Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Konyha felújítása - Így csináld anélkül, hogy bankot rabolnál!

A konyha a családi és baráti összejövetelek egyik fő színtere. Enélkül a helyiség nélkül nem készülnének el a finomabbnál finomabb falatok, nem telnének meg az éhes szájak ízletes ételekkel, nem alakulna ki a közös főzések összekovácsoló hangulata, valamint nem kerülnének elő érdekesebbnél érdekesebb témák sem. Éppen ezért a konyha a lakás lelke, amibe érdemes időről-időre életet lehelni. Noha ennek a helyiségnek a felújítása költséges lehet, az még nem jelenti azt, hogy nem végezhetnél el egy kis ráncfelvarrást megfizethető áron. Mutatjuk a legjobb tippeket és trükköket, amelyekkel könnyedén feldobhatod konyhád 2022 tavaszára!

Konyha felújítása

Daria konyha 240 cm

Előkészületek...

Találd meg a konyhád báját!

Mielőtt a teljes konyha felújítása lebegne a szemed előtt, értékeld, amid jelenleg van. Vedd sorra, hogy mit szeretsz a konyhádban. Az elrendezést? A szekrényeket? A munkalapot? Találj valamit, és használd ezt fókuszpontként az átalakítás során!

Készíts listát, és húzd ki, ami nem kell!

Miután azonosítottad, hogy mit szeretsz, itt az ideje meghatározni, hogy min kívánsz majd változtatni. Készíts egy listát MINDEN fejlesztésről, amit a konyha felújítása során akarsz elérni. Nézz meg minden zeget-zuzgot, és írd le, hogy mi nem tetszik neked. Miután néhány órát (vagy napot) eltöltöttél az apróságok megvizsgálásával, húzd ki azokat, amelyekre nem éri meg költeni. Engedd el azokat a részleteket, amelyeket az emberek úgysem vesznek észre. Viszont találd meg azokat, amelyek igenis megérik a kiadást. Szeretnél egy új falburkolatot? Egy új mosogatótálcát? Jó lenne, ha feltűnőbb fogantyúid lennének? Jegyezz fel mindent!

Vigyázz, kész, rajt...

Miután kiválasztottad, hogy mit szeretnél fejleszteni a konyhádban, itt az ideje szemügyre venni a költségvetés kérdