Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Közeleg a karácsony! Készülj fel a vendégek fogadására!

Csendesebben, kisebb létszámmal, kevesebb puszival és öleléssel, de együtt. Az idei karácsony minden családban visszafogottabban telik majd, mint a korábbi években, de a járványhelyzet sem akadályozhatja meg, hogy szeretteink körében töltsük az ünnepeket – természetesen az óvintézkedéseket szigorúan betartva.

Amennyiben a házigazda szerepkör téged illet, alig egy hónapod maradt, hogy mindent előkészíts az év egyik legjobban várt családi összejövetelének zavartalan levezényléséhez. Az ünnepi menü összeállításán és az ajándékok beszerzésén még ráérsz gondolkodni, a vendégek fogadásához szükséges bútordarabokat viszont itt az ideje számba venned.

Minden adott ahhoz, hogy szeretteid kényelmesen fogyaszthassák el az ünnepi menüt, önfeledten beszélgethessenek a karácsonyfa körül, az éjszakára is maradó vendégek pedig nyugodtan hajthassák álomra a fejüket? Hiányzik esetleg még valami? Ne aggódj! Mindent összegyűjtöttünk, amire szükséged lehet.

Nélkülözhetetlen bútordarabok a vendégek fogadásához

Az ínycsiklandó fogások elfogyasztásához

A családi összejövetel első programpontja általában a karácsonyi vacsora elfogyasztása szokott lenni. Ehhez szükséged lesz egy széles étkezőasztalra.

Masszív lábaival és hatalmas asztallapjával az Anton étkezőasztal összesen hat személynek kínál helyet az ünnepi menü elfogyasztásához. Abban az esetben, ha csak kiegészítő felületre van szükséged, az Austen bárpult lesz az ideális választás, ami további két fő számára biztosít helyet.

Az önfeledt beszélgetésekhez

A vacsora elfogyasztása után következhet az ajándékbontás. Ehhez elengedhetetlen egy méretes ülőalkalmatosság, amin minden vendég fészkelődés nélkül elférhet.

A Palermo sarokkanapé gondoskodik róla, hogy aki az ünnepi asztalnál leült, az a karácsonyfa körül is kényelmesen el tudjon helyezkedni. Strapabíró szövet borítása ráadásul teljesen gyerekbiztos – a szürke huzatban még az izgalomtól túlfűtött, ugráló gyerekek sem tudnak kárt tenni. A Nevada garnitúrát abban az esetben ajánljuk, ha a vendégek kényelme mellett az elegancia is fontos számodra. 3-2-1-es felosztásának köszönhetően úgy biztosíthatsz mindenkinek ülőhelyet, hogy még a távolságtartásra is oda tudtok figyelni.

A játékos pillanatokhoz

Az ajándékbontás után következhet sokak kedvenc elfoglaltsága: a családi társasjátékozás. Ehhez elengedhetetlen egy körbeülhető asztalka (ha ez a programpont nálatok kimarad, a bútordarab a ropogtatnivalóknak is ideális alátétként szolgálhat).


Rekeszeivel és 1 méteres asztallapjával a City dohányzóasztal elsősorban a vendégváró italok és finomságok tárolásához lehet ideális választás, az egyenlő oldalszélességű Messina dohányzóasztal pedig az említett vetélkedők lebonyolításában siethet a segítségedre – ha ezt a bútort választod, senki sem reklamálhat majd amiatt, hogy nem fér hozzá a játéktáblához.

A nyugodt pihenéshez

Az este végén következhet a jól megérdemelt pihenés. Neked bizonyára megvan a pihe-puha fekhelyed (ha esetleg nincs, kattints ide), de az éjszakára maradó vendégekről is gondoskodnod kell.

Ehhez olyan bútorokat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amiket akkor is hasznosítani tudsz, amikor nincsenek nálad vendégek. A Bari sarokkanapé és a Párma kanapé (lakásod méretétől függően) a nappalidban elhelyezve ideális társ lehet a tévénézős éjszakákhoz, kihúzva pedig komfortos fekhellyé alakíthatod, amin akár két vendég is kényelmesen le tud heveredni. Mind a kettő fekhellyé alakítható ülőalkalmatosság rendelkezik ágyneműtartóval, így a plusz takaróknak és huzatoknak is meglesz a helyük.

Csak egymásra kelljen figyelni…

Házigazdaként szeretnél mindent megtenni annak érdekében, hogy felhőtlenül teljen az idei karácsonyi ünneplés? Egy nagyobb étkezőasztalra, kanapéra, dohányzóasztalra és ülőalkalmatosságra biztosan szükséged lesz a vendégek fogadásához. Ha esetleg még valami hiányzik, de a fenti bútorok között nem találtad meg, ami passzolna a lakásodhoz, érdemes megtekintened a teljes kínálatunkat!

Ha időben (december első hetéig) leadod a rendelést, és készleten van a kiszemelt termék, még karácsony előtt garantálni tudjuk a kiszállítását.