Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Tágasabbnak tűnő szoba – csupán néhány trükk segítségével

A kisebb lakásoknak az az egyik legnagyobb hátrányuk, hogy könnyedén zsúfolttá válhatnak. Ugyanis sokkal kevesebb hely áll rendelkezésünkre ruháink, felszereléseink, személyes tárgyaink, stb. elhelyezésére. Olykor rendkívül nehéz feladatnak bizonyulhat rendet teremteni és tartani az apró helyiségekben, azonban néhány trükk és kreatív megoldás segítségével elérhetjük, hogy ne érezzük úgy, mintha össze akarnának nyomni a falak.

Praktikus tárolás

Elsőként próbáljuk megszüntetni a zsúfoltságot úgy, hogy minden holminak találunk egy helyet ahová elpakolhatjuk és ezáltal nem lesz szem előtt. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a rejtett tárolók, dobozok és kosarak. Ezeket az eszközöket sokféle kiszerelésben és stílusban meg lehet vásárolni, de egy kis kreativitással akár saját magunk is készíthetünk ötletes tárolódobozokat.

A színek fontossága

Elsőre furcsának tűnhet, hogy az sem mindegy milyen színek uralkodnak a lakásban, ez azonban valóban egy lényeges elem. Gondoljunk csak bele, ha egy pici, sötétkék vagy barna falú helyiségben állunk, sötét árnyalatú bútorokkal körülvéve rögtön érezhetjük a fojtogató érzést. Éppen ezért hihetetlen módon növelhetjük optikailag a teret, ha világos, pasztell árnyalatúra festjük a falakat, illetve hasonló színű függönyökkel és szőnyegekkel dekoráljuk a lakást. Webáruházunkban megtalálhatod az otthonodba leginkább illő szőnyegeket, mint például a képen látható Petal szőnyeg.

Petal szőnyeg

Világos színű bútorok hangsúlyozása

Mint ahogy a falak és a kiegészítők esetében, úgy a bútoroknál is rendkívül fontos szerepet játszanak a színek. Ha szeretjük a fa mintázatot, akkor érdemes a világosabb árnyalatait választani, mint például a Sonoma tölgy, vagy a San Marino. Ezeket nyugodtan kombinálhatjuk fehér színnel is. Webáruházunkban számos szekrénysorunk, komódunk, gardróbszekrényünk és konyhabútorunk elérhető fehér, illetve világos színekben, melyek közül kedvedre válogathatsz!

Asole szekrénysor

Bútorok fajtája, elrendezése

Azt is fontos átgondolnunk, hogy milyen bútorok elengedhetetlenek a lakásban, és azokból is milyen fajtát válasszunk. Érdemes például a nappaliba ágyneműtartós sarokkanapét vásárolni, amely talán a legkevesebb helyet foglalja el, hiszen jól kihasználja az adott sarkot, illetve van hova elpakolni az ágyneműinket és nem kell külön ágyneműtartót vennünk. Vásárlóink egyik kedvence a képen látható Emese sarok.

Akciós Emese sarok

Reméljük hasznos tanácsokkal tudtunk segíteni, hogy tágasabbá tehesd lakásod helyiségeit! Nézz szét webáruházunkban, ahol számtalan minőségi bútordarabot találhatsz meg, melyekkel stílusos otthont teremthetsz magadnak!