Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Álomotthon - Így nézne ki a csillagjegyed szerint!

Álomotthon. Milyen lakás jelent meg a lelki szemeid előtt? Ha még egyelőre semmilyen, akkor most mutatjuk, hogy a horoszkópod szerint mi illene hozzád! Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, érdemes lehet megvizsgálni, hogy mit írtak meg Neked a csillagok.

Álomotthon - megfizethetőbútor

Afra kanapé

Kos: március 21 – április 19.

Kedves Kos! Sokan tudják rólad, hogy hajlamos vagy az életet élvezni, és minél teljesebben megélni azt. Az sem titok, hogy imádsz aktív lenni – legyen szó akár egy sétáról, hosszabb túráról, vagy csak szimplán folyamatos jövés-menésről a mindennapokban.

Így nem csoda, hogy az álomotthon számodra merész és kalandos színekből, valamint különleges mintákból és bútorokból tevődik össze. Mivel a mozgás lételemednek számít, ezért feltétlenül szükséged van extra helyiségekre is, ahol levezetheted a felesleges energiádat.  

Ha igazán bevállalós vagy, akkor tudjuk ajánlani Afra kanapénkat, amely lenyűgöző, kacér színeivel biztosan lakásod ékköve lesz.

Álomotthon - megfizethetőbútor

Piccolo sarokkanapé

Bika: április 20 – május 20.

Bikaként szeretsz a szép dolgokban gyönyörködni, de kényelmes, stabil környezetre vágysz, így nem lenne meglepő, ha az imént említettek igazak lennének álmaid otthonára is. Föld jegyűként szeretsz visszafogott tónusokat és semleges színeket használni. Segítségükkel könnyedén megteremtheted az állandóság érzését, amelyre a saját életedben vágysz.

Éppen ezért egy nagy, komfortos kanapé például – ahol rengeteg hasznos holmi lehet kéznél – ideális választás lehet számodra.

Szívből ajánljuk neked Piccolo sarokkanapénkat, amely azon kívül, hogy megfelel a korábban említett feltételeknek, semleges színével bármelyik enteriőrbe kiválóan illik!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Sandy ágykeret

Ikrek: május 21 – június 20.

Ikrekként jellemző lehet rád, hogy napról napra változik a véleményed, otthonod berendezése során azonban olyan döntéseket kell hoznod, amelyek éveken vagy évtizedeken keresztül hatással lesznek a környezetedre (bizonyára te sem fested át minden héten a szobákat vagy veszel rendszeresen új bútorokat).

Ha az álomotthon kialakítása a cél, a következő szempontokra érdemes odafigyelned: törekedj a levegős, tágas terek megteremtésére, ahol minden hasznos dolgot elérhető közelségben el tudsz helyezni. Válassz fényáteresztő függönyöket, hogy az ablakokon keresztül beáramló világosság tovább tágíthassa a teret.

Bútorok esetén szintén világos színekben érdemes gondolkodnod – ezzel tovább fokozhatod a tágas tér illúzióját, amire törekedni kívánsz. A Sandy ágykeret ebben az árnyalatban például tökéletes választás lehet számodra!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Marija 200 konyha

Rák: június 21 – július 22.

Rákként jellemző rád, hogy a nagy család híve vagy, ráadásul imádod az antik darabokat. Ezt kombinálva jöhet létre csak számodra a tökéletes álomotthon.

Lakásodban minden pihenésre és kikapcsolódásra szolgáló helyet a lehető leghangulatosabbá tennél, persze szeretteid kényelmét szem előtt tartva. Egyik szent helyed a konyha, mivel szeretsz főzni-sütni magadnak és ismerőseidnek is. Érdemes ezt a helyiséget éppen ezért a legnagyobbá tenned. 

Amennyiben egy terméket kellene ajánlunk Neked, a Marija 200 konyha lenne a tökéletes választás, amire főként a hagyományos, antik elemek jellemzőek egy kis csipetnyi modernséggel kiegészülve.

Álomotthon - megfizethetőbútor

Norden étkezőasztal

Oroszlán: július 23 – augusztus 22.

Kedves Oroszlán! Általában szeretsz a figyelem középpontjába kerülni. Miért ne törekednél arra, hogy álmaid otthona is ilyen legyen?

Az álomotthon kialakításáért a következő szempontokra érdemes odafigyelned: használj élénk és merész színeket, valamint figyelemfelkeltő bútorokat. Szívesen rendelkezel több szobával a vendégek számára, valamint egy nagy szabadtéri területtel is ismerőseid szórakoztatására és partik rendezésére. És legyünk őszinték - valószínűleg arról is gondoskodnál, hogy tükörből se legyen hiány otthonodban, így mindig meggyőződhetnél róla, hogy a lehető legjobban nézel ki.

Amennyiben feltűnő, de modern étkezőre vágysz, úgy ajánljuk számodra az egyik legújabb termékünket, a Norden névre hallgató bútorunkat!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Todi szekrénysor

Szűz: augusztus 23 – szeptember 22.

Szűzként a föld jegyek része vagy. A földi egyszerűség jegyében pedig nem vágysz túl sok mindenre; csak egy kis stabilitásra és az irányítás érzésére. 

Az álomotthon számodra éppen ezért semleges színekből tevődik össze, mivel ezek szinte mindennel együtt működnek, amit csak el tudsz képzelni. Olyan bútorokat és kiegészítőket is érdemes keresned, amelyek inkább a funkciót szolgálják, mintsem a látványt.

A Todi szekrénysorunk– azért a szemet is gyönyörködteti, azon kívül, hogy – funkcionális, csodás neutrális színben érkezik, amely garantáltan minden szűzjegyű szívét elrabolja!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Lena kanapé

Mérleg: szeptember 23 – október 22.

Kedves Mérleg! Szereted, ha a dolgok kiegyensúlyozottak körülötted, ezért nem meglepő, hogy mindent megtennél azért, hogy ilyen környezetet teremts magadnak.

Az álomotthon számodra úgy épül fel, hogy a különböző helyiségek kiegészítik egymást. Szívesen fektetsz be olyan dolgokba, amelyek ízlésesek és elegáns hangulatot árasztanak – például légies függönyökbe, elegáns díszpárnákba, dekoratív tükörbe vagy éppen bútorokba.

Lena kanapénk számodra tökéletes választás lehet!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Samara 160 ágykeret

Skorpió: október 23 – november 21.

Skorpió... Skorpió... Skorpió.... Mindig olyan titokzatos és misztikus vagy. Fő jellemvonásaid közé tartozik az állhatatosság és a megközelíthetetlenség. Éppen ezért, ha csak egy faházad lenne az erdőben, máris boldog lennél.

Álmaid otthonának feltétlenül tükröznie kell személyiséged azon aspektusait, amelyek fontosak a számodra – magánélet, magánügyek, kiismerhetetlenség. Otthonodban érdemes sötétebb színeket használnod, leginkább bútorok formájában.

Samara 160 ágykeret sötét árnyalataival például kiváló választás lehet számodra!

Álomotthon - megfizethetőbútor

Wood 5 szekrénysor

Nyilas: november 22 – december 21.

Kedves Nyilas! Sokszor érezheted úgy, hogy nem találod a helyed, és mindig máshol szeretnél lenni, mint ahol jelenleg vagy. Életedre jellemző a szabadság szüntelen keresése.  Lehet, hogy nem vágysz túlzottan arra, hogy túl sok időt tölts otthon, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne néhány nagyszerű ötleted az „álomotthon” megvalósításához.

Számodra egy olyan otthon kialakítása a cél, amely letisztultságot sugároz, és könnyen „vándoroltatható”. Éppen ezért egy kisebb lakás a legideálisabb számodra, amibe mégis minden elfér, amire csak szükséged van. Persze, ez nem azt jelenti, hogy csak az egyszerűségre kell törekedned. Bátran dekoráld ki lakásodat az utazás közben szerzett emlékekkel fényképek, mütyürök formájában!

Wood 5 szekrénysorunk kiváló termék lehet számodra. Egyszerű nagyszerűségével valószínűleg a Te szívedbe is belopja magát!

Álomotthon - megfizethetőbútor

B-41 számítógépasztal

Bak: december 22 – január 19.

Bakként jellemző rád a munkamánia – nem véletlen, hogy gyakran a törtető, örök tervező és építő jelzőkkel jellemeznek.

Álmaid otthonának éppen ezért tükröznie kell azokat a dolgokat, amelyeket értékelsz – a tevékenységeket és a hatékonyságot. Bár a legtöbben olyan térre vágynak, amely lehetővé teszi számukra, hogy elszakadjanak a munkakörnyezetből, számodra az álomotthon az otthoni irodához hasonló elrendezésű teret jelent.

A B-41 számítógépasztalunk például tökéletesen ötvözi az előbb említett jellemzőket.

Álomotthon - megfizethetőbútor

Hebi 180 Gardróbszekrény

Vízöntő: január 20 – február 18.

Kedves Vízöntő! A szó legjobb értelmében furcsa és egyedi vagy. Egyáltalán nem törekszel arra, hogy olyan legyél, mint bárki más. Ez pedig az álomotthon felépítésében is megmutatkozik.

Érdemes arra törekedned, hogy minél több környezettudatos és környezetbarát technikai lehetőséget építs be otthonodba – gondolhatsz például napelemekre vagy esőgyűjtő rendszerekre. Ezektől éreznéd igazán jól magad.

Amennyiben Neked kellene terméket ajánlanunk: úgy a Habi 180 gardróbszekrényünk kiválóan passzol különleges személyiségedhez.

Álomotthon - megfizethetőbútor

Jill sarokkanapé

Halak: február 19 – március 20.

Halakként különlegesen érzékeny lélek vagy. Vonzódsz az érzelmi biztonsághoz és nyugalomhoz. Ezeket álomotthonodban leginkább a színekkel tudod reprezentálni.

Víz jegyűként a kék árnyalat hűvös, nyugtató tónusai lesznek számodra remek választások. Bár szereted a meghitt érzést, mégis arra törekszel, hogy a helyiségeid nyitottak és szabadak legyenek.

Jill sarokkanapénk úgy gondoljuk, hogy minden Halak jegyű szívét megdobogtatja, hiszen tökéletesen magába foglalja az előbb felsorolt jellemzőket.

Kíváncsi vagy, hogy a csillagjegyed szerint milyen konyha illik hozzád? KATTINTS IDE! További inspirációért pedig ne felejtsd el megtekinteni a TELJES KÍNÁLATUNKAT sem!