Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Nyári oázis - Terasz dekoráció és erkély ötletek a tökéletes lazuláshoz

Te sem tudod, hogy mit kezdj a teraszoddal, vagy erkélyeddel ebben a nagy melegben? Megértjük. Ha az ember nagy terasszal rendelkezik, az se jó, ha pedig kicsiny erkéllyel, akkor az sem. Viszont akármelyik is legyen, fontos tudnod, hogy mindkét opcióval szerencsés vagy. Az erkély például egy albérlethez igazi kincs, míg a terasz is nagyon értékes. A nyár folyamán pedig Te is kialakíthatod segítségükkel a saját oázisodat. Azt a helyet, ahol egy kicsit kikapcsolódhatsz. Azt, ahol élvezheted a nyári estéket, amikor már kicsit hűvösebb a levegő. Azt, ahol barátaiddal összeülhetsz alkalomadtán... Így hát, lábakat fel, agy kikapcs, ugyanis most elhoztuk a legjobb terasz dekoráció és erkély ötletek tárházát a tökéletes lazuláshoz.

Ötletek, amelyek mind a teraszhoz, mind az erkélyhez adaptálhatóak:

1. Színek és textúrák használata

Ha azt akarod, hogy az erkélyed, vagy teraszod luxus érzetet keltsen, akkor próbáld meg kombinálni a színeket és a textúrákat. Ne félj a rétegezéstől!

terasz dekoráció

Motive szőnyeg

Megfizethetőbútoros tipp: Mit szólnál egy szőnyeghez? Szőnyeg, mint terasz dekoráció vagy erkély ötlet? Miért ne? Hidd el, jól fog kinézni! Arra viszont figyelj, hogy nagy eső, vagy vihar esetén bevedd őket. Ugyanis nem mindegyik termékünk vízálló! Ha már szőnyeg, akkor ne felejtsd el a párnákat és akár a függönyöket sem. Ezeket is használhatod minél több színben, így hozzájárulva a bohókás nyári életérzéshez.

2. Gyertya, gyertya és gyertya!

A gyertyák nem csak a romantikázáshoz kiválóak, hanem nagyon jó hangulatot is teremtenek. Kiváló terasz dekoráció lehet, ha többet elhelyezel egymás mellett. De használhatsz más fényforrást is, például LED-füzéreket. A fény jöhet minden mennyiségben, főleg az este folyamán lesz ez hasznos.

terasz dekoráció

3. Használj növényeket!

Ha szeretnél trópusi, igazi nyári hangulatot teremteni akkor használj minél több, természetes növényt és virágot. Ezek a növények nem csak, hogy jól fognak mutatni színes terméseikkel, hanem még a levegőt is tisztítják. Ezáltal kellemesebb lesz a teraszon, vagy az erkélyen tartózkodni, még napközben is.

erkély ötletek

4. Használj kültéri bútorokat!

Fontos, hogy a teraszod vagy az erkélyed alapdarabjai direkt, kültéri bútorokból épüljenek fel. Ezek általában strapabíró anyagok, amelyek ellenállnak mindenféle környezeti hatásnak. Természetesen használhatsz kiegészítő anyagokat, amiket rossz idő esetén be tudsz vinni, de fontos, hogy az alapok ezekből épüljenek fel. Mindig vedd figyelembe, hogy a kültéri termékek ki lesznek téve a nap, a hőmérsékletváltozás és a pára erős hatásainak.

Megfizethetőbútor tipp: Lalit ülőgarnitúránk tökéletes nyári bútordarab, amelynek párnája vízlepergető anyagból készül, levehető és még mosható is.

terasz dekoráció

5. Vesd be a függőfotel erejét!

A függőfotel egyedi hangulatot tud teremteni a kertedben is. Ha csak egyet fogadsz meg terasz dekoráció vagy erkély ötlet felsorolásunkból, akkor ez legyen az! A függőfotel ugyanis nem csak lehetőséget ad arra, hogy egy hűsítő itallal a kezedben befoglald újdonsült kedvenc helyiségedet és teljesen átadd magadat a lazulásnak, hanem még a gyerekek kedvence is lehet!

terasz dekoráció

A Megfizethetőbútor kínálatában számos függőfotelt kínálunk annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb terméket:

terasz dekoráció

Kalea függőfotel: alkalmas bel- és kültérre is. A pihenés és relaxáció elengedhetlen kelléke.

Noela függőfotel: szintén alkalmas bel- és kültérre. Nagy terhelhetőségének köszönhetően biztos, hogy hosszú évekig a hű társad lesz.

terasz dekoráció

Amado függőfotel: megfizethető, azonban strapabíró anyagának köszönhetően bármely terasz és erkély nagyszerű kiegészítője lehet.

Vinto függőfotel: a fotel úgy van körül varrva, hogy az meggátolja a szövet esetleges elhasználódását. A sok zsinór biztosítja a testsúly ideális eloszlását a kényelmes ülés érdekében. Így nem kell aggódni a hát- és derékproblémákon sem!

6. Árnyékolj!

Tuti erkély ötletek közé tartozik az árnyékolás is. Elengedhetetlen, hogy megvédd magadat a káros UV-sugárzástól és a leégéstől a nyár folyamán. Így ne felejts el valamilyen napernyőt, vagy függönyt beszerezni, aminek segítségével könnyebben megoldható a hűsölés.

+1. Adj a térelválasztóknak is egy esélyt!

Akár nagy a teraszod, akár kisebb erkéllyel rendelkezel a térelválasztók nagyon hasznosak tudnak lenni. Ezek nem csak elválasztják a teret, de még hasznos dolgokat is tárolhatsz rajtuk. Sőt, dekorációs elemnek sem utolsóak!

erkély ötletek

Harun térelválasztó

Reméljük, hogy ezekkel az erkély ötletekkel, terasz dekoráció tippekkel neked is egyszerűbb lesz majd a saját oázis kialakítása. A legfontosabb dolog, hogy olyan kényelmes és szerethető helyet rendezz be, ahol Te és a szeretteid is szívesen töltenék a nyári napokat és estéket.

Ha szeretnéd megtekinteni a kültéri bútorainkat, akkor azt pedig itt megteheted! Kellemes nyarat kívánunk!