Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Konyhabútor szett – A legújabb összeállításaink

A konyha a család központja: itt készülnek el a finomabbnál finomabb ételek, itt telik meg a tér harsogó beszélgetésekkel és életre szóló élményekkel. Ezek nélkül pedig nem lehetnének teljesek se a reggelek, se a délelőttök, se a délutánok, se az esték. Elengedhetetlen tehát, hogy ebbe a helyiségbe megfelelő körülményeket biztosíts. Amennyiben fejtörést okoz a stílusban, színben és hangulatban hozzád passzoló bútorok kiválasztása, valamint nem szeretnél sok időt eltölteni a kereséssel, de mégis modern termékekre vágynál konyhádba, a legjobb helyen jársz. Mostani blogbejegyzésünkben elhoztuk Neked a legújabb konyhabútor szett gyűjteményünket, amelyek garantáltan tökéletes színteret biztosítanak majd a családi összejöveteleknek. 

Konyhabútor szett

Konyhabútor szett kis konyhába

Ha kisebb helyiséggel rendelkezel, akkor sem kell lemondanod az ízléses konyháról. Sőt! Toril konyha összeállítás névre keresztelt szettünk bebizonyítja, hogy tényleg nem a méret a lényeg. A szettnek köszönhetően minden elfér, és mindennek tökéletes helye van. Ráadásul, a konyhagarnitúra letisztult, barna, egységes színének köszönhetően bármilyen enteriőrbe kiváló választás lehet.

Konyhabútor szett nagy konyhába

Konyhabútor szett nagy konyhába

Amennyiben nagyobb tér áll rendelkezésedre, úgy szívből tudjuk ajánlani neked a Gray konyha összeállításunkat. A konyhagarnitúra 260 centiméter szélességének köszönhetően akár több konyhatündér is dolgozhat egyszerre a helyiségben, míg az étkezőasztalnál hat ember is kényelmesen elücsöröghet egymás mellett. Az asztalt lapra szerelten, csomagolva szállítjuk, míg a széket készre szerelve szállítjuk házhoz – a házhozszállítás természetesen ingyenes, ahogy a többi konyhabútor szett esetén is!

Konyhabútor szett

Közönségkedvenc konyhabútor szett

Nem lehet teljes ez a blogcikk a közönségkedvenc konyhagarnitúránk nélkül! A Zsófia II. 270 cm sarok konyha önmagában is nagy népszerűségnek örvend, azonban így, étkezőasztallal kombinálva jobban megéri, mint valaha. A konyha 270 cm széles, 28 mm-es, mérsékelten hő-víz-ütés-karcálló munkalappal van ellátva, ezáltal hosszú ideig lehet hű társad. Mindezt egy csodálatos színskálában kaphatod meg: a sonoma, sötét sonoma, wenge konyha, valamint sonoma, barna textilbőr étkezőgarnitúrák ugyanis remekül kiegészítik egymást. Aren konyha összeállításunk keretében most kedvezményesen juthatsz hozzájuk. Ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Konyhabútor szett

Modern konyhabútor szett

Ha a legmodernebb, leginkább 21-ik századi konyhára kellene letennünk a voksunkat a konyha szett összeállításaink közül, akkor a Braga konyhára szavaznánk! Hogy miért? A fa elemek kombinálása a fémmel, valamint a sötét színekkel teljesen új szintre emeli ezt a szettet: egyszerre lesz letisztult és extravagáns, ami kiválóan illik a manapság népszerű divatirányzatokhoz. Amennyiben szeretnéd megtekinteni, hogy milyen extrákat tartalmaz ez a konyhabútor szett, valamint, hogy milyen szállítási időkkel szolgálunk, KATTINTS IDE!

Kíváncsi lennél további konyha ajánlatainkra? Megtekintenéd a többi garnitúrát? Inspirálódnál még a nagy lakásfelújítás előtt? Akkor tekintsd meg az összes konyhabútor garnitúránkat, IDE KATTINTVA! Amennyiben inkább a nappali összeállításaink érdekelnének, úgy KATTINTS IDE, ha pedig a hálószoba összeállítások, akkor pedig IDE!