Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Olcsó bútor - Top termékeink raktárkészletről

Amikor családi vállalkozásként megalapítottuk a Megfizethetőbútort 1991-ben, fontos volt számunkra, hogy elérhető, alacsony árakon és széles választékkal tudjunk a vásárlóink számára megoldást nyújtani. Az elmúlt 30 évben arra törekedtünk, hogy fejlődjünk és lépést tartsunk az egyre gyorsuló világgal. Saját gyártású bútorok készítésébe is belekezdtünk, pontosan azért, hogy vásárlóink – függetlenül attól, hogy éppen melyik lakásrészbe keresnének darabokat – könnyebben és gyorsabban juthassanak hozzá a kiszemelt termékekhez. Most külön helyiségenként összegyűjtöttük a top termékeinket, amelyek gyors szállítással elérhetőek. Hiszen tudjuk milyen az, amikor egy lakásfelújítás során sokat kell várni, ezzel pedig hátráltatva vannak a további munkálatok. Éppen ezért nézzük a legjobb olcsó bútor termékeket a Megfizethetőbútor kínálatából!

TOP 3 olcsó bútor konyhába

Masszív étkezőasztalt keresnél? Akkor válaszd Berta székünket Félix asztallal!

Olcsó bútor

Nem újdonság, hogy a konyha a beszélgetések színtere. Éppen ezért fontos, hogy olyan bútorral rendelkezz, amelynél kényelmesen elfér a család, vagy akár a vendégség egy étkezés, társalgás alkalmából. Félix szupersztár asztalunk Berta székkel kombinálva lehetőséget ad minderre, hiszen a bútoroknak köszönhetően hat ember is kényelmesen elférhet egymás mellett.

Mit érdemes tudni?

• Az asztal laminált bútorlapból készült,

• számos színkombináció elérhető annak érdekében, hogy ez a termékegyüttes minden enteriőrbe kiválóan helytálljon,

• ráadásul a garnitúra elemenként is megrendelhető. Félix asztalunk itt, Berta székünk pedig itt rendelhető meg.

Kiegészítőt keresnél konyhádba? Válaszd tálalószekrényünket!

Olcsó bútor

A szekrény 90, vagy 135 centiméteres szélességben is elérhető, annak függvényében, hogy mennyi hely áll rendelkezésedre. Felső része átlátszó üvegbetéttel van ellátva, így közszemlére teheted a csinos konyhai étkészleteket.

Milyen előnyöket biztosítunk ezzel a termékkel is?

• 1 év gyártói garancia,

• szállítás előre egyeztetett időpontban,

• csomagellenőrzés kiszállításkor.

Ha gyors és olcsó bútorra lenne szükséged, akkor ne habozz, keress minket!

A teljes konyhát szeretnéd megreformálni? Akkor itt az ideje szemügyre venned Zsófia garnitúránkat!

Olcsó bútor

Zsófia konyhánk számos színben elérhető, így ízlésednek megfelelően választhatod ki a számodra legmegfelelőbb árnyalatot. Megrendelés esetén a szifon és a lefolyó is tartozék. A mosogatótálca az alapárba nem tartozik bele, viszont felár ellenében kérhető (ebben az esetben egy kiváló minőségű, európiai gyártótól származó mosogatótálcával leszel gazdagabb, ami még rozsdamentes is).

Ne feledd!

Mint minden saját gyártású termékünket, ezt is 1-2 héten belül kiszállítjuk!

TOP 3 olcsó bútor nappaliba

A lakás szíve

A nappali a lakás szíve, így fontos, hogy olyan termékekkel rendezd be, amelyek időtállóak, mutatósak, de mégis jó áron kaphatóak. Szerencsére a Megfizethetőbútor saját gyártású, olcsó bútor termékei pont ilyenek!

