Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Otthoni munka – Összegyűjtöttük, hogy mire lehet szükséged!

Az egész világon növekvő népszerűségnek örvend az otthoni munkavégzés, vagyis ahogyan egyre többen emlegetik, a home office. A munkáltató általában önszántából ajánlja fel a feladatok ellátásának ezt a különleges formáját, viszont az is előfordulhat, hogy kényszer szüli a helyzetet. Bármi is álljon a háttérben, egy dologgal fontos tisztában lenni: minőségi munkát csak úgy lehet végezni, ha a megfelelő körülmények is adottak.

Ergonomikus szék, praktikusan kialakított asztal, nyugodt környezet, a feladatok ellátásához szükséges számítógép. Home office esetén ebből a négy feltételből munkaadód valószínűleg csak a legutóbbit tudja biztosítani a számodra, minden másról neked kell gondoskodnod.

Otthonról is lehet minőségi munkát végezni…

…csak be kell tartanod néhány aranyszabályt! Nézzük, hogy mi a 3 legfontosabb teendőd, ha home office-ba kerülsz/kényszerülsz:

  1. Tartsd meg a reggeli rutint! Kezd a napot ugyanúgy, mintha elindulnál a munkahelyedre. Reggelizz, moss fogat és öltözz fel. Mindössze annyin kell változtatnod a végén, hogy a bejárati ajtó helyett a dolgozószobád felé veszed az irányt. Hidd el, pizsamában ülve a munkát is nehezebb komolyan venned. 
  2. Határozd meg a munkaidőt! Döntsd el, hogy mikor ülsz le a gép elé, mikor lesz ebédszüneted és mikor jön el annak az ideje, hogy elköszönsz a feladataidtól. Amennyiben ezt nem teszed meg, könnyen azon kaphatod magad, hogy kimaradt egy étkezés vagy feleslegesen túlóráztál.
  3. Ne dolgozz az ágyból vagy a tévé előtt ülve! Nagyon fontos, hogy meghúzd a határt a magánélet és a munka között. Amit nem engedhetsz meg magadnak a munkahelyeden, azt ne engedd meg otthon sem. Alakíts ki egy nyugodt kis sarkot, ahol néhány órára teljesen elszigetelheted magad a külvilágtól, és 100%-ban a feladataidra koncentrálhatsz! Hogy megkönnyítsük a helyzeted, ehhez összegyűjtöttük Neked azokat a bútorokat, amik hozzásegíthetnek a kötelességeid ellátásához szükséges környezet megteremtéséhez.

Asztalok, amik a kezed alá dolgoznak

Ha a lakásodban csak nehezen tudnál helyet szorítani egy plusz berendezési tárgynak, akkor sem kell lemondanod egy új munkafelület beszerzéséről. A Hide lehajtható íróasztal kevesebb mint egy métert foglal el, felhajtott állapotban pedig átlényegül egy dekoratív dizájnelemmé (senki nem fog rájönni, hogy egy asztal lóg a faladon).

Fontos a mobilitás? Akkor a B-5 számítógépasztalra van szükséged! A könnyen mozgathatóság még abban az esetben is megoldható, ha hagyományos számítógépet használsz. Súlyának és kialakításának köszönhetően ezt az asztalt bármikor áttolhatod arra a helyre, ahol számodra éppen a legkényelmesebb.

Amennyiben az otthoni munkával hosszabb távra tervezel, érdemes olyan bútordarabban gondolkodnod, ami nem csak a laptopod kényelmes magasságba helyezéséről gondoskodik, hanem lehetőséget kínál egyéb fontos dolgok tárolására is. A Basel felépítményes számítógépasztalt úgy tervezték meg, hogy mindent elnyeljen.

Székek, amik garantálják a kényelmet

A modern, fiatalos külső és a kényelmes kialakítás egyáltalán nem zárják ki egymást. Erre a Voyager forgószék a legjobb példa. Szokatlan mintázata ne tévesszen meg! Éppen azokon a pontokon támasztja meg a hátad, ahol a legnagyobb szükséged van rá, puha felülete pedig segít az ellazulásban.

Vannak, akik a sportos megjelenést részesítik előnyben. Amennyiben Te is ebbe a csoportba sorolod magad, a Lotus irodai széket imádni fogod. Nem csak a kialakítása miatt érezheted úgy, mintha egy versenyautóban ülnél, hanem a tilt mechanikának hála hintázással is rásegíthetsz, hogy mozgalmas legyen az egy helyben üldögélés.

Kényelem, elegancia, dekorativitás. A Teksas irodai széket ezzel a három szóval lehet a legegyszerűbben jellemezni. Ez az ülőalkalmatosság akkor lehet ideális választás, ha a dolgozószobaként kijelölt helyiségbe nem passzol bele egy hagyományos kinézetű irodai szék.

Fáj a hátad? Folyamatosan fészkelődnöd kell? A laptop felforrósodik az öledben? Így képtelenség a munkára koncentrálni. A fentebb említett bútordarabok beszerzésével ezeket mind-mind elkerülheted, és hatékonyabbá teheted az otthoni munkavégzést. A beszerzésükhöz ráadásul ki sem kell tenned a lábad otthonról. A futár mindent házhoz visz.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni. Jó munkát kívánunk!