Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Vendégváró étkező

petra étkező flóra asztallal

-Petra étkező Flóra asztallal (4 személyes)

Az étkezőasztal a családi összejövetelek fő helyszíne és egy igazi fókuszpont bármelyik modern otthonban. Az étkező egy olyan hely, ahol a család összegyűlhet vacsorázni és megbeszélni a nap történéseit.
Sok családnál az étkezőasztal az étkező közepén van elhelyezve. Az étkezőasztal fontos beruházás, mivel a család sok időt tölt együtt körülötte.

Több funkciót kell ellátnia az étkezőasztalnak?

A legtöbb modern otthonban az asztal az étkezőben helyezkedik el, mely gyakran több szerepet ellátó helyiség. Lehet, hogy a gyerekek is itt szoktak rajzolni vagy leckét írni, a szülők pedig dolgozni. Avendégeinket ide ültetjük le először, a közös csevely, a jó hangulat innen kell induljon.

étkezőgarnitúra

-Lega étkező Berta asztallal (4 személyes)

Ha egy sima hétköznap szűk a család és elegendő számotokra kis étkező, azonban egy összejövetelnél magas a létszám,mindenképp ügyelj arra étkező vásárlása előtt, hogy az asztal bővíthető legyen.

étkezőgarnitúra

-Anna étkező Félix asztallal (4 személyes)

A vendégeket asztalhoz hívni könnyű. Étkezőbútoraink úgy lettek tervezve, hogy a nehezebb munka javát megoldják helyetted - vagyis ott tartják a vendégeidet. Mert ha a székek kényelmesek, az asztal pedig épp megfelelő méretű, akkor mindenki boldogan marad még egy kicsit (még akkor is, ha nincs desszert).

brill

-Brill étkezőszék

étkezőszék

-Kima étkezőszék

étkezőszék

-Rege étkezőszék