Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Skandináv stílusú kanapék

Ötletek a skandináv stílus megteremtéséhez:

Fehér falak, fehér bútorok, egyszerű módon nem új, de modern tárgyakkal berendezett helyiség - ilyen egy hagyományos skandináv enteriőr. A látvány megnyugtató és rendezett ami a jól eltalált arányoknak köszönhető. 

A terméket a weboldalunkon itt találhatja: Amedia kanapé

A világos semleges színű falak remek hátteret adnak a natúr fa bútoroknak. A kandalló vagy kályha fontos kellék a skandináv lakásokban, a farakás látványa megnyugtató, otthonos hatást kelt. A csokor és a növénymintás fotel üde színfoltjai az enteriőrnek.

A terméket a weboldalunkon itt találhatja: Aurelia kanapé

A skandináv stílus a természetből ihlet, így a világos színek mellett alapul szolgálnak a világos színű faanyagok, a természetes alapanyagú textíliák, a kezeletlen felületek, amik nem csak a bútoroknál, hanem a burkolatoknál is megjelennek.

A skandináv stílusú otthonok natúr, visszafogott alapszínű bútorait színes textíliákkal tehetjük mozgalmasabbá, az otthonosságot a részletek teremtik meg: puha, mintás textíliák, színes kiegészítők és zöld növények. A kiegészítők is természetbarát anyagokból készülnek, fonott kosarak, üveg és kerámia dísztárgyak, melyek minden esetben a funkcionalitásra törekednek.

A terméket a weboldalunkon itt találhatja: Nido kanapé

Tipp: Ez a letisztult és időtálló stílus bármekkora méretű lakásban jól mutat. Nagy előnye, hogy a sok fény, a világos színek és a szellős elrendezés miatt optikailag sokkal nagyobbnak láttatja a teret. A berendezés inkább kreativitás, mint pénz kérdése, ígyanélkül is élhet bárki egy igényes otthonban, hogy vagyonokat kellene költenünk rá. Nagy előnye továbbá ennek a stílusnak, hogy nem kell előre meghatároznunk a fűszerszíneket a lakásban, így hatalmas szabadságot kapunk: az otthonunk velünk együtt változhat, újra és újra frissíthetjük, hogy akár nagyobb változásokba kellene belevágni.  Ezért szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szereti a természetes, a magától érthető dolgokat, ugyanakkor szereti a változatosságot. Kiváló választás gyermekes családoknak, ahol a gyerekek alkotásai tökéletes kiegészítői lehetnek ennek a stílusnak, illetve ügyes kezű, alkotni vágyóknak, akik saját kezű munkáikkal dekorálhatják otthonukat.