Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Modern bútorok – Így újítsd fel lakásod tavasszal!

Végre hivatalosan is itt a tavasz. Ez pedig egyet jelent a megújulással. Már egyre jobban érezzük a napsugarak erejét, halljuk a madarak csicsergését, valamint egyre szélesebbre tárjuk az ablakokat, hogy lakásunkat feltöltse a friss levegő. Ilyenkor minden új életre kel. Éppen ezért ez az időszak kiváló arra, hogy felújítsd lakásodat, és végre olyan köntösbe öltöztesd, amibe mindig is szeretted volna!

Ezt számos modern bútorok segítségével megteheted, amikkel egyszerűen átlakíthatod otthonod. Tekintsd meg a legújabb mesébe illő termékeinket most csokorba szedve!

Modern bútorok helyiségek szerint

Új termékcsaládok nappalidba

Modern bútorok

Talon: Fém kiegészítők, fa felületek, modern bútorok. Ezek jellemzik a Talon termékeket, melyek egyedi és gyönyörű megoldások azok számára, akik szeretik a természetes hatású készítményeket.

Modern bútorok

Forest: szintén a fém és a fa talál tökéletes egyvelegre ebben a termékcsaládban, azonban másabb kivitelben, mint az előbb. Forest bútoraink kiválóak lehetnek az indusztriál stílus szerelmeseinket.

Ha a tavaszi nagytakarítás során szeretnél megszabadulni a régebbi bútoroktól, akkor invesztálj be új, modern termékeinkbe! Amennyiben kíváncsi lennél a további újdonságokra, úgy tekintsd meg Ariel, és Bongo termékeinket is!

Álomkanapé álomotthonodba

Modern kanapé

Denver sarokkanapénk csodálatosan tavaszias, zöld színével minden lakás tökéletes ékköve lehet. Univerzális elhelyezésének köszönhetően ízlés szerint variálható, valamint szövet kárpittal rendelkezik, ami egy strapabíró anyag. A sarokkanapé ágyazható, ágyneműtartó funkcióval van ellátva, így nem kell azon törnöd a fejed, hova pakold el a nem használt huzatokat, takarókat, lepedőket. A betét pedig bonell rugóból készült, ezáltal hosszú ideig hű társadként szolgálhat majd. Amennyiben szeretnéd feldobni otthonod egy színes termékkel, ez a kanapé a tökéletes választás! Nem tolakodó, azonban biztos, hogy minden szemet magára fog szegezni. Amennyiben szeretnél több információt megtudni róla, KATTINTS IDE!

Modern sarokkanapé

Ha hasonló bútort szeretnél egy kicsit másabb elrendezéssel és más színnel, akkor a Lagos U alakú sarokkanapé lehet számodra a megfelelő. A kanapé szintén bonell rugóval rendelkezik és ágyneműtartóval érkezik. További információkért KATTINTS IDE!

Mesés termékek hálószobába

Modern ágy

Amennyiben leváltanád elhasznált ágyad, szívből tudjuk ajánlani helyette a Valand névre hallgató termékünket, ami gondoskodik róla, hogy nyugodtak és pihentetők legyenek az éjszakáid. Az ágykeret 16 cm magas bükk lábakkal érkezik, valamint fém tartókra rögzített fejtámlával, amely 16 mm vastag laminált bútorlapból készült, ezáltal egy ellenálló, robusztus terméket kaphatsz.

Az összes Valand termékért KATTINTS IDE! Amennyiben ágy vásárlás előtt állsz, de nem tudod, hogy mire érdemes figyelni, úgy olvasd el korábbi blogcikkünket is IDE KATTINTVA!

Feldobnád hálószobád még egy vagány komóddal, gardróbszekrénnyel? Akkor a legjobb helyen jársz! Ugyanis számos modern bútorok érkeztek kínálatunkba, amelyek garantáltan kitűnnek a tömegből.

Modern szekrények

Loreto szekrények: lakkozott bükkfából készült fogantyúk, PVC élek, fém rudak, fekete fém lábak. Ezek a termékek igazi modern bútorok! Nem is mondunk erről többet, inkább tekintsd meg az összes darabot IDE KATTINTVA!

Modern bútorok

Lambio termékek: 2 mm vastag dekoratív csíkok, saját kezűleg ragasztható díszlécek, PVC élek, fém rudak, fogantyú nélküli rendszer. Ez aztán a letisztult elegancia. A teljes termékkínálatért KATTINTS IDE!

Kiegészítő étkezőbe, konyhába

Modern székek

Amennyiben régi székeidet szeretnéd újra cseréli, érdemes megtekintened legújabb termékeinket! Attól függetlenül, hogy milyen stílust szeretsz, biztos, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabot. Válaszd Lega II. székünket, amennyiben ívekkel kívánod feldobni a helyiség kinézetét! Amennyiben a klasszikus vonalak tetszenek modern köntösben, a Kila II. szék lehet számodra a megfelelő. Ezeket a termékeket 1–2 héten belül szállítjuk. Ha azonban inkább a letiszult kinézet híve vagy, akkor K348 bútorunk lehet az ideális jelölt. A konyhákba való termékek teljes termékkínálatért KATTINTS IDE!

Tovább nézelődnél? Megnéznéd az összes új termékünket? Akkor KATTINTS IDE, és nézd meg terméklistánkat, amelyet rendszeresen frissítünk!