Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Saját gyártású bútorok - Pezsdítsd fel otthonod!

Hallottál már saját gyártású bútorainkról? Előszobába, hálószobába, konyhába, valamit nappaliba is kínálunk termékeket. Széles színskálát biztosítunk, variálható kiegészítőkkel, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének megfelelő darabot. Ráadásul, 1–2 hetes szállítást, és 1 év gyártói garanciát is vállalunk. Na, de a szavak helyett beszéljenek a bútorok... Görgess lejjebb, és tekintsd meg a Megfizethetőbútor saját gyártású termékeit!

Előszoba az igényeidre szabva

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

Olyan előszobára vágynál, amely teljes mértéken a te igényeidre van szabva? Ha igen, akkor válaszd saját gyártású Alfi előszobafalunkat, amelyet jelenleg 15 kivitelben és számtalan színben kínálunk. Ha esetleg ezek között sem találnád meg azt, ami igazán elnyerné a szívedet, akkor egyedi kivitel elkészíttetésére is van lehetőséged! További információért KATTINTS IDE!

Az étkezők koronázatlan királyai

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

Félix asztalunkkal kiegészülve nagy népszerűségnek örvend Berta étkezőnk. Letisztult vonalai, széles színválasztéka, valamint kiváló árának köszönhetően mindenkit levesz a lábáról, aki új étkező szett beszerzésén gondolkodik. Most vadiúj árnyalatokban érhető el! A 4 személyes változatért KATTINTS IDE, a 6 személyesért pedig IDE!

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

Közkedvelt termékünk még a Berta étkezővel érkező Flóra asztalunk. Ez a bútor az előzőhez hasonlóan szintén több árnyalatban érhető el. Kialakításának köszönhetően rendkívül stílusos darab minden egyes étkezőbe. Ez a termék is elérhető 4 személyes, valamint 6 személyes kivitelben.

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

Extravagáns, mégis letisztult terméket szeretnél étkeződbe? Akkor válaszd a Cinkla székünket, amelyet ízlés szerint Félix, Flóra, de még a Bingo asztalainkkal is kombinálhatod! A szék fehér és fekete árnyalatban érhető el. Kattints IDE az összes garnitúra megtekintéséért!

Ha egy kis színt vinnél a hétköznapokba...

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

A legújabb Lina konyhabútorok segítségével vége a szürke hétköznapoknak: saját gyártású termékünket pezsdítő lime és narancs színekben készítettük el. Ha egy kis színt szeretnél vinni a mindennapokba, akkor ez lesz a tökéletes bútor számodra! Válaszd ki hozzá a neked tetsző korpuszt, fogót, munkalapot, és élvezd új, modern konyhádat, amiben garantáltan öröm lesz majd a főzés.

A praktikum és az esztétikum nem zárja ki egymást

Saját gyártású bútorok - megfizethetobutor

Egy praktikus szekrénysorral szeretnéd teljessé tenni a nappalidat? A Krisztina névre hallgató szettünk biztosítja számodra a legszükségesebb termékeket. Akár akasztós, akár polcos, akár TV állványos elemről legyen szó, IDE kattintva megtalálhatsz mindent. Ne feledd, amennyiben ezeket a bútorokat választod, úgy 1–2 hetes szállítást, és 1 év gyártó garanciát biztosítunk.

Tovább inspirálódnál termékeink között?  Alaposabban szétnéznél a nagy lakásfelújítás előtt? Tekintsd meg az összes termékünket IDE KATTINTVA! Amennyiben pedig szívesen böngésznéd a legújabb trendeket, tippjeinket, tanácsainkat blogcikkek formájában, kattints IDE!