Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Csempészd be 2020 divatszíneit az otthonodba!

A színek megváltoztatása az egyik leggyorsabb módja annak, hogy átalakítsd az otthonod. Nem számít, hogy az összes falat átpingálod, vagy csak egy új, vibráló tónusú párnát helyezel el a kanapén, mindkét esetben drámai átalakulást érhetsz el. Azt azonban, hogy milyen új árnyalat passzolna leginkább a lakásodba, nem könnyű eldönteni. Ilyenkor érdemes szemügyre venni, hogy milyen divatszínek hódítanak a nagyvilágban.

Biztos veled is előfordult már, hogy egy film vagy sorozat nézése közben azon kaptad magad, hogy nem tudsz a történésekre koncentrálni, mert teljesen magával ragadott a helyszínül szolgáló épület belső tere. Ez nem véletlen. Sokan felelnek azért, hogy a látvány minden szempontból tökéletes legyen (és ezek a szakemberek pontosan tisztában vannak vele, hogy melyik színek azok, amikkel hatást lehet elérni). Mit szólnál hozzá, ha a lakásodba lépve téged és a vendégeidet is hasonló impulzusok érhetnék, mint amikor egy lélegzetelállító enteriőrt látsz a filmvásznon?

2020 sláger színei között elegáns, pezsgő és természetes árnyalatok egyaránt szerepelnek. Itt az ideje, hogy búcsút ints az unalmas tónusoknak, felfedezd az idei év divatszíneit, és becsempészd őket az otthonodba! Lássuk az aktuális kedvenceket!

Lazúrkék

Ez a klasszikus és időtlen árnyalat egyszerűségével és eleganciájával évszázadok óta jelen van a lakásokban. Hatására nyugtató és hatékonyságnövelő folyamatok indulnak be a szervezetben, ezért hálószobában, nappaliban vagy akár egy irodában is jó választásnak bizonyulhat a használata. Nem véletlen, hogy 2020-ban is erőteljes kereslet mutatkozik az éjszakai égboltot megidéző tónus iránt.

Lazúrkék árnyalatra vágysz? Huppanj bele a Ravel fotelbe, pihenj le a Super blue kanapén, vagy pezsdítsd fel a teret a kéken világító Fly TV állvánnyal!

Mustársárga

A sárga szín hatására automatikusan boldogság és melegség járja át a lelkünket. A mustáros árnyalat az idegrendszer és a mentális folyamatok stimulálásával energiát sugall, inspirál és beindítja a kreativitást, ezért nappaliban, étkezőben vagy egy dolgozószobában egyaránt jó választásnak bizonyul. Segítségével akár szűk és fénymentes helyiségekben is megteremthető a fényes és tágas tér illúziója.

Szeretnéd bevinni a napfényt a lakásodba? Kényeztesd magad a Kelly fotel puhaságával, töltődj fel energiával az Euforia kanapén, vagy tedd izgalmasabbá a teret a Nala szőnyeg játékos mintázatával!

Hamvasszürke

Sokan ódzkodnak ettől a tónustól, pedig az egyik legjobban működő árnyalatról beszélünk – nem csoda, hogy 2020-ban is rengeteg falrészen és bútordarabnál visszaköszön ez a semleges szín. Tökéletesen passzol a minimalista stílusra építkező enteriőrökbe, kiegyensúlyozza a harsány színeket, és remekül illik a faburkolatú kiegészítőkhöz. A könnyedséget és kiegyensúlyozottságot sugalló árnyalat kis és nagy terekben egyaránt ideális választás.

Elegáns és visszafogott hatást szeretnél elérni? Helyezd el a főzőhelyiségben a Galio konyhabútort, használd ki a Xadra ágykeret nyújtotta kényelmet, vagy tedd teljessé a nappalidat a Silk szekrénysorral!

Ahhoz, hogy új életet lehelj az otthonodba, nem szükséges mindent lecserélned. Elég, ha lefestesz egy-két falrészt, és beszerzel néhány divatos bútordarabot. Ha pedig bizonytalan vagy a színekkel kapcsolatban, hallgass ránk: a lazúrkékkel, a mustársárgával és a hamvasszürkével egyszerűen nem tudsz mellé lőni!