Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Térelválasztó bútorok - Használd ki a térben rejlő lehetőségeket!

Bizonyára Te sem szeretnél lemondani a tágas hely kínálta lehetőségekről, de azt is be kell látnod, hogy bútorok nélkül az egész helyiség nem több egy üres, rideg, személytelen kiállítóteremnél – ez természetesen se egy otthoni, se egy irodai közegben nem lehet cél. A patthelyzetet viszont könnyedén fel tudod oldani. Csak meg kell találnod az arany középutat.

A térelválasztó bútorok segítségével úgy ruházhatod fel az egybenyitott teret hasznos funkciókkal, hogy a tágas hely kínálta szabadságérzetről sem kell lemondanod. Vegyük sorra, hogy melyek azok a berendezési tárgyak, amik hozzásegíthetnek a célod eléréséhez.

Térelválasztó bútorok otthonra és irodákba

1. Polcrendszer

A legkézenfekvőbb térelválasztó bútorok a „kétoldalú” polcrendszerek. Ezeket a kiegészítőket úgy találták ki, hogy ne csak közvetlenül a falak mellett, hanem akár egy szoba kellős közepén is jól mutassanak – bármelyik oldalról szemléled. Más lehet azonban praktikus egy nappaliban, és másra lehet szükséged egy irodai helyiségben.

térelválasztó

Otthoni környezetben a Sarah térelválasztó segítségével akár egy kisebb zugot is kialakíthatsz – baráti beszélgetésekhez, TV nézéshez vagy olvasáshoz. Hogy pontosan hova helyezd el, azt mindig a többi bútorhoz viszonyítva érdemes meghatároznod. Ha a bútor egyik széle a falra simul, akár közfalként is funkcionálhat.

térelválasztó

A Norah térelválasztó polcrendszer akár egy kanapé mellett is jól mutat, de irodai közegben tudja legjobban betölteni a feladatát. Az asztalok közé téve kijelöli a munkavállalók számára szükséges privát tér határvonalait, lépcsőzetes kialakításának köszönhetően nem ad teljes takarást, ráadásul mindkét oldalról kényelmesen pakolható.

térelválasztó

Az Aden térelválasztó otthoni és irodai környezetben, állított vagy fektetett pozícióban, fal mellé tolva vagy akár a szoba közepén elhelyezve is működőképes lehet. Játékos vonalai miatt akkor lehet számodra megfelelő választás, ha nem ragaszkodsz a szimmetrikus elrendezéshez.

2. Asztal

Lakásod egyik leggyakrabban használt bútordarabját is alkalmazhatod térelválasztó eszközként. Vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy léteznek olyan asztalok, amik alkalmasak arra, hogy a hagyományos funkciójuk betöltése mellett térelválasztóként (is) funkcionáljanak.

térelválasztó

A Della íróasztal például a kinyúló fiókos polcrendszerének köszönhetően önállóan is képes kialakítani egy leválasztott kis dolgozósarkot – ez akár otthoni, akár irodai környezetben is hasznos lehet.

térelválasztó

A Hide lehajtható íróasztal kevesebb, mint egy métert foglal el, felhajtott állapotban pedig átlényegül egy dekoratív dizájnelemmé (senki nem fog rájönni, hogy egy asztal lóg a faladon). Ha kedveled a variálhatóságot, és fontos szempont számodra, hogy a „kötelező” bútordarabok minél kevesebb helyet foglaljanak el, megtaláltad, amit keresel.

3. Sarokkanapé

A polcok és asztalok mellett még egy bútordarab van, amivel játszhatsz az egybenyitott tér kínálta lehetőségekkel. A sarokkanapékat általában be szokták tolni a szoba szélére, így az L vagy U alakban kialakított ülőfelület rásimul, eggyé válik a falfelületekkel. Ez a megoldás kisebb helyiségekben jól mutat és praktikus, hiszen így egyetlen négyzetméter sem vész el az alapterületből. Tágas tereknél viszont nem ez lesz a célravezető. Ezekben az esetekben sokkal fontosabb a körbejárhatóság, és a kisebb zugok kialakítása.

térelválasztó

A Palermo sarokkanapé a hatalmas nappalik elengedhetetlen kiegészítője. Ha általában nálatok gyűlik össze a társaság, ez a bútordarab tökéletes alapot biztosít számotokra a nagy családi vagy baráti beszélgetésekhez.

térelválasztó

Irodai környezetben – vagy mondjuk egy magánrendelő várójában – az Aspinal sarokkanapé lehet az ideális választás. Eleganciát sugalló megjelenésével és strapabíró szövet borításával még intenzív igénybevétel mellett is hosszú távon kiszolgálja majd az igényeidet.

Tágas tér és funkcionalitás

A térelválasztó bútorok használatával új funkciókkal ruházhatod fel a nagyobb alapterületű helyiségeket, és közfalak beiktatása nélkül alakíthatsz ki kisebb zugokat. Rendeld meg valamelyik kiegészítőt, és gondold újra lakásod leggyakrabban használt helyiségeit!

Nem találtad meg, amit keresel? Semmi probléma! Ide kattintva megtekintheted a teljes kínálatunkat, ahol kedvedre válogathatsz a térelválasztó bútorok között.