Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Új év, tiszta lap rendszerezzük hát otthonunkat!

Gondold át újra a mély fiókjaid tartalmát, mert nagyon sok mindent képesek elnyelni. De vajon tudod, mi van a fiókodban? Elő tudod venni, amire éppen szükséged van? A fiókokon belül is használhatóak kis kosarak, rekeszek és elválasztók, amelyekkel átláthatóvá válik majd a fiók tartalma és jobban ki tudod használni a fiók mélyén rejlő lehetőségeket.

Azt hiszem mindenkinek ismerős az érzés, amikor már a fél gardróbszekrényt kipakoltuk, még sincs meg a tavaly gondosan eltett gyerektélikabát vagy a keresett pár cipő. A címkézés segítségével rengeteg időt spórolhatunk meg magunknak: a nagy tárolódobozaink, a fűszertartók vagy a cipős dobozok tartalma már ránézésre megmondható.

A legjobb példa a függőleges tárolás előnyeire a hivatalos papírjaink tömkelege. Ezek egy idő után egy mély dobozba vándorolnak és ha valamit keresünk, akkor az egész dobozt fel kell ásni. Holott ha a mély dobozba függőlegesen tárolnánk őket, akkor minden dokumentum áttekinthető lenne a doboz kinyitásakor. A zokniknak sem kell egy fiókban keveregniük: akár egy függőleges tárolóban az akasztós szekrényben is helyet kaphatnak, hogy reggel biztosan találj két egyformát.

Ha a tárgyaink megfelelő helyet kaptak és kiaknáztuk a leghasznosabb tárolási lehetőségeket, akkor egy átlagos méretű háztartásban reggel és este 5 perc alatt rendet lehet tenni. A tipp, hogy az esti rutinra is szakíts még ennyi időt, így reggel tiszta felületek várnak és minden a helyén lesz.

Mindenkinek más a stílusa, minden lakás más, a tárolási lehetőségeket sem kell egységesíteni. Keresd meg azokat a tárolókat, amelyek téged jó érzéssel töltenek el. Válassz nyugodtan rattan kosarat, fonott műanyag rekeszt vagy átlátszó műanyag dobozokat amelyik jobban illik a te stílusodhoz. A lényeg, hogy neked örömöt okozzon és átlásd a saját, személyre szabott rendszeredet.

Bútor kiegészítők, extrák:

Komód a tökéletes bútor kiegészítő ahhoz, hogy mindennek rendszerezve helyet találhassunk. A weboldalon különböző méretben és színkombinációban elérhető. Nyíló vagy tolóajtós, fiókos vagy polcos. Az alábbi linken a komódokat találhatja:

https://megfizethetobutor.hu/komod

A polcok is tökéletes tárolóhelyek. Böngésszen a megfizethetőbútor weboldalán, a lakás stílusához, színéhez, méretéhez illő terméket. 

https://megfizethetobutor.hu/szekreny/polc

Térelválasztó esetében a "kellemeset a hasznossal" egybe köthetjük. Válasszunk tárolódobozokat, helyezzük a térelválasztó polcai közé. Szelektáljuk holmijainkat. Dobáljuk ki a már rég óta őrzött kacatokat. A várva várt végeredmény csodákra képes. A polcon több hely marad, a nem kívánt tárgyak kikerülnek otthonunkból.

Nehéz úgy rendet rakni, ha egy tárgynak valójában nincs is helye a lakásunkban. Az egyszerű és pontos rendrakás titka, hogy minden tárgynak keressük meg az ideális helyet és használat után azonnal oda rakjuk vissza.