Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Nappali bútor szett – Válogatás a legjobbak közül

Berendeznéd, újragondolnád a nappalid? Fejtörést okoz a stílusban, színben és hangulatban hozzád passzoló bútorok kiválasztása? Nem szeretnél végtelen időt eltölteni azzal, hogy bútorokat válogass össze annak érdekében, hogy azok kellőképpen harmóniában legyenek egymással? Bízd ránk magad! Nappali összeállításainkban olyan termékcsaládok darabjait találod, amelyek minden szempontból illenek egymáshoz. Szekrénysor, komód, dohányzóasztal, kanapé vagy sarokülő lenyűgöző párosításokban? Igen, igen és igen! Mutatjuk a legjobb nappali bútor szett gyűjteményeinket! 

Nappali bútor szett - megfiezthetőbútor

A neutrális színek kedvelőinek szívből ajánljuk  City nappali bútor szett garnitúránkat, amely a következő elemeket tartalmazza: egy 60 és 72 centiméteres vitrin szekrény, egy vitrines komód, egy tv állvány, egy dohányzó asztal és egy polc. Minden termék tökéletesen kiegészíti egymást. Amennyiben a minimalista vonalat kedveled, letisztult árnyalatokkal, úgy ez a szett kifogástalan lesz számodra!

Nappali bútor szett - megfizethetőbútor

Szeretnéd berendezi nappalidat 250.000 forint alatt? Lehetséges ez egyáltalán? A Megfizethetőbútor kínálatával igen! Az egyik új nappali bútor szett összeállításunk ugyanis egy csodás, bonell rúgós kanapét, egy dohányzóasztalt és egy komplett szekrénysort tartalmaz, mindezt pedig bőven az előbb említett ár alatt.

A kanapé nagyon tartós, jól szellőző anyagának köszönhetően hosszú évekig lesz hű társad. A termék tökéletes a családi összejövetelekhez, de az egyedüli film- és sorozatoknézéshez is kiváló. Amennyiben egy kanapés szettet szeretnél egy-két kiegészítővel, megfizethető áron, úgy válaszd az Eco nappali összeállításunkat!

Nappali bútor szett - megfizethetőbútor

Mit szólnál valami misztikushoz, valami rejtélyeshez, valami modernhez? Ha ezeket a jelzőket szívesen átültetnéd otthonodba is, akkor a legjobb helyen jársz. A Zafra nappali összeállításunk ugyanis kiváló lehet számodra – amennyiben a sötét szín szerelmese vagy. A nappali bútor szett antracit árnyalatban készült, amelyet a legtisztább és legnagyobb fűtőértékű kőszén tónusa ihletett. A szett kétféle komóddal, tv állvánnyal, fali polccal és dohányzóasztallal érkezik a házhozszállítás pedig ingyenes, ahogy a többi nappali bútor szett esetén is! 

Nappali bútor szett - megfizethetőbútor

Nagyobb büdzsé áll rendelkezésedre? Van egy ajánlatunk számodra: az Elegant nappali összeállítás. A közel 3 méteres sarokkanapé minden lazulási tevékenységhez tökéletes választás. Ha pedig ehhez passzoló asztalt, szekrényt keresnél, akkor valóban ez a nappali bútor szett lesz a számodra legmegfelelőbb választás.

Nappali bútor szett - megfizethetőbútor

Végső soron pedig elhoztunk egy igazi Cool nappali összeállítást – a neve is ez, nem csak a kinézete. A nappali bútor szett nemes egyszerűsége, letisztult eleganciája, mégis szemet-magára-szegező megjelenése mindenki szívét elnyeri. Ha szeretnél egy visszafogott, mégis kiemelkedő darabbal gazdagabb lenni, akkor válaszd a LED világítással felszerelt szekrénysort, ami szettben is elérhető. Az pedig, hogy még egy kanapé és asztal is jár mellé, már csak ráadás! Az összeállítás ráadásul raktárról elérhető, így egy-két héten belül nálad is lehet. 

Nappali bútor szett - megfizethetőbútor

Tovább keresgélnél az álomnappali után? Inspirálódnál a nagy lakásfelújítás előtt? Tekintsd meg teljes nappali összeállítás kínálatunkat, és szeress bele te is a Megfizethetőbútor termékeibe! Nálunk több száz akciós termék közül válogathatsz, akár raktárról, ingyenes házhozszállítással! Amennyiben kíváncsi lennél a többi összeállításunkra – legyen szó akár konyháról, akár hálószobáról –, kattints IDE!