Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Komfortos szekrénysor

stone os szekrénysor

A nappaliba egy teljesen más funkciójú szekrénysor passzol, mint egy hálószobába. A nappali esetén nem az a lényeg, hogy a szekrényekkel a lehető legtöbb tárolóterülethez jussunk, sőt egy nappalit nem is szabad túlzsúfolnunk, annak valamennyire szellősnek kell maradni, hogy az ott tartózkodókban ne keltsen nyomasztó érzést. A nappali esetén tehát ne a szekrénysor uralja a teret.

sofi szekrénysor Sofi szekrénysor

A nappaliba inkább világosabb színű szekrénysort válasszunk és a méretre is figyeljünk. Persze az sem probléma, ha a szekrénysor egy egész falfelületet lefed, de ekkor nyitott, polcos részekkel próbáljuk meg megtörni a szekrény sík felületét, hiszen ezzel is szellősebbé tehetjük a teret. Beiktathatunk egy Tv állványt, vagy egy hifi-torony állványt is a szekrénysorba.

 Liza szekrénysor

A hálószoba esetén más a helyzet, hiszen a legtöbben itt tartjuk ruháinkat, tehát a szekrénysor esetén, mely ebbe helyiségbe kerül, a megfelelő tárolókapacitás az egyik legfontosabb tényező. Ha a szekrénysor stílusa olyan, akkor rejtett, beépített világítótestekkel sokkal jobban kiemelhetjük annak szépségét, ráadásul ha este tévézés mellett a központi világítás helyett a szekrénysorba épített fényforrásokat használjuk, akkor tompított fényeknek köszönhetően a szemünket is kevésbé terheljük meg.

caracas szekrénysor Caracas szekrénysor

Mivel a szekrénysorok ilyen jelentős szereppel bírnak otthonunk szinte minden helyiségében, ezért fontos, hogy ne csak a funkcionalitás maximális kihasználásra, hanem a harmóniára is törekedjünk. A szekrények színe, formavilága és stílusa soha ne üssön el erősen az adott miliőtől. 

lula szekrénysor Lula szekrénysor