Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Szekrénysort keresel? Válogass 2020 legnépszerűbb darabjaiból!


Úgy érzed, hogy a nappalid divatjamúlt hatást sugall, a bútorokon több a karc, mint az ép felület, vagy egyszerűen csak szeretnél egy kis frissességet csempészni otthonod leggyakrabban használt helyiségébe? A legjobb helyen jársz! 2020 best of szekrénysorai várnak rád!

Az év első felét már a hátunk mögött tudhatjuk, ezért úgy gondoltuk, hogy itt az ideje egy kis visszatekintésnek és összegzésnek – bízva abban, hogy a kedvelt darabok sorravételével segítségedre leszünk az ideális bútordarab megtalálásában. Lássuk, hogy melyek voltak azok a szekrénysorok, amik 2020 első hat hónapjában a legnagyobb népszerűségnek örvendtek vásárlóink körében!

1. Játékos sarokspecialista

A Caramel szekrénysort azzal a gondolattal álmodták meg a tervezői, hogy megoldást kínáljon a helyhiány problémájára. „Félbecsukható” kialakításának köszönhetően nem csak a hagyományos pozícióban, hanem akár egy sarokban elhelyezve is tökéletesen ellátja a feladatát.

A játékos fehér betétek megtörik a faburkolat egyhangúságát, a különböző méretű és kialakítású tárolórekeszek pedig nem csak az apró nippeknek szolgálnak alátétként, hanem könyvek és nagyobb tárgyak elnyelésére is alkalmasak.

Ezért imádják a vásárlóink:

  • variálhatóság
  • sokoldalú tárolórekeszek
  • játékos vonalak

2. Robosztus szimmetria

A Mamba szekrénysor egy igazi „nagyágyú”. Tiszteletet parancsoló megjelenésének köszönhetően férfi vásárlóink körében kimondottan népszerű. A fekete vagy fehér színben is megrendelhető bútordarab falra rögzíthető elemei egymástól függetlenül, szabadon rögzíthetők, de egy kis méricskéléssel akár a teljes szimmetria is megteremthető.

Az üveges betétek megvilágításáról beépített LED égők gondoskodnak, így az esti tévénézés kiegészítő fényforrásai is biztosítva vannak.

Ezért imádják a vásárlóink:

  • beépített LED világítás
  • szimmetrikus kialakítás
  • magasan elhelyezhető tévé

3. Letisztult elegancia

A Silk szekrénysor a modern és minimalista lakások egyik kötelező tartozéka. A faburkolatot és napjaink egyik divatszínét ötvöző bútordarab úgy válik eggyé a környezetével, hogy fel sem merül bennünk annak a gondolata, hogy egy szekrénysor terül el a szemünk előtt.

A push-click technikával nyíló ajtóknak köszönhetően nincs szükség fogantyúk használatára, a beépített LED világítás pedig lehetőséget kínál rá, hogy kedvenc dísztárgyaink esténként is szem előtt maradhassanak.

Ezért imádják a vásárlóink:

  • fogantyú mentes kialakítás
  • lefelé nyíló polcajtók
  • matt borítás

4. Légies praktikum

Mintha csak egy kép lógna a falon. A Moonlight szekrénysor egy különleges darabja a kínálatunknak. Nem érintkezik a padlózattal, tehát egyetlen négyzetcentimétert sem vesz el a nappali alapterületéből. Takarítások alkalmával éppen ezért csak a porszemek eltávolításáról kell gondoskodni, alatta pedig bútortologatás nélkül is kényelmesen ki lehet porszívózni, vagy fel lehet mosni.

A mai modern okostévéket körbeölelő kialakításának köszönhetően erre a bútordarabra a legtöbben nem is hagyományos szekrénysorként, hanem egy dekoratív kiegészítőként tekintenek.

Ezért imádják a vásárlóink:

  • felfüggesztett kialakítás
  • beépített LED világítás
  • kis méret

5. Tradicionális természetesség

Azt tapasztaljuk, hogy az emberek zöme a legújabb megoldásokat keresi, viszont továbbra is szép számmal akadnak olyan vásárlók, akik megmaradnak a jól bevált kialakításnál és dizájnelemeknél. A Cango szekrénysor úgy elégíti ki ezeket az igényeket, hogy a mai kor elvárásainak is teljes mértékben megfelel.

Strapabíró, rengeteg tárolórekesszel rendelkezik, letisztult megjelenésével pedig belesimul azokba az enteriőrökbe, ahol a faburkolatú bútorok dominálnak.

Ezért imádják a vásárlóink:

  • tölgy borítás
  • egyben nyíló oldalsó szekrényajtók
  • természetes hatás

Feldobnád a nappalidat egy új szekrénysorral, de a legnépszerűbb darabok között nem sikerült az ízlésedhez közelálló bútort találnod? Semmi probléma! Nézd meg a teljes kínálatunkatat, és válogass tovább!