Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Összesítettünk: ezek voltak a legnépszerűbb bútorok 2020-ban


Lelkünk mélyén mindannyian örülünk, hogy az elmúlt esztendőt lassan a hátunk mögött hagyhatjuk – ígéretesen indult, néhány hónappal később mégis rémálommá vált. 2020-ra nehéz lesz jó szívvel visszaemlékezni, év végéhez közeledve mégis azt gondoltuk, hogy érdemes még egy utolsó pillantást vetni az elmúlt időszakra.

Ha éppen új bútorok beszerzésén töröd a fejed, és jól jönne egy kis inspiráció, mindenféleképpen bogarászd végig az alábbi listát. Összegyűjtöttük Neked az elmúlt néhány hónap legnépszerűbb kiegészítőit. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz közöttük olyat, ami év közben elkerülte a figyelmed.

Best of 2020 - A legkeresettebb bútorok

1. A ruhatárolás mestere

Az Arzana gardróbszekrények 203 és a 250 centiméter széles változatai egyaránt hatalmas sikert arattak az elmúlt esztendőben. Ügyfeleink visszajelzései alapján a tolóajtós kialakítás, a praktikusan kialakított polcrendszer és a barnás, faerezetes borítás miatt választották a ruhatárolás mestereként is emlegetett bútordarabot.

2. Az összejövetelek elengedhetetlen kelléke

Igaz, hogy idén kevesebb vendég látogatására számíthattunk, év végéhez közeledve viszont a székekkel ellátott étkezőasztalokra is megnőtt a kereslet. A képzeletbeli ranglista első helyén a masszív lábakon álló Berta étkező Félix asztal és a középre helyezett lábazattal kialakított Berta étkező Flóra asztal végzett.

3. A pénztárcabarát fekhely

Az ágyak között idén nem csak a külön matraccal kiegészítendő keretek, hanem a bonell rugós kialakítású fekhelyek is népszerűek voltak. A gazdagon mintázott Safari franciaágynak például kedvező árának és ágyazható kialakításának köszönhetően sikerült beverekednie magát a top 5 bútordarab közé.

4. A családok kedvence

A kanapék között 2020-ban egyértelműen a Rimini sarokkanapé vitte a prímet. Vásárlóink a bútor megnyerő formái, színvilága és anyaghasználata mellett imádták az L alakú kialakítást és az ágyazhatóságot. Több család a strapabíró, szürkés szövet miatt döntött az ülőhely mellett, hogy a gyerekeknek nehezebb dolguk legyen, ha megpróbálnák összekoszolni.

5. A divathullámba belesimuló választás

A lazúrkék és a mustársárga színek mellett 2020-ban a hamvasszürke szín hódított. Ebbe a divathullámba tökéletesen belepasszolt a Mood konyhabútor, ami kissé rideg, light atelier-stone grey árnyalatával és a kezeletlen falfelületre emlékeztető mintázatával a kisebb alapterületű konyhák legkeresettebb búrtordarabja lett.

Nem találtál kedvedre való kiegészítőt 2020 legnépszerűbb darabjai között? Tekintsd meg teljes kínálatunkat, és meríts ötletet az év eleji megújuláshoz! KATTINTS IDE!