Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Erkély ötletek – Így rendezd be a nyári hónapok alatt!

A melegebb időjárás beköszöntével Te is egyre gyakrabban álmodozol arról, hogy milyen jó lenne a hűvösebb éjszakákat és hétvégéket a szabadban tölteni, eddig azonban mindig visszatartott valami? Látnak a szomszédok? Túl kicsi az erkélyed? Nincs elég hely mindennek? Itt meg is szakítjuk a gondolatmeneted. Egy erkély – akár utcára néz, akár udvarra, akár nagy, akár kicsi – ajándék lehet, ami még plusz helyiségként is funkcionálhat. Görgess lentebb a legjobb erkély ötletek tárházáért, és újítsd fel velünk lakásod kültéri részét!    

ERKÉLY ÖTLETEK

Kültéri bútorok

Egy erkély berendezése során elengedhetetlen, hogy olyan darabokat használj, amelyeket eleve kültérre terveztek. Minderre azért van szükség, hogy hosszú éveken keresztül hű társakra lelj.

Erkély ötletek

Nyári estékhez kiváló választás lehet a Rocky összecsukható székünk, valamint a Mosler névre keresztelt kültéri ülőalkalmatosságunk. Ezek strapabíró bútorok, azonban mégis kényelmesek és kiválóak lehetnek egy baráti összejövetelhez.

Erkély ötletek

Ha az egész erkélyt birtokba szeretnéd venni, és elsősorban kikapcsolódásra, könyvolvasásra használnád, akkor az Amado 2 new függő fotel lehet számodra a tökéletes választás.

Erkély ötletek

Amennyiben bőven van hely, és elsősorban a mélyenszántó, borozós beszélgetéseknek szeretnél ideális helyszínt kialakítani, akkor a Lalit kerti ülőgarnitúránkat ajánljuk, ez ugyanis vízlepergető anyagból készült. 

Az összes kerti bútor megtekintéséhez KATTINTS IDE! 

Szőnyeg, szőnyeg, szőnyeg!

Az erkély ötletek közé tartozik egy dekoratív szőnyeg választása is, amely könnyen otthonossá varázsolhatja a teret. A választás során azonban elengedhetetlen, hogy megvizsgáld az adott termék anyagát. A kültéri daraboknak nem elég szimplán mutatósnak lenniük, az is fontos, hogy jól reagáljanak a különféle időjárási tényezőkre: a különböző halmazállapotú csapadékokra és az UV-sugárzásra.

Erkély ötletek

Noha tény, hogy egy erkély alja azért valamennyire védve van, ettől függetlenül érdemes olyan anyagokat választanod, amik polipropilénből, szizálból vagy bambuszól készültek. Amennyiben meg szeretnéd hosszabbítani szőnyeged élettartamát, úgy esőzések nagy viharok idején, vagy a téli hónapok beköszöntével ne felejtsd el bevenni őket – a fagyot még ezek az anyagok sem bírják ki.

Erkély ötletek

Érdemes figyelembe venni még az erkély méretét és alakját is. Általánosságban elmondható, hogy az erkélyhez a téglalap alakú szőnyegek a legmegfelelőbbek. A Megfizethetőbútor kínálatában számos méret elérhető, hogy megtaláld az igazán Neked való terméket! Mit szólnál mondjuk a csodás Adisa típusú szőnyeghez, amihez most csupán 2900 forintért juthatsz hozzá? Úgy gondoljuk, egy erkély felújításához, vagy berendezéséhez ez ár tulajdonképpen ajándék. De szívből tudjuk ajánlani Motive, Feten vagy Intisar termékeinket is, amelyek anyaga 100% polipropilén, és szintén kedvező áron kaphatóak. Az összes többi szőnyegért KATTINTS IDE

Plusz erkély ötletek: fények és növények

Az erkély további dekorálásához és az ízléses összképhez elengedhetetlen, hogy fényfűzéreket és növényeket használj. A fényfűzérek lehetnek ledből, vagy napelemes anyagból, azonban itt is vedd figyelembe a kültéri használatot.

Erkély ötletek

Növényből csak rajtad áll, hogy az élőre, vagy a műre teszed le a voksodat. Az élő növény szó szerint élettel tölti be a teret, azonban nem állandó jelleggel alkalmazható. A mű ezzel szemben az év bármelyik szakaszában használható, ráadásul olyanokat is vásárolhatsz, amelyek „alapjáraton” nem érhetőek el Magyarországon, pl. pálmafa, így valóban kialakíthatod a saját kis oázisodat.

Reméljük, hogy kellő információval és inspirációval szolgáltunk ahhoz, hogy végre berendezd vagy felújítsd meglévő erkélyedet. Amennyiben terasszal rendelkezel, úgy olvasd el EZT a blogcikkünket is, az összes kerti bútor termékeinkért pedig KATTINTS IDE!