Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Szekrénysorok modern kivitelben

Különbséget kell tenni a hálószobába kerülő és a nappaliba kerülő szekrénysor között. A nappaliba egy teljesen más funkciójú szekrénysor passzol, mint egy hálószobába. A nappali esetén nem az a lényeg, hogy a szekrényekkel a lehető legtöbb tárolóterülethez jussunk, sőt egy nappalit nem is szabad túlzsúfolnunk, annak valamennyire szellősnek kell maradni, hogy az ott tartózkodókban ne keltsen nyomasztó érzést. Vegyük figyelembe a tér adottságait, fontos, hogy választott bútorok stílusban, színben egyaránt passzoljanak a helyiséghez. 

SWITCH szekrénysor

A szekrénysor modern kivitelben, Led világítással elérhető. A Led fények a jó hangulatért felelősek, a vitrines elemben az üvegpolcok a kedvenc tárgyaink, dekorációink, szeretett fotóink tárolására kiválóak. A szekrénysor puch click techinkával nyílik.

BLOX IV. szekrénysor

A szekrénysor vonalai a minimal stílusjegyéhez hajaz. Egyszerű vonalai, fekete - magasfényű fehér színei pedig örök sláger marad. Az ajtók puch click technikával nyílnak, ezáltal a fogantyúk sem törik meg a minimal stílust. Az alábbi linken egy elégedett vásárlónk fotóját láthatják, a szekrénysor kedvenc bútor lett a lakásban Fotó 

SILK szekrénysor

A szekrénysor modern kivitelű, Led világítás az alapárba tartozik. A vitrines elem kiemeli és megvilágítja a tárgyainkat. Az ajtó push click technikával nyílik. A szemnek figyelemfelkeltő, tökéletes darab egy modern nappaliba.

HINDA szekrénysor

Formában és alakban nem mindennapi szekrénysor, azok számára akik nem viszik túlzárba a dekorációt tökéletes darab. Ajánljuk egyedülálló férfiak nappalijába. A tisztán tartása, portalanítása a legegyszerűbb, egy mozdulattal búcsút inthetünk a porcicáknak. A polcok kifejezettem a konzolok, x-box elhelyezésére alkalmasak. Férfiaknak kell még ennél több?