Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Kanapé kisokos - 3 szempont, amit érdemes figyelembe venned!

Ha egy új lakásba költözöl, vagy éppen felújításon töröd a fejed, akkor az egyik legfontosabb dolog a kanapé beszerzése. Ilyenkor érdemes néhány dolgot szem előtt tartanod. A kanapé lesz ugyanis a kikapcsolódás igazi színtere. Itt fogsz majd olvasni, enni-inni, beszélgetni, tv-t nézni és néha aludni is. Ha vendégeket vársz ők is nagy eséllyel itt fognak összegyűlni, az étkezőasztalon kívül. Éppen ezért fontos, hogy időt szentelj a megfelelő kanapé kiválasztására, ami hosszú évekig lesz hű társad a hétköznapokban.

De mire is érdemes igazán figyelned?

Összegyűjtöttük Neked a legjobb Megfizethetőbútoros tippeket, amelyek kellő támpontot adhatnak egy új kanapé kiválasztásához!

1. A helyre!

A kanapé kiválasztásánál először vedd figyelembe a helyiség adottságait és a kanapé teljes méretét. Először ezt határozd meg, addig ne is foglalkozz a stílussal, vagy az adott termék anyagával!

Hova fogod majd tenni a kanapét? Milyen széles és magas legyen? Mennyi hely van a nappalidban? Falhoz teszed, vagy nem? Meg tudod majd kerülni? Ezek olyan kérdések, amelyeket érdemes alaposan átgondolnod.

Ha már elkezded a keresgélést, akkor sokat segíthet, ha a kiszemelt kanapé paramétereit imitálva újságpapírokat teszel le a földre. Ez jó viszonyítási alapot adhat, és könnyebben el is tudod képzelni az álomkanapédat. Jobban tudsz majd így gazdálkodni a megmaradt hellyel, valamint egyszerűbb lesz meghozni a döntést.

Kanapé

Komfortos, de nem túl nagy kanapét szeretnél a nappalid ékkövévé tenni? Akkor válaszd a Sandy névre hallgató termékünket, mely kellő kényelmet biztosít minden vendégednek! 50 centiméteres ülőmélysége az alacsonyabb, de magasabb látogatóidnak is megfelelő lesz.

2. Használatra!

Mire fogod főleg használni az új kanapédat? Sok vendéget fogadsz majd, vagy inkább a Netflixezés a cél? Akár hiszed, akár nem, de attól függően, hogy melyiket szeretnéd, másfajta kanapét érdemes választani.

Kanapé

Ha gyakran vársz vendégeket, vagy sokszor gyűlik össze a család, akkor valószínűleg egy kétszemélyesnél nagyobb kanapéra van szükséged. Hány embert szeretnél fogadni? Szeretnéd őket elszállásolni is? Akkor mindenképpen olyan kell, ami vendégágynak is tökéletes lehet!

Borisz sarokkanapénk kiváló megoldás lehet, hiszen azon kívül, hogy majdnem 3 méteres szélességén sok ember elfér, még ágyazható is.

Kanapé

Ha Te inkább az egyszemélyes „összejövetelek” híve vagy, akkor tökéletes lehet számodra a Fami kanapénk, amely plüss szövetének köszönhetően nagyon kellemes és puha tapintású. Így biztos, hogy az egész napos film- és sorozatmaraton mellett sem fog fájni a hátad! Ráadásul a bonell rugójának köszönhetően könnyen eloszlatja a terhelést, ezáltal egy masszív, tartós ülő- és fekhelyet biztosítva a végtelen Netflixezések mellé.

3. Anyagra!

Fontos, hogy az álomkanapéd anyaga az életstílusodhoz is passzoljon. Rohanósak a hétköznapjaid, ezért olyan bútort szeretnél, amit könnyű karbantartani? Egyszerű tisztíthatóság a cél? Vagy olyan inkább, ami bírja a strapát, a gyerekek és az esetleges kiskedvencek mellett? Olyan kérdések ezek, amiket érdemes átgondolni magadban. Lehetséges, hogy kompromisszumot kell kötnöd, de nem lehetetlen, hogy megtaláld a számodra tökéletes terméket.

Ha Te is szereted a kevés erőfeszítést igénylő dolgokat, akkor érdemes hanyagolnod a világosabb kanapékat. Válassz inkább sötétebb színt, amin nem látszódik meg úgy a szennyeződés! Ha a sötétebb színek nem a kedvenceid, akkor próbálj olyat keresni, amin sok minta, textúra látszik. Ez optikailag tud csalni. 

Kanapé

Gilen kanapénk például minden feltételnek eleget tesz. Ráadásul akkor sem kell megijedned, ha a kisállatod felszökik a kanapéra, ugyanis szövetbevonatának köszönhetően strapabíró terméket kapsz.

+1 Ötlet

Egyezzen meg a stílusoddal!

Kanapé

Lehetséges, hogy az eddig bemutatott termékek közül egyik sem nyerte el igazán a tetszésedet, mert úgy érzed, hogy nem felel meg a stílusodnak? Ez érthető. Ha valami extravagánsabb bútorra vágynál, akkor tekintsd meg bőrhatású Buffalo sarkunkat! Ha viszont több színt vinnél az életedbe, akkor nézd meg Diana kanapénkat is!

A lényeg, hogy a lakásod adottságait felmérve, a saját életstílusodnak megfelelő terméket találd meg. Ha további kanapéra és sarokkanapéra lennél kíváncsi, akkor ne felejtsd el megtekinteni a Megfizethetőbútor teljes kínálatát!