Olcsó bútor

Aspinal sarokkanapénk mélykék színével bármelyik enteriőr különleges darabja lehet, amely mindenki szívébe belophatja magát. A kanapé szövete kellemes tapintású, ráadásul az ülőfelület nagyon kényelmes a hullámrugó, valamint a nagy rugalmasságú szivacs kombinációjának köszönhetően.

Milyen plusszal rendelkezik még ez a termék?

• A sarokkanapé ágyneműtartóval érkezik, valamint ágyazható is,

• térben könnyen, univerzálisan elhelyezhető,

• fix fejtámlával készül.

Nincs nappali TV nélkül...

Olcsó bútor

Ezt mi is tudjuk, éppen ezért számos saját gyártású TV állványt biztosítunk vásárlóinknak. Vario polcunk is egy közkedvelt termék, hiszen a bútor tetszés szerint variálható, elhelyezésekor csak a képzelet szabhat határt. Azon kívül, hogy a TV állványt 1-2 héten belül szállítjuk, még ingyenesen házhoz is visszük.

Lábat fel, agyat ki

Olcsó bútor

Ha szeretnél még egy pluszt, akkor érdemes beinvesztálni egy dohányzóasztalra is, amire minden kacatot és újságot; sorozat- vagy filmnézés közben pedig a lábadat is fel tudod tenni. Lomba termékgarnitúránk számos elemmel rendelkezik, ezek közé tartozik a Lomba névre keresztelt asztalunk is, amely masszív lábainak köszönhetően biztos, hogy hosszú évekig lesz majd hű társad.

A terméket összeszerelt állapotban szállítjuk.

TOP 3 olcsó bútor hálószobába

A nyugodt alvás támogatója

Olcsó bútor hálószobába

A megfelelő minőségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kipihenten és produktívan éld a mindennapjaidat. Éppen ezért fontos, hogy egy jó minőségű, de viszonylag olcsó bútor segítségével ezt meg is tudd valósítani. Zsófia franciaágyunk az előző leírás tökéletes megfelelője, amelyet szintén számos színben érhetsz el.

Mit érdemes tudni erről a bútorról?

• A kárpit típusa textilbőr + zsenilia,

• felnyitható ágyneműtartóval rendelkezik,

• bonell rugóval kapható, ezáltal biztosított a hosszú élettartam.

Szükséged lenne egy komódra is?

Olcsó bútor hálószobába

Lomba névre keresztelt darabunk kiváló választás lehet. A termék három színben érhető el, és szintén 1-2 héten belül tudjuk szállítani! Ne maradj le róla!

Hogy teljes legyen a szett...

Olcsó bútor hálószobába

Egy hálószoba elengedhetetlen darabja egy kiváló szekrény. Annak érdekében, hogy a helyiség minden eleme egységet alkosson, fontos, hogy az előbb felsoroltakhoz passzoljon ez a bútor. Éppen ezért nagyszerű lehet közkedvelt Lomba termékcsaládunkból, Lomba gardróbunk, amely 150 és 200 centiméteres szélességben is elérhető.

Miért szeretik a vásárlóink?

• A szekrény könnyen nyitható, alumínium sínes tolóajtós rendszerrel rendelkezik,

• polcos és akasztós rész egyaránt található benne, így minden ruha kiválóan elférhet,

• valamint LED-világítást is lehet kérni hozzá.

További hálószobai, saját gyártású kiegészítőket megtalálhatsz a weboldalunkon!

+ TOP 1 olcsó bútor előszobába

Olcsó bútor előszobába

Az előszoba általában kicsi és szűkös. Ráadásul ez az a helyiség, amit először látnak meg a vendégeid. Éppen ezért fontos, hogy egy funkcionális, mégis dekoratív darabbal vértezd fel. Liza előszobafalunk pont ilyen, amely azon kívül, hogy mutatós, fogójának, fogasának és tárolóinak köszönhetően még praktikus is.

Ha további bútorokra lennél kíváncsi, amit gyors szállítással kínálunk, akkor kattints ide! Szerezd be saját gyártású termékeinket még ma!