Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Lakásból otthon - A méret nem számít!

Teljesen mindegy, hogy 30 vagy 120 négyzetméteren élünk, elsődleges célunk, hogy a lakásunkból – amilyen hamar csak lehet – otthont varázsoljunk. A falak lemázolása és az ideális burkolatok kiválasztása csak egy apró lépés ezen a hosszú úton. Az álomotthon megteremtéséhez szívünkhöz közelálló kinézetű, pénztárcánknak megfelelő árfekvésű és lakásunk méreteihez passzoló bútordarabokra is szükségünk van. Ezeknek a megtalálásában leszünk most a segítségedre.

Egy garzon is sugallhat eleganciát, és egy többszintes palotában is elfoghat az az érzés, mintha semmi sem lenne a helyén. Ízlés, fantázia, tenni akarás. Csak ezen a három dolgon múlik, hogy mit hozol ki a lakhelyedből.

Segítünk, hogy igazán otthon érezd magad!

Összesítésünkben 40m2 alatti, 41-70m2 közötti és 71m2 feletti lakások leggyakrabban használt helyiségeibe ajánlunk bútorokat. A Te ingatlanodnak mekkora az alapterülete? Mutatjuk, hogy mik lehetnek számodra az ideális választások!

1. Nappali

40m2 alatt - Egy kényelmes fekhelyre még a legapróbb kuckókban is szükség van, 30 négyzetméter körüli lakásokban ez azonban kompromisszumot követel. Ekkora területen általában a nappali és a hálószoba egy helyiséget jelent, ezért a tévénézéshez használt heverő célszerű, ha átalakítható, és fekhelyként is funkcionál. A Dony kanapé tökéletes ebből a szempontból! Kis helyet foglal, de lehajtva akár két személy számára is kényelmes ágyként szolgál.

41-70m2 között - A Bergen kanapé egy retro hatást sugalló, mégis modern megjelenésű bútordarab. Akár 3 embernek is kényelmet nyújt, kihajtott állapotban pedig vendégágyként használható. A bútordarab nagy előnye, hogy magasított, falábas kialakításának, valamint strapabíró, vászon borításának köszönhetően könnyedén tisztán tartható.

71m2 fölött - Családi összejövetelekhez, baráti beszélgetésekhez, lazítós tévénézésekhez a Kartagó sarokkanapé lehet a legjobb választás. Állítható fejtámlája akár 3-4 ember számára is kényeztető kényelmet biztosít, kinyúló lábrésze pedig ideálissá teszi, hogy egy dohányzóasztallal kiegészítve társasjátékozáshoz vagy kisebb falatozásokhoz is ülőhelykét szolgáljon.

2. Hálószoba

40m2 alatt - A legkisebb hajlékokban általában egy átalakítható kanapét használnak fekhelyként, a Nílus heverőnek hála viszont elkerülhető a kompromisszum. A kanapé mellé ez a kis ágy is elhelyezhető. A mindössze 90 centiméter széles bútordarab vidám mintázatával ideális lehet albérletekbe, egyedülálló fiataloknak, de akár vendégágyként is kiváló szolgálatot tehet.

41-70m2 között - A bonell rugókkal felszerelt Ice franciaágy megfizethető áron kínálja a hotelszobák kényelmét. Méreteinek köszönhetően a kisebb hálóhelyiségekben is elhelyezhető, alulról nyitható ágyneműtartója pedig könnyen pakolhatóvá teszi.

71m2 fölött - Az ágyakat általában le szokták takarni egy huzattal, amikor használaton kívül vannak. A Tokió franciaággyal más a helyzet. Virágos mintázata szinte megköveteli, hogy minden reggel beágyazzon a tulajdonosa. Ha valami ennyire vidám látványt kelt, miért kéne elfedni? A fekhely nagycsaládok számára lehet ideális választás – ha szükséges, a szülők mellé 1-2 gyerkőc is még kényelmesen bebújhat.

3. Konyha

40m2 alatt - Ici-pici hely? Ici-pici konyha! 180 centiméteren minden megtalálható, amire szüksége lehet az embernek sütéshez, főzéshez, mosogatáshoz és szeleteléshez. A tészták kinyújtásához a konyhaasztalt kell majd igénybe venni, de bármi más elvégzéséhez megfelelőnek bizonyul a Mona konyhabútor.

41-70m2 között - A Porto konyhabútorral egy csipet mediterrán hangulat csempészhető a főzőhelyiségbe. Az ablakokra emlékeztető felső nyílászárókkal és a világosbarna munkapultokkal azok számára lehet optimális, akik sütés-főzés közben is igazán otthonosan szeretnék érezni magukat.

70m2 fölött - A Palace konyhabútor mindent elnyel, és mindenféle konyhai munkálathoz támogatást nyújt. 12 nyitható ajtóval, 1 kihúzható fiókkal és rengeteg rakodóhelyével a konyhatündérek legfőbb segítőtársa. Egy egész menüsort kell elkészíteni? Helyhiánnyal nem lesz probléma!

Alapterülettől függetlenül meg lehet találni azokat a bútordarabokat, amik tökéletes kiegészítői lehetnek az otthonodnak. Gondold végig, hogy mire van szükséged, a biztonság kedvéért méricskélj egy picit, ha pedig megrendeled a kiszemelt berendezési tárgyat, már csak a futár érkezésére kell várnod.