Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
12 álomkonyha a csillagjegyed szerint

Akár kulináris zseni, akár szárnyát bontogató szakács vagy, fontos, hogy az ételkészítés egy olyan térben történjen, amely kiegészíti a személyiséged. Sokak szerint a horoszkóp pontos képet adhat arról, hogy egy adott személy milyen egyéniség. Akár hiszel ebben, akár nem, érdekes lehet utánajárni, hogy milyen konyha illik leginkább a csillagjegyedhez.

Álomkonyha csillagjegyek szerint

Álomkonyha - megfizethetobutor

Jura New I. konyha

Kos: március 21 – április 19.

Kedves Kos! Hagyd, hogy tüzes személyiséged átragyogjon merész színekkel, szemet gyönyörködtető mintákkal és trendi textúrákkal. Azonban figyelj arra, hogy ne ess túlzásba! Csak néhány hangsúlyos darabot – például egy széket – emelj ki, a helyiség többi részét tartsd semlegesen!

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Viola konyha

Bika: április 20 – május 20.

Bikaként jellemző lehet rád, hogy szeretsz vendégül látni barátokat és családtagokat. Éppen ezért egy tágas, befogadó és megnyugtató helyiség lehet számodra a legjobb választás. Ne felejtsd el a zöld „társaidat” sem! Költöztesd a természetet a főzőhelyiségedbe, ezáltal lehet majd teljes számodra az álomkonyha.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Palmi konyha

Ikrek: május 21 – június 20.

Mivel ikrekként lételemed a beszélgetés, ezért olyan konyhára van szükséged, ahol könnyen össze tudsz ülni a barátokkal egy kis pletykára. A kiegészítők gyűjtése nem olyasmi, amit különösebben szeretsz, ezért jó választás lehet egy minimalista konyha természetes anyagokkal, ezáltal helyiséged mindig stílusos lehet.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Elias konyha

Rák: június 21 – július 22.

Általánosságban kedves és nyitott vagy. Ezt ellensúlyozva szükséged lehet egy olyan konyhára, ahová időnként elvonulhatsz. A sima részletek azonban nem lesznek számodra elegendőek. A kreativitás és a szép dolgok iránti szereteted ezt nem engedi meg, ezért egy modern konyha, hangulatos elemekkel tökéletes választás lesz számodra.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Daria konyha

Oroszlán: július 23 – augusztus 22.

Az oroszlán az élénk színektől, a rengeteg természetes fénytől és a ragyogó arany árnyaltoktól érzi magát a leginkább elevennek. Éppen ezért adaptáld a meleg tónusokat konyhádba szekrényekkel, mosogató vasalatainak cseréjével, vagy fényes tárolóedényekkel. Az izzólámpák is segíthetik a tér megvilágítását, hogy az hívogatóan ragyogjon minden egyes esetben. Számodra így lesz teljes az álomkonyha.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Fabiana konyha

Szűz: augusztus 23 – szeptember 22.

A Szűz életében a kevesebb néha több, különösen, ha lakberendezési stílusokról van szó. Tartsd magad a monokróm színvilághoz (a fehérrel nem tudsz melléfogni), válassz egyszerű, tiszta vonalvezetésű darabokat – például karcsú szegélyeket –, és szűkítsd le a dekorációként szolgáló kiegészítők számát minimálisra!

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Galio konyha

Mérleg: szeptember 23 – október 22.

A Mérleg csillagjegyű emberek szeretik a finom, letisztult dolgokat az életben. Az álomkonyha kialakítása a célod? Akkor teremtsd meg a Mérlegek búvóhelyet azzal, hogy teljesen új szintre emeled az egyszerűség eleganciáját hűvös felületekkel, valamint egyszerű vonalakkal. Szolid és ízléses, pont, mint Te!

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Palace sarok konyha

Skorpió: október 23 – november 21.

A modern és a titokzatos tökéletes keveréke lesz számodra az álomkonyha. Bár szereted a természetes elemek meleg hangulatát, van egy érzéki oldalad is, ezért a sötét árnyalatokat mindenképpen építsd be a konyhád színvilágába.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Laci konyha

Nyilas: november 22 – december 21.

A csillagjegyed szabad szellemű természetéhez hűen ne félj játszani az össze nem illő mintákkal és textúrákkal! Használhatsz színes, mintás szőnyeget, fonott kosarakat és további csinos kiegészítőket a konyhádban is.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Zsófia II. konyha

Bak: december 22 – január 19.

Ha nem romlott el, ne javítsd meg. Ez az elv, ami szerint élsz, klasszikus Bak. Inkább a hagyományos, mint a divatos felé hajlasz, ami azt jelenti, hogy szereted az elegáns antikvitást, a letisztult építészetet és a gazdag árnyalatokat. Számodra a fából készült elemek lesznek a nyerők.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Fano konyha

Vízöntő: Január 20 – február 18.

A stílusos, de nem steril, modern tér számodra a megfelelő. Adj ehhez egy kis csipetnyi természetes elemet – például márvány burkolatot, világos fapadlót, vagy egy kis zöld növényzet. Legyen minden kéznél: éles eszű Vízöntőként bizonyára te is imádod a funkcionális berendezést, amellyel könnyebbé tehető a konyhában való sütés, főzés.

Álomkonyha - megfizethetőbútor

Marija konyha

Halak: február 19 – március 20.

A víz jelenti neked a békét, kedves Halak. Az álomkonyha számodra éppen ezért egy fürdőhelyszerű szentély lesz, hűvös színekkel, például kékkel és zölddel, lágy világítással és fém kiegészítőkkel.

A fentebb említett állítások természetesen csak útmutatóként szolgálnak. Ha egy másik „csillagjegy konyhája” közelebb áll hozzád, minden bizonnyal az lesz számodra a nyerő! További nézelődnél és inspirálódnál a Megfizethetőbútor kínálatából? Akkor nézd meg az összes termékünket IDE KATTINVA!