztán jöttek a Toli darabok... Na, itt már bajban voltunk. Ugyanis szintén egymáshoz illő termékeket találtunk, „modernebb” kivitelben. Meg is jegyezte gyermekem, hogy ezek hosszú évig helytállnának, a fekete-fehér klasszikus jegyből adódóan.”

Szoba berendezése

„Órákig, sőt inkább napokig böngészgetve az oldalt aztán végül összetettünk saját szobánkat a referenciaképeknek köszönhetően.”

Szerelemtermékek

„A szoba berendezése során figyelembe vettük a korábban tetsző bútorokat és a hely adottságait. Végül kosárba tettük a termékeket. A következőkre esett a választás:

Toli szekrény (Toli 5 elem): 26.335 Ft

Toli polc (Toli 15 elem): 11.380 Ft

Mágnes íróasztal: 16.900 Ft

Joel forgószék: 20.500 Ft

Toli ágykeret Korzika Dream matraccal (Toli 20 elem): 60.125 + 46.120 Ft

Kavala szőnyeg: 15.900 Ft”

Szoba berendezése

Mennyi az annyi?

„Maximum 250.000 forintot akartunk rászánni a felújításra. Éppen ezért nagy örömmel töltött el minket, amikor közel 200.000 forintból megúsztuk a szoba berendezését. A legfőbb persze az volt, hogy gyermekem hihetetlenül boldog lett, és most valószínűleg hosszú évekig hű társakra talált a Megfizethetőbútornak köszönhetően.”

Bízunk benne, hogy Mária története inspirációt adott Neked is, ha éppen egy tinédzser szobáját szeretnéd felújítani. Ha további ötletre lenne szükséged, akkor tekintsd meg a Megfizethetőbútor ifjúsági bútorait, vagy a teljes kínálatunkat!

Olvasd el cikksorozatunk korábbi részeit is!

Eszter nappalijának történetét IDE KATTINTVA, Gábor hálószobájának történetét IDE KATTINTVA, Veronika konyhájának történetét pedig IDE KATTINTVA érheted el.