Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Netflix lakberendezés – 7 + 1 tartalom az őszi estékre

Te is az a típus vagy, aki rajong az újdonságokért? Mindig figyeled a trendeket, szemmel tartod a különféle lakberendezési csoportokat, és folyamatosan azon töröd a fejed, hogyan lehetne átalakítani az otthonod? Ha igen, akkor ez a cikkünk neked szól! Összeszedtük ugyanis a legjobb lakberendezéssel foglalkozó Netflix sorozatokat, valamint filmeket, amik segítségével inspirációt szerezhetsz a lakásfelújításhoz. Akár új bútorokkal dobnád fel, akár átrendeznéd kedvenc helyiségeidet, biztos, hogy találsz számodra érdekes anyagokat. Nézzük is kategorizálva a legjobb Netflix lakberendezés tartalmakat!

7 + 1 Netflix lakberendezés sorozat, film az őszi bekuckózáshoz

Te is szereted, amikor egy elhanyagolt lakásból elkészül az álomotthon? Akkor ezt a sorozatot imádni fogod.

1. Álomotthon mindenkinek

A McGee Stúdió két tulajdonosa, Shea és Syd McGee jóvoltából válnak valóra a tökéletes és egyedi stílusban kialakított otthonok. A Netflix-en jelenleg két évad érhető el, de már bejelentették, hogy jön a harmadik is. Tökéletes lazítós tartalom a hideg estékre.

Mindig csak rendszereznél? Akkor kapásból három sorozatot mutatunk neked, amelyek elnyerhetik a tetszésedet!

2. The Home Edit: Rendrakás rendesen

Clea és Joanna két jó barát, akik otthonok átrendezésére szakosodtak. Hírességeknek és hétköznapi embereknek segítenek dolgokat, ruhákat osztályozni, szétválogatni, valamint tárolni. Jelenleg egy évad érhető el, hamarosan jön a következő is.

3. Kondo Marie: Rakjunk rendet!

Szeretnéd teljesen átrendezni otthonodat? Akkor ez az inspiráló sorozat biztos tetszeni fog neked! Ugyanis Marie Kondo, világhírű takarítószakértő segít leszámolni a rendetlenséggel. Jelenleg egy évad érhető el.

4. Tiszta öröm

Ha tetszett az előző, akkor valószínűleg ez is fog, ugyanis ebben a sorozatban szintén Marie Kondo osztja meg a rendrakás praktikát, és segít egyensúlyt teremteni a munka és a családi élet között. Jelenleg egy évad érhető el a Netflix-en.

Szerettünk volna legalább egy lakberendezési stílussal foglalkozó tartalmat is belecsempészni a listába, ezért úgy döntöttük, jó lehet a minimalista otthonnal foglalkozó inspiráló dokumentumfilm. Erről a stílusról már korábban mi is számot adtunk, de mindig érdekes látni, ahogy az elmélet megelevenedik. Mert a kevesebb nem feltétlenül rossz, sőt...

5. Minimalisták: A kevesebb most több

Joshua Fields Millburn és Ryan Nicodemus mutatják meg nekünk, hogy a kevesebb hogyan lehet jobb. Sajnos nem mindig engedhetjük meg magunknak, hogy ellátogassunk a világ legszebb részeire, és ott felfedezzük a helyi különlegességeket. Azonban a Netflix ebben is a segítségünkre lehet.

6. A világ legkülönlegesebb otthonai

Ebben a sorozatban gyönyörűen szokatlan otthonokat ismerhetünk meg, Piers Taylor, díjnyertes építész és Caroline Quentin, színésznő/ingatlanrajongó segítéségével.

7. Hollywoodi ingatlanosok

Szeretnél betekinteni a hollywoodi luxuséletbe? Ezzel a Netflix lakberendezés sorozattal megteheted, ahol az Oppenheim Csoport elit ügynökei árulják el a modernebbnél modernebb luxusházakat a Los Angeles-i ügyfeleknek. Imádod a drámát? Ezt a sorozatot neked találták ki!

+ 1 Szeretnél átfogóbb képet kapni a design-ról? Hogy mi, miért történik úgy, ahogy? Milyen jelentése van a színeknek? Akkor az Absztrakt: A dizájn művészete kiváló lehet számodra! A két évados sorozat beletekintést nyújt az újító szellemű tervezők gondolatvilágába, és arról is képet ad, hogy miként hat a dizájn az élet minden területére.

Reméljük, hogy sikerült találni valamilyen érdekes Netflix lakberendezés tartalmat az elkövetkezendő estékre! A streaming szolgáltató kínálatában számos további anyag található, azonban többségük angolul tekinthető meg.

Ha ihletet kaptál, és máris belevágnál a felújításba, akkor érdemes megtekintened a Megfizethetőbútor kínálatát, ugyanis segítségünkkel valóban berendezheted azt a bizonyos álomotthont!

Várj... nincs vége! Összeszedtük még ugyanis a legújabb bútorokat a Netflixezéshez, amikkel garantáltan nehéz lesz abbahagyni a kikapcsolódást.

Hű társak a sorozat- és filmmaratonokhoz

Netflix lakberendezés

Bianka sarokkanapé

Ha a bekuckózás híve vagy, akkora Bianka sarokkanapé hosszú időn keresztül hű társad lesz. A kanapé szövete kellemes tapintású, ágyazható és párnákkal együtt kapható. Így akkor sem kell aggódnod, ha nem bírsz felállni egy Netflix-maraton után, ugyanis a kanapén kényelmesen elnyújtózkodhatsz – vagy akár el is aludhatsz.

Netflix lakberendezés

Firenze kanapé

Ez a kanapé egy igazi dizájnos darab, aminek mindkét oldala rúgós kivételű, tehát nagyon kényelmes és tartós. Ráadásul letisztult színével bármilyen enteriőrbe kiváló lehet.Netflix lakberendezés

Simi sarokkanapé

Nevéhez hűen te is csak simizni szeretnéd majd ezt a kanapét lágy, puha tapintása miatt. Ráadásul különleges vízlepergető és szennytaszító bevonatának köszönhetően akkor sem kell aggódnod, ha egy izgalmas sorozat közben kiborul a popcorn vagy az üdítő.

További bútorokra lennél kíváncsi, amelyek nappalid ékkövei lehetnek? Tekintsd meg teljes kanapé és sarokkanapé kínálatunkat!