Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

A pandémia miatt a munkahelyek nagy része belátta, hogy igenis lehet otthonról, hatásosan dolgozni. Noha sok helyen már visszatértek az irodákba, számos dolgozó kap továbbra is lehetőséget arra, hogy otthonról végezze teendőit. Ez jelenthet egy héten pár napot vagy huzamosabb időszakot is. Éppen ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy létrehozz egy dedikált helyet a munkának otthonodban, vagy berendezz egy dolgozószobát. A home office lényege ugyanis az, hogy nyugodt, otthoni környezetben inspirálódj, ami hatékonyabb munkavégzést eredményez. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a kijelölt helyiséget, vagy annak egy részét úgy rendezd be, hogy az ténylegesen a Te érdekeidet szolgálja.

Hogyan lehet ezt létrehozni? Mi több, mennyibe kerül ez? - Olyan kérdések ezek, amik könnyen felmerülhetnek benned. Azonban nem kell aggódnod! A Megfizethetőbútor ugyanis elhozta a legtutibb tippeket, amivel könnyen berendezhető a home office, akár 100 ezer forintért is!

Tippek és tanácsok – Így lesz tökéletes a home office

1. Válaszd ki a helyet!

Fontos, hogy mielőtt nekiállnál a berendezésnek, vagy az esetleges renoválásnak, meghatározd, hogy hol legyen a munkavégzés. Ha van egy extra szobád, akkor azt érdemes dolgozószobává avanzsálni, ha pedig nincs, akkor megnézni, hogy melyik szobába alakíthatsz ki egy kis sarkot.

Miért van erre szükség? Noha tény, hogy egy laptoppal bárhonnan lehet dolgozni: kanapéról, ágyból… Ezek nem olyan hatásosak, mint az erre dedikált helyiségek. Ha megvan a kiválasztott hely, akkor fontos, hogy azt rendbe tartsd. A káosz, a rendetlenség ugyanis nagyon nem táplálja a kreativitást. Ezt ne felejtsd el!

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!Kind íróasztal

2. Alapbútorok meghatározása

Attól függően, hogy mennyi büdzsével rendelkezel, vagy éppen mennyi pénzt szeretnél ráfordítani újdonsült home office helyiségedre, fontos megállapítani, hogy egy jó íróasztal, egy megfelelő szék, valamint egy polc elengedhetetlen a dolgozáshoz. Nézzük is szépen sorjában őket!

Mire figyelj?

- Egy jó székre!

Már korábbi blogbejegyzésünkben beszámoltunk arról, hogy elengedhetetlen egy megfelelő szék ahhoz, hogy jó munkát végezz. Gondolj csak a bele: minimum 8 órát kell dolgoznod egyhuzamban. Azért, hogy elkerüld a hátfájást és később se legyen probléma belőle, fontos, hogy olyan széket válassz, ami számos ponton megtámasztja a testet. Érdemes figyelni a derék kialakítására, valamint a könyök tartására. Ezek ugyanis még jobban hozzájárulnak a kényelemhez.

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

Alex irodai székünk tökéletes választás lehet, ha egy pénztárcabarát, de kényelmes és tartós darabot szeretnél otthonodban. A szék kiválóan támasztja meg a derék és a hát legfontosabb pontjait. Mindezen kívül pedig könyöktámasszal is rendelkezik, ha éppen nagyon elmélyednél a munkában.

- Egy jó asztalra!

Ha megvan a megfelelő szék, akkor tovább is lehet menni az asztal témára. Ugyanis, ha laptoppal dolgozol, akkor nem elég az, hogy ha van egy jó széked, hiszen a gépet így az öledben kell tartogatnod. Ami nem csak hogy melegedik egy idő után, de még kényelmetlenné is tud válni. Éppen ezért fontos, hogy egy kiváló asztallal is rendelkezz.

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

A Megfizethetőbútor kínálatában számos író- és számítógépasztal elérhető. Amennyiben hosszú távos otthoni munkát tervezel érdemesebb egy komplexebb asztalt választani. Ilyen lehet a Grosso íróasztalunk is, amely azon kívül, hogy egy dekoratív darab, számos görgőkkel ellátott fiókkal és polccal rendelkezik. Ezáltal biztos, hogy helyet találhatsz a munkavégzéshez szükséges legfontosabb dolgoknak is.

- Opcionális, de jó, ha van: egy polc, vagy szekrény

Ez attól is függ, hogy mennyit szeretnél rászánni a home office berendezésére, de rendkívül hasznosak tudnak lenni a különféle tárlóbútorok. Egy polc, vagy egy erre dedikált szekrény kiváló lehet - attól függően, hogy mennyi iratot, dokumentumot, vagy éppen könyvet kell tárolni a mindennapos munkavégzésedhez.

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

Norah polcunk azon kívül, hogy dizájnos, számos helyet biztosít a nélkülözhetetlen dolgaidnak. A polcrendszer hátsó oldala élfóliázva van, így térben is könnyen elhelyezhető. Akár térelválasztónak is használhatod, ha nem rendelkezel külön dolgozószobával! Két legyet egy csapásra…

3. Alakítsd ki a stílusodnak megfelelően!

Ha eldöntötted, hogy az alap három bútordarabból melyiket veszed meg biztosan, akkor érdemes végig böngészni a kínálatunkat és megtalálni a Neked legmegfelelőbb kinézetű termék(ek)et, amelye(ke)t könnyen beilleszthetsz a már meglévő enteriőrödbe.

Néhány ajánlatunk:

⁃ A skandináv stílus szerelmeseinek...

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

B-39 íróasztal / B-33 íróasztal

- Ha a minimalista jön be jobban...

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

Della íróasztal / Cora íróasztal

- Ha az indusztriális stílust kedveled...

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

Narvik íróasztal / B-36 íróasztal

4. Figyelj a részletekre!

Ha megvan a megfelelő stílusú termékcsalád, akkor már csak a berendezés és a dekorálás maradt hátra. Ne felejtsd el, hogy pár szobanövény, egy váza, képkeret, egy extravagáns szőnyeg, vagy éppen egy megfelelően kiválasztott világítás csodát tud tenni a szoba belsejével. Ezt alkalmazd a kialakított home office helyiségedben is, hiszen az ízlésesen, kedved szerint berendezett hely lesz az, ami igazán kreativitásra és dolgozásra buzdít.

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

B-41 íróasztal

5. Matekozzunk!

Ha a második pontban felsorolt termékeket választod a Megfizethetőbútor kínálatából, akkor a jelenlegi áraink szerint közel 100 ezer forintból már képes vagy berendezni egy dolgozószobát! Nézzük az árakat!

Home Office - Így hozd ki belőle a maximumot!

Alex irodai szék - 26.700 Ft

Grosso számítógépasztal - 38.800 Ft

Norah térelaválasztó - 37.900 Ft

Összesen: 103.400 Ft! Szerintünk ez egy kihagyhatatlan ajánlat!

Ha úgy érzed, hogy még tovább böngészgetnél, akkor tekintsd meg irodai székeinek, íróasztalainkat, valamint polcainkat is!

További érdekességekért pedig ne felejtsd el követni a weboldalunkat, valamint a közösségi média felületeinket sem!

Facebook – Megfizethetőbútor

Instagram – Megfizethetőbútor