Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Hálószoba bútor szett – 3+1 összeállítás 400.000 forint alatt

A hálószoba a lakás legintimebb pontja: a pihenés és a feltöltődés helye, ahol indítjuk és ahol befejezzük a napot. Ezért különösen fontos, hogy nyugodt, harmonikus enteriőrt teremtsünk ebben a helyiségben. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk a megfelelő bútordarabok kiválasztására, majd pedig azok elrendezésére. Hálószoba bútor szett összeállításainkban olyan termékcsaládok darabjait találod, amelyek minden szempontból harmonizálnak egymással. Neked nem marad más, mint kiválasztani az álomszettet, és élvezni az éjszakai feltöltődés minden pillanatát. Nézzük is a legjobb összeállításokat 400.000 forint alatt!

3+1 hálószoba bútor szett

1. Szép Silva

Hálószoba bútor szett - megfizethetőbútor

A Silva hálószoba összeállítás tökéletes választás azok számára, akik az egyszerű, letisztult vonalvezetésű bútorokat kedvelik. A hálószoba bútor szett grafit-fehér színben, egy gardróbszekrénnyel, komóddal, ágykerettel, ágyráccsal, valamint éjjeliszekrénnyel érkezik. Ráadásul az ágykerethez LED-világítás is tartozik, ezzel feltéve a pontot arra a bizonyos i-re. Az összeállítást 1–2 héten belül, előre egyeztetett időpontban szállítjuk. Ráadásul a házhozszállítás ingyenes (természetesen ez a többi összeállításunk esetében is érvényes)!

2. Világos Vivero

Hálószoba bútor szett - megfizethetőbútor

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy 350.000 forint alatt is berendezheted a hálószobát? Hihetetlen ajánlatnak hangzik, nemigaz? És hogy mit tartalmaz pontosan ez a hálószoba bútor szett? Egy komódot, egy gardróbszekrényt, egy polcot, egy könyvespolcot, egy számítógépasztalt, valamint egy ágykeretet. A bútorok minden szempontból kiegészítik egymást, mindezt gyönyörű, világos stílusban, amely akár felnőttek és kisebbek számára is nagyszerű választás lehet a pihentető órákhoz. Beleszerettél? Akkor kattints ide, és tekintsd meg a Vivero hálószoba összeállítást most!

3. (S)Zuper Zyra

Hálószoba bútor szett - megfizethetőbútor

Ha unod az eddigi világosabb kinézetet, akkor van egy jó hírünk számodra! A Zyra hálószoba összeállítás ugyanis kontrasztos megjelenésével egyszerűen csempész egy kis színt a mindennapokba. A sötét milánó barna kiválóan kiegészíti a világosabb krémszínt, ezáltal egy markáns, de mégis lágy összhatást kínálva. És az eredmény? Egy csipetnyi pikánsság éppen, ahogyan Te szereted. A hálószoba bútor szett tartalmaz egy gardróbszekrényt, egy komódot, egy éjjeliszekrényt, egy polcot, valamint egy ágykeretet is.

Hálószoba bútor szett - megfizethetőbútor

+1. Modern Merion

Ez a hálószoba összeállítás már feszegeti a büdzsé felső határát… Sőt, egy picit át is lépi azt, azonban úgy gondoltuk, hogy nem hagyhatjuk ki ezt a csodálatos szettet a felsorolásból. A Merion hálószoba összeállítás kitűnő megoldás lehet azok számára, akik egy kicsit többet tudnak rászánni a hálószoba berendezésére, és akik egy megkapóan modern helyiségre vágynak. A szettben elérhető tágas gardrób belül tükröt rejt, a konténeres, ágyneműtartós ágy absztrakt fejtámlával érkezik, a garnitúra pedig kiegészül még egy polccal, világítással, éjjeliszekrényekkel és egy tágas komóddal is a teljesség kedvéért.

Hálószoba bútor szett - megfizethetőbútor

Kíváncsi vagy a többi összeállításunkra is? Tovább keresgélnél az álom hálószoba után? Inspirálódnál a nagy lakásfelújítás előtt? Akkor tekintsd meg az összes termékünket, és szeress bele te is a Megfizethetőbútor különleges darabjaiba! Amennyiben inkább a nappali összeállításaink érdekelnének, KATTINTS IDE!