Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Rejtett tárolók, amik megkönnyítik az életed

Új lakásba költözés esetén teljesen természetes, ha minden helyiséget kihaltnak és üresnek érzünk – a meglévő bútorok még nem töltik ki teljesen a teret, a dekorációs elemek pedig képtelenek megteremteni az otthonosság érzetéhez szükséges légkört. A beköltözést követő hónapokban aztán szépen-lassan minden a helyére kerül, és kialakul az ideális állapot. Legalábbis egy darabig így érezzük…

…aztán jön a következő probléma, amivel szembe kell néznünk: akaratunk ellenére nekilátunk felhalmozni a dolgokat. Észre sem vesszük, de 1-2 év leforgása alatt annyi mindennel pakoljuk tele a lakásunkat, hogy érezhetően elkezd összezsugorodni az életterünk.

Te nem akarsz ebbe a hibába esni? Két dolgot tehetsz: tudatosan odafigyelsz az új dolgok beszerzésének mérséklésére (esetleg egy új bútor érkezésekor megszabadulsz egy régebbitől), a másik hatékony eszköz pedig, amivel felveheted a harcot a halmozódó eszközökkel és kiegészítőkkel szemben, ha segítségül hívod a rejtett tárolók segítségét.

Minél több rejtett tároló, annál több lehetőség

Pakolható ágykeretek

Egy hagyományos ágykeretnek mindössze annyi a szerepe, hogy egy dekoratív emelvényre helyezhesd a pihenést biztosító matracot. A rejtett fiókokkal felszerelt változat ennél sokkal többet biztosít a számodra: kényelmesen raktározhatod a nem használt lepedőket, huzatokat és paplanokat, rejtett helyen tárolhatod a ruháidat, de akár a lefekvés előtti olvasmányaidnak is helyet szoríthatsz bennük.



Az Angel és a Merida ágykeretek egy nagy, az Aloha ágykeret kettő, az Orea ágykeret pedig négy kisebb tároló rekeszt biztosít a számodra. Ha nem csak dekoratív és kényelmes, hanem jól pakolható fekhelyet keresel, felesleges tovább görgetned. Megtaláltad, amire szükséged van!

Praktikus dohányzóasztalok

Egy dohányzóasztal nem csak a lábak pihentetésére, a távirányítók tárolására és a televízió előtt elfogyasztott nassolnivaló elhelyezésére használható. A tárolókkal felszerelt változatok az iratok, jegyzetek és újságok elnyelését is biztosíthatják a számodra.

A Tuluza és a Marina dohányzóasztalok kihúzható fiókjaikkal segítenek a pakolásban, a Norge dohányzóasztal pedig egy hatalmas nyitott, és egy ugyanilyen méretű zárt rekeszt kínál fel a számodra. A Fregata dohányzóasztal kicsit kilóg a sorból. Különlegessége abban rejlik, hogy négy részre osztott felületét kedvedre forgathatod – Te döntöd el, hogy hagyományos asztalként vagy tárolóként használod.

Tolóajtós gardróbszekrények

A gardróbszekrények köztudottan a legpraktikusabb bútorok, ha az egyre halmozódó ruhák eltüntetésére kell megoldást találnod, de ebből sem mindegy, hogy milyet választasz. A legjobb döntést akkor hozod, ha egy tolóajtós kialakítású mellett teszed le a voksod, így a szekrény nyitogatása miatt nem kell hasznos helyről lemondanod a szobában.

A legtöbb teret – 2 és fél méteres szélességével – a Siciliano gardróbszekrény biztosítja a számodra, ha azonban apró helyre kell elhelyezned a ruhatárolót, a mindössze 100 centiméter széles Olden gardróbszekrény lesz a neked való választás. A teljes felületén tükrös borítású Saka gardróbszekrénnyel megteremtheted a tágas tér illúzióját, a Ginger gardróbszekrény pedig akkor lesz ideális, ha egyáltalán nem szeretnél tükröt látni a hálószobádban.

Ne csak jól nézzen ki!

Egy igazán hasznos berendezési tárgy nem csak a szemedet kényezteti, hanem a pakolásban is a segítségedre siet – új bútor beszerzésekor ezt a szempontot is érdemes figyelembe venned. Lehet, hogy most még mindennek megvan a helye, de bármikor felmerülhet a helyhiány problémája. A rejtett tárolók ezekben a helyzetekben kínálnak majd megoldást.