Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Lakberendezési tippek lustáknak

Egész napos fetrengés a kanapén - de jól nézzen ki! Ez a mottónk, amikor a lakberendezésre gondolunk. Lehet, hogy lustán hangzik, de inkább az "energiahatékony" kifejezést szeretjük. Tudod, mit szeretünk még? A jó tippeket! Éppen ezért legújabb cikkünk egy "lakberendezési tippek lustáknak" gyűjtemény, amely segítségével Te is kreatívan berendezheted a lakásodat.

A lusta dekortippek igazából a multifunkcionalitásról szólnak. Okos tárolási ötletek, mókás dekorációs tippek. Könnyű karbantarthatóság? Mutatjuk a legjobb Megfizethetőbútoros tippeket és termékeket!

Kreatívkodj a világítással!

Az első tippünk az lenne, hogy legyél kreatív a világítással. Attól függően, hogy milyen büdzsével rendelkezel, választhatsz "dizájnosabb" lámpákat. Ezáltal a termékek nem csak hatékonyak lesznek, de remek kiegészítőként is szolgálnak.

Lakberendezési tippek lustáknak

Ha Te sem szeretnél agyalni pl. a nappalid berendezésén, akkor válaszd Silk szekrénysor + Silk komód párosunkat! A szekrénysor beépített LED világítással rendelkezik, így hangulatosan feldobhatod a lakásodat ezzel a csomagajánlattal! Ez egy tuti lakberendezési tipp lustáknak, hiszen ezzel két legyet üthetsz egy csapásra.

Válassz műnövényt!

Az tény, hogy bármilyen növény, virág könnyen feldobhatja a lakásod. Nem csak élettel tölti meg a helyiséget, de nagyon szép kiegészítő is lehet.

Lakberendezési tippek lustáknak

Merion szekrénysor + Merion 2D4S komód

Azonban, ha Te is a lusták táborába tartozol, akkor érdemesebb műnövényt választanod. Ezek megadják a növényekre jellemző pozitív tulajdonságokat, azonban nem kell azon aggódnod, hogy az elhanyagolás következtében kiszáradnának.

Válassz multifunkcionális eszközöket!

Tudtad, hogy a gardróbszekrénybe nem csak a ruháidat tárolhatod? Vagy csak szimplán nem gondoltál még rá? Ugyan mégis ki látja, hogy mi van benne? Főleg, hogy ha nagy szekrényről van szó.

Lakberendezési tippek lustáknak

Siciliano 250 gardróbszekrény + K11 kombinált komód termékünk tökéletes megoldás lehet a multifunkcionalitásra. A gardróbszekrénybe ugyanis akasztós és polcos rész is található, ráadásul 250 cm széles. Így nem csak a ruháid, de minden más egyéb elfér benne. Lakberendezési tippek lustáknak: kozmetikai cuccok? Cipők? Dobozok? Akármit szeretnél tárolni benne, megteheted! Ide mindent el tudsz rejteni, különösebb erőfeszítés nélkül.

Megfelelő hálószobai eszközök

Ez az előző tippünkhöz kapcsolódik. Ha szereted a kényelmet, akkor Te is tudod, hogy milyen jó, hogyha az ágyadon fekve mindent elérhető egy karnyújtásnyira. Éppen ezért válassz olyan terméket, amibe minden dolgod könnyen belepakolható!

Lakberendezési tippek

Angel ágykeretünkbe rejtett fiókba kényelmesen raktározhatod a nem használt lepedőket, huzatokat és paplanokat, de akár még a ruháidat, sőt a lefekvés előtti olvasmányaidat is elhelyezheted benne.

Használj mintás tapétát!

Sötét folt a hátra tolt kanapétól? Repedezett festék? Maszatok? Vagy simán unod már, ahogy kinéz a falad? Akkor használj mintás tapétát, amellyel minden hibát elrejthetsz! Ezek tartósak, de akár könnyen le is szedhetőek, ha esetleg megunnád őket.

Lakberendezés lustáknak

Janna szekrénysor + Janna komód

Lakberendezési tippek lustáknak: +1 Válassz kész csomag ajánlatokat!

Lakberendezési tippek

Berta étkező Félix asztallal (6 + 2 személyes) | Akciós Emese sarok + fotel + puff

Ha szereted a praktikus és egyszerű dolgokat, akkor tekintsd meg a Megfizethetőbútor kínálatát! Az elérhető csomagajánlatainkkal nem csak a nappalit, de a hálószobát és az étkezőt is könnyen berendezheted. Ezek a termékek nem csak ízlésesek, de többségünk saját gyártású termék, ezért hamar magadnál tudhatod őket. Nagy raktárkészlettel rendelkezünk és akár ingyenesen is szállítunk! Tekintsd meg teljes kínálatunkat még ma és inspirálódj tovább!