Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Korlátok nélkül – Válassz moduláris bútorokat, és dönts szabadon!

Az egész életünket szabályoknak és normáknak megfelelve, láthatatlan korlátok közé szorítva éljük. Teljesen jogos elvárás, ha néha szabadságra vágyunk, és folyamatosan annak a lehetőségét keressük, hogyan tudnánk kibújni a keretrendszerből. A moduláris bútorok ezt a vágyunkat hivatottak kielégíteni.

Ha nem szeretnéd, hogy előre megmondják neked mit, hova és milyen pozícióban helyezz el a lakásodban, mindenféleképpen érdemes tovább olvasnod! Végig járjuk otthonod leggyakrabban használt helyiségeit, és sorra vesszük, hogy milyen lehetőségeket kínálnak számodra a variálható berendezési tárgyak.

Kezdjük a nappalival

Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a hagyományos szekrénysorok ideje lejárt – nehezen mozgathatók, rengeteg helyet elfoglalnak, nincs lehetőség a módosításukra, és sok esetben a legfontosabb funkciójukról – a kisebb-nagyobb tárgyak tárolásáról – sem gondoskodnak megfelelően. Ezekkel a problémákkal számolnak le a moduláris bútorok.

A Concret szekrénysor három különálló elemből áll, amiket a televíziód és egyéb berendezési tárgyaidhoz igazítva, egymástól függetlenül helyezhetsz el a fal síkjában. A faborítású elemeken csúsztatva megjelenő szürke panelek modern és fiatalos megjelenést kölcsönöznek a bútornak, a rejtett kilincses szekrényajtók pedig összesen öt tágas tárolórekeszt kínálnak fel a számodra.

A Wood szekrénysor nem csak a televíziód körüli falrészről, hanem szinte a teljes nappalid otthonossá tételéről gondoskodik. Magában foglal egy tévéállványt, egy széles komódot, egy két részes és egy magasított kialakítású szekrényt, valamint egy praktikusan kialakított polcrendszert. Mindezeket egymástól függetlenül, a szobád méretéhez igazodva helyezheted el.

Nappalidat nem csak szekrénysorokkal, hanem ötletesen kialakított és szabadon variálható dohányzóasztalokkal is élhetőbbé varázsolhatod.

  • Ha eleged van a szögletes vonalakból, a Geneva dohányzóasztalt ajánljuk a figyelmedbe,
  • ha egymásba tolható, több részes kisasztalokra van szükséged, a két vagy három elemből álló Kastler dohányzóasztalokat érdemes szemügyre venned,
  • ha pedig egy kifinomult, elegáns és gömbölyded formákkal megáldott kiegészítőt keresel, akkor a Michelle dohányzóasztal lehet az ideális választás, ami igaz nem szétszedhető, viszont szabadon alakítható – és amúgy eszméletlenül jól néz ki.

A három elemből álló Kenet fotelágy az egyik legpraktikusabb bútordarab, amit beszerezhetsz a nappalidba. Összehajtott állapotban fotelként használhatod – ebben a helyzetben mindössze egyetlen négyzetmétert foglal el a szobából –, kihajtva viszont egy kényelmes, egyszemélyes vendégágyként funkcionál. Könnyedén mozgatható, strapabíró, ráadásul még ágyneműtartóval is rendelkezik.

Fáradjunk át az előszobába

Az előszobában elhelyezett bútor kiválasztásakor két fontos szempontot érdemes figyelembe venned: biztosítson helyet a cipők, kabátok és egyéb kiegészítők tárolásához, valamint a lehető legkevesebb helyet foglaljon el a szobák közötti közlekedésre kijelölt területből.

A Kilin előszobafal teljes szabadságot biztosít a számodra. Öt elemet helyezhetsz el egymástól akár teljesen függetlenül – a tükröt, a tárolórekeszeket és az akasztós paneleket egymás mellé, egymás fölé vagy akár eltolva, átlósan is rögzítheted a bejárati ajtó közelében.

A Kilix előszobafal kétrészes kialakításával kisebb mozgásteret ad, viszont nagyméretű tárolóinak és praktikusan elhelyezett akasztóinak köszönhetően sosem okoz majd problémát a cipők és a kabátok elhelyezése.

Vegyük az irányt a fürdőszoba felé

A lakások többségében a fürdőszoba részére mindössze néhány négyzetméter jut, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a választott bútorok alkalmazkodjanak a szűkös tér adottságaihoz.

Akár a Punto, akár az Alice összeállítás mellett döntesz, egyszerre mindent beszerezhetsz, amire egy fürdőkádon vagy egy zuhanykabinon kívül szükséged lehet a fürdőszobában.

  • A négy különálló elemet egymáshoz illesztve vagy szellősen is rögzítheted,
  • a praktikus elosztású szekrényekben gond nélkül tárolhatod a tisztálkodáshoz használt kiegészítőket,
  • a bútorok lebegő kialakításának köszönhetően pedig akár egy robotporszívót is nyugodtan beengedhetsz a fürdőszobába, ha úgy érzed, hogy elérkezett a takarítás ideje.

Ne Te igazodj a bútorokhoz, hanem a bútorok igazodjanak hozzád!

A moduláris bútorok olyan lehetőségeket adnak a kezedbe, amiket a hagyományos kiegészítők nem képesek biztosítani. Böngészd végig a Megfizethetőbútor teljes kínálatát, és rendelj magadnak olyan berendezési tárgyakat, amiket a kicsomagolás után kedvedre variálhatsz.

Felejtsd el a korlátokat! Rendezz el minden elemet a saját igényeidhez és a lakásod adottságaihoz igazodva: KATTINTS IDE!