Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Őszi lakásdekoráció és lakberendezési trendek

A levelek ezer színben játszanak, az éjszakák egyre hosszabbak, és a levegőben ott van már valami másnak az illata... Hivatalosan is itt az ősz. Fogj egy csésze gőzölgő teát, kuckózz be, és olvasd el hasznos útmutatónkat arról, hogyan készítheted fel Te is otthonodat erre az évszakra! A legjobb őszi lakásdekoráció és lakberendezési trendek egy helyen. 

Őszi lakásdekoráció 101

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Fűszeres illatok

Az ősz a fűszerek évszaka. Gondolj csak az almára, a tökfűszerre, a szegfűszegre, a gyömbérre, a fahéjra vagy a szerecsendióra, ami jellegzetesen az ősz „illata”. Ezek a fűszerek nyugalmat és meghittséget árasztanak magukból. Éppen ezért ne felejtsd őket becsempészni otthonodba gyertya, olajdiffúzor, potpourri vagy füstölők segítségével.

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Dolce sarokkanapé

Takarók mindenhol

Műszőrmés, kockás, mintás, mindegy, csak takaró legyen! Rendezd be bútoraidat puha rétegek sokaságával, amelyekkel kényelmesen beburkolózhatsz, miközben kedvenc sorozatodat, filmedet nézed, és hallgatod a párkányon kopácsoló esőcseppeket.  És ne felejts el beszerezni néhány meleg, barnás, narancsos vagy sárgás árnyalatú huzatot is a teljesség kedvéért!

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Szezonális díszek

Az őszi hangulatot néhány dekorációval könnyen megteremtheted. Helló tökök és falevelek! Akár egyedi kiegészítőket, akár asztaldíszeket, koszorúkat, füzéreket vagy mást választasz, fontos, hogy a színekkel, elrendezéssel melegséget költöztess otthonodba, ami ellensúlyozza a kinti csípős időjárást.

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Őszi lakberendezési trendek

Miután számon vettük a legfőbb őszi lakásdekoráció kellékeit, ideje megnézni a trendeket is – már ami a lakberendezést illeti.

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Pillow II. kanapé 

1. Földszínek

A földszínek és a meleg, semleges árnyalatok 2022-ben hatalmas visszatérésnek örvendenek, és ez a trend idén ősszel még tovább fokozódik. A homok, fahéj, rozsda, terrakotta, réz, tompa zöldek és hasonló semleges színek meleg tónusai szinte minden más színpalettát kiegészítenek, így tökéletesen passzolnak bármely térbe. Míg tavaly sok szürkét és merész, hideg árnyalatokat láttunk az őszi lakberendezésben, idén minden a melegebb, lágyabb, tompább tónusokról szól.

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Otero szekrénysor I.

2. Természetes, fa bútorok

A fa természetes szépsége képes barátságos és nyugtató környezetet teremteni. A világosabb, melegebb faárnyalatok visszatérőben vannak, különösen a konyhai és fürdőszobai szekrényeknél, míg a szürke tónusú fák népszerűsége inkább csökkenőben van.

Őszi lakásdekoráció - megfizethetőbútor

Cleo puff

 3. Ívek

Egy 2022-es őszi lakberendezési trendekről szóló blogbejegyzés nem lehet teljes az ívek és a görbe vonalak említése nélkül. Idén ugyanis ez az egyik őrület. Rengeteg egyszerű módja van annak, hogy ezt megjelenítsd otthonodban: például lekerekített tükrök, zsámolyok, dohányzóasztalok, étkezőszékek és ottománok, valamint kisebb dísztárgyak – például gömbök és lámpák – segítségével. 

Te is az a típus vagy, aki rajong az újdonságokért? Mindig figyeled a trendeket, és folyamatosan azon töröd a fejed, hogyan lehetne átalakítani az otthonod? Ha igen, akkor OLVASD EL a legjobb lakberendezéssel foglalkozó Netflix sorozatokat, valamint filmeket tartalmazó blogbejegyzésünket, amik segítségével inspirációt szerezhetsz a lakásdekoráláshoz. A cikk kiváló lehet az őszi bekuckózós estékhez is. ;) Amennyiben a többi blogbejegyzésünkre lennél kíváncsi, KATTINTS IDE!