Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Luxus hálószoba megfizethető áron

Neked mi jut eszedbe a luxus hálószoba hallatán? Egy drága utazás? Egy felejthetetlen hotelszoba? Nem kell így lennie! Hiszen ezeket az érzéseket Te is könnyen reprodukálhatod legújabb cikkünk segítségével.

Elhoztunk most éppen ezért 7 tippet, aminek segítségével Te is könnyen kialakíthatod magadnak a luxus hálószoba alapját. Ezek közül van olyan, ami szinte semmibe se kerül, de van olyan is, ami egy kis befektetést igényel Ne aggódj, ehhez viszont nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod! A legjobb tippekért görgess!

1. Öltöztesd eleganciába a faladat!

luxus hálószoba

Big Moon ágykeret

Ha nem a minimalista stílus uralkodik a lakásodban, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy feldobd a hálószobád falát. Számolj le az unalmas egyszínűséggel és változtasd meg a fal azon részét, ahol az ágytámlád található. Legyen ez más árnyalatú, vagy használj tapétát! Ezek viszonylag filléres megoldások, amelyek nagyon gyorsan luxus érzetet adnak.

2. Legyen ágykereted! 

Ahhoz, hogy luxus hálószoba kinézetet varázsolj, fontos tényező lehet az ágykeret is. Egy szép ágykeretnek azonban nem kell drágának lennie. Elég, ha színében, mintájában, vagy éppen formájában egyedi.

luxus hálószoba

Samara névre hallgató termékünk tökéletes ékköve lehet a hálószobádnak. A támlával érkező ágy 160*200 centiméteres fekvőfelülete ugyanis nem csak hogy kényelmes, de mérete miatt még előkelőséget is sugároz. Elsőrangú kiegészítő lehet a luxus hálószoba alapjához! 

3. Adj helyet plusz ülőgarnitúrának! 

Ha van egy kis extra helyed a hálószobába, akkor érdemes elgondolkodnod valamilyen ülőalkalmatosság beszerzésén. Akár az ágyad előtt van még hely, akár az ablak alatt, egy puff vagy egy díszes szék sokat tud adni a luxus hálószoba érzetéhez. 

luxus hálószoba

Cleo puffunk tökéletes arra, hogy megtörd a teret és magával ragadja a tekintetet. Ha színében is fel szeretnéd dobni a hálószobát, akkor választhatsz többek között szürke, zöld és bézs árnyalatainkból is! 

4. Dekorálj tükörrel! 

Az egyik trükk, amit a dizájnerek előszeretettel alkalmaznak azért, hogy luxus hálószoba érzetet keltsenek, az a tükör használata. Díszítheted vele a falat, vagy akár a mennyezetet is. Azért szeretjük, mert optikailag növeli a teret és előkelőséget sugároz! 

hálószoba bútor

Ha két legyet ütnél egy csapásra, akkor invesztálj be Lomba gardróbunkra! Azon kívül, hogy tökéletes gardrób lehet a hálószobádba még tükörrel is rendelkezik. 

5. Használj éjjeliszekrényeket! 

Az éjjeliszekrények a hálószoba alappillérei. De nem mindegy, hogy hogyan néznek ki, és hogy mire használod őket! Sokan tele pakoljak mindenféle kacattal, ami nem ad annyira a luxus, hoteles, hálószobai életérzéshez. 

Éppen ezért szabadulj meg a felesleges holmiktól, csak a legszükségesebbet hagyd meg: egy lámpát, egy könyvet és maximum egy vázát.

hálószoba berendezése

Ha szeretnél egy egyedi kinézetű éjjeliszekrényt a lakásodba, akkor tekintsd meg Zorena névre keresztelt termékünket! Az éjjeliszekrény LED világítást is tartalmaz, amely még jobban hozzájárul a luxus, de megfizethető élményhez. 

6. Használj párnákat! 

Minél többet, annál jobb! Már nagyon sok olcsóbb párnát kaphatsz, amely egyből előkelő stílust varázsol hálószobádba. Tegyél minél többet az ágyra, de akár a korábban említett puffnak is kiváló kiegészítője lehet!

luxus hálószoba

Léda franciaágy

7. Ne felejtsd a takarókat sem! 

A luxus hálószoba elengedhetetlen része a takaró. Ágyazz meg! Inkább keresztbe, mintsem hosszában helyezd el a takarót az ágyadon. Ha ezeket kiegészíted az előző pontban említett párnák sokaságával, akkor garantált lesz a siker. 

luxus hálószoba

Solomo ágykeret

Ha ezeket a tippeket betartod, akkor már Te is közelebb kerültél a luxus hálószoba érzetéhez! Ha azonban még szívesen inspirálódnál, akkor tekintsd meg további hálószoba bútorainkat is!