Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Legjobb termékeink karácsonyra

Napjainkban karácsonyra már mondhatni divattá vált viszonylag nagyobb értékű ajándékokat adni közeli rokonainknak, ismerőseinknek. A karácsony tehát az egyik legjobb alkalom, hogy megajándékozzuk szeretteinket vagy akár saját magunkat a régóta áhított bútordarabokkal. Lássuk melyek azok a termékek, amelyekkel nem lőhetünk mellé!

Étkezőasztal és étkezőszékek

Egy otthonból sem hiányozhat a megfelelő étkezőasztal, amely körül össze tudnak gyűlni a lakás lakói, és kényelmesen, közösen tudnak reggelizni vagy vacsorázni. Ha szeretünk előre gondolkodni, akár már hetekkel az ünnepek előtt is beszerezhetjük az asztalt és a székeket, hogy a karácsonyi menüt akár már az új szerzeményeink körében fogyaszthassuk el. A 6 személyes Berta étkezőnk Flóra asztallal kiegészülve tökéletes központi eleme lehet étkezőnknek, melyet többféle szín- és kárpit összeállításban is megvásárolhatsz!

Berta étkező Flóra asztallal (6 személyes)

Dizájnos kanapé

Elsősorban jól kell ismernünk az ajándékozott fél ízlésvilágát, és azt is, hogy milyen stílus, illetve milyen színek uralkodnak nappalijában. Érdemes előre puhatolóznunk, hogy milyen fajta kanapét látna szívesen otthonában: sarokkanapét vagy hagyományosat, textilbőr vagy szövet kárpitozásút, sötétebb vagy világosabb árnyalatút? Webáruházunkban több árkategóriás, és különböző jellemzőkkel ellátott kanapé közül tudsz válogatni, hogy megtaláld a legideálisabb darabot! A képen látható Alka kanapét 2 puff kíséretében tudod megvásárolni, így egy stílusos garnitúrához tudsz hozzájutni megfizethető áron!

Alka kanapé + 2 db puff

Kihagyhatatlan gardróbszekrény

A gardróbszekrény szintén egy olyan nagyobb értékű ajándék, melyet nyugodt szívvel adhatunk karácsonyra. Rengeteg fajta bútordarabból válogathatunk. Itt is fontos ismernünk az ajándékozott vágyait, és lakását. Tudnunk kell mekkora szekrény fér el a szobában, ez alapján dönthetjük el azt is, hogy a nyílóajtós vagy a tolóajtós fajta lenne az ideálisabb. Ha a szoba mérete kisebb, érdemes világosabb árnyalatú, tükrös szekrényt választani, ugyanis a világos színek és a tükör optikailag növelik a teret. Webáruházunk kínálatában a hagyományos daraboktól a legmodernebbekig számtalan fajtájú és színű gardróbszekrényből válogathatsz!

Siciliano gardróbszekrény 250 cm

Ünnepi dekoráció

Ha megvan a tökéletes bútor, már csak a karácsonyi dekoráció van hátra! Vásárolhatunk ünnepi hangulatú és mintájú díszpárnákat a kanapéra. A gardróbszekrényt díszíthetjük égősorokkal, a meleg fényekkel igazi meghitt hangulatot varázsolhatunk otthonunkba! A szekrénysorokra, dohányzóasztalra, étkezőasztalra pedig tehetünk apró dísztárgyakat (Mikulást, rénszarvast, hóembert), mikulásvirágot, és persze az elengedhetetlen adventi koszorút, amely csodás dísze lehet a lakásnak egész decemberben!

Reméljük hasznos tanácsokkal szolgáltunk! Látogass el webáruházunkba, és válogass kedvedre minőségi bútoraink között! Mi házhoz szállítjuk neked, és ha szeretnéd össze is szereljük, hogy te addig nyugodtan készülhess az ünnepekre!