Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám

Országos házhozszállítás

  • Országosan egységes árak
  • Határidőn belüli szállítás
  • Szállítás előre egyeztetett időpontban
  • Kérhető házba szállítás
  • 20% kedvezmény a szállítási díjból három vagy több termék rendelése esetén
  • Kérhető gyors szállítás szolgáltatás
Teljes körű garancia a kiszállításra

+ teljes körű garancia a kiszállításra,
hogy a legkiválóbb minőségű bútort kapja

Házhozszállítás

Szállítási információk

Cégünk az ország egész területére végez házhozszállítást, ennek díja országosan egységes. A szállítás díja termékenként változó, összege a rendelni kívánt bútor adatlapján megtekinthető.
Házhoz szállítás esetén a minimum rendelési összeg 30 000 Ft.
A házhozszállítás minimum összege 4 000 Ft.

Két termék rendelése eseten a szállítási díjak összegződnek. Három vagy több tétel vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a szállítási díjból.

Amennyiben ingyenes szállítási költséggel rendelkező termék van a rendelésében, úgy további kedvezményt nem áll módunkban biztosítani, mivel a kedvezmények nem összevonhatóak.

Amennyiben szállítási árajánlatot kér tőlünk, úgy kérjük, adja meg a szállítási címet.

A szolgáltatás a termék megadott szállítási címre eljuttatását jelenti, a szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Választható szolgáltatások

Házhozszállítás:

A házhozszállítás a termék/termékek megadott szállítási címre szállítását jelenti, a szállításért felelős munkatárs további anyagmozgatásra nem kötelezhető.

Amennyiben a szállítási címre behajtási engedély szükséges, úgy abban az esetben a vevő felelőssége az engedély beszerzése.

A szállítás napját és időpontját cégünk határozza meg.
Vasárnapi valamint hétfői napokon nem végzünk szállítást.
Budapestre szombati napokon szállítunk.

Gyors szállítás:

Weboldalunkon lehetőség van gyors kiszállítás szolgáltatás igénybevételére. Termékek adatlapján szerepel, hogy elérhető-e a gyors kiszállítás opció, valamint ennek díja. Több termék rendelése esetén a kiszállítási felárak összeadódnak. (A gyors kiszállítás opció módosításának jogát cégünk fenntartja.)

Házba szállítás:

A házba vagy lakásba beszállítás (a házhozszállítási költségen felül) külön költséget jelent. A beszállítási munkát kizárólag cégünk szakértő dolgozói végzik.

A szolgáltatás igénylése esetén egyedi árajánlat kérése szükséges. Az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van az Ön otthonának paramétereire (emelet, családi ház stb.).
Amennyiben a házba szállítás szolgáltatást lemondja a szállításkor a kollégáknál, úgy ezt a költséget is ki kell fizetnie a kollégáknak és az iroda fogja visszautalni ezt a költséget egy Ön által megadott bankszámlaszámra.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy házba szállítást ablakon, erkélyen keresztül nem végzünk!
Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!

Szállítás menete:

Az ön rendelésének házhozszállítása előtt 2 nappal e-mail üzenetet küldünk, melyben megadjuk az érkezés várható időpontját. A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni.
A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz e-mail-ben vagy telefonon hozhatja tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket.
Amennyiben a szállítási időpontot elfogadta e-mailben vagy telefonon, de a szállítás napján nem érjük el vagy nincs a szállítási címen, úgy a következő szállítás alkalmával dupla szállítási költséget kérünk el. Amennyiben készpénzes fizetési módot állított be, úgy az újbóli szállítás időpontjára a teljes összeget kérjük előre utalni.
A megrendelt szolgáltatásokat a garantáltan segítőkész és udvarias kollégáink szakképzett, gyakorlott módon végzik.

Személyes átvétel:

Amennyiben az Ön által megrendelt terméket személyesen szeretné elszállítani, átveheti a Tiszalökön található üzletünkben, előre egyeztetett szombati napon, nyitvatartási időben. 8:00-11:00
A személyes elszállítás során a bútor megóvása érdekében a csomagoláshoz, rögzítéshez szükséges anyagokat a vevő maga biztosítja (pl.: pléd, törölköző, paplan, karton, szivacs). A személyes szállítás esetén a cég nem vállal felelősséget a szállítás során keletkező károkért.

Üzletünkben női eladó dolgozik, amennyiben a terméket Ön szállítja el, Önnek kell megoldania a boltból illetve a raktárból történő árumozgatást, valamint az autóra rakodást.
Javasoljuk, 2 férfi ember érkezzen a termékekért.

További információk:

Szállítás során arra törekszünk, hogy a termék épségének megóvását környezetkímélő módon, újrahasznosított csomagolóanyagokkal végezzük. Ez a megoldás többször használatos szivacstáblákkal való rögzítésből, hézagolásból áll, mellyel a legbiztosabb módon vigyázhatunk a bútorok sértetlenségére.

A weboldalunkon található szállítási idők tájékoztató jellegűek, ettől cégünk eltérhet.