Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
MatracON - komfortos a pihenés

Az ágy és a matrac a jó alvás alapja, ezért fontos, hogy matraca pontosan azt az alátámasztást és kényelmet nyújtsa önnek, amire szüksége van. Ez az útmutató segít felismerni az igényeit, és áttekintést nyújt a Megfizethetobutor.hu széles matrac - és ágyválasztékára. 

A gerinc pozíciója

Nincs két egyforma ember, és ezért különböző igényeink vannak. Az egyik alapvető hibát akkor követi el sok pár, amikor új ágy vételekor egyforma matracot vesznek. Ön egy 190 cm, 100 kg erős, magas férfi? Ebben az esetben más keménységű matracot kéne választania, mint egy 165 cm magas, 64 kg-os nőnek.
Ráadásul egyeseknek egészséges a háta, másoknak érzékenyebb. Ha hátsérülésektől szenved, különösen ügyeljen a matracválasztásra.

Habár nincs rá szabály mikor kell lecserélni az ágyunkat, van néhány dolog, amit érdemes észben tartani az ágy beszerzése során.

A gerinc pozíciója kritikus pont a matracválasztásnál – akkor is, ha a hátán, vagy ha az oldalán szokott feküdni.

Amikor a hátán fekszik, az egész gerincnek és a deréknak is érintenie kell a matracot, ezért kérje meg párját vagy barátját, hogy nyomják a kezüket a dereka alá, miközben a matracon fekszik. Az a jó, ha a kezüket csak ellenállással tudják a dereka alá csúsztatni. Ha a derék és a matrac között nincs teljes kontakt, akkor a matrac túl kemény.

Ezután feküdjön az oldalára és ismételten kérje meg párját vagy barátját, hogy mérje fel a gerinc elhelyezkedését.  A hátnak egyenesnek kell lenni és nem hajolhat el se fel, se le.

Weboldalunkon megtalál ágyneműgarnitúrát, amely ugyancsak meghatározó tényező a kényelmes, nyugodt alvás eléréséért. A garnitúra paplanból, nagypárnából és kispárnából tevődik össze. Vásárolhat hozzá ágyneműhuzatot és ágytakarót is. 

Jó böngészést és jó éjszakát kíván a Megfizethetőbútor csapata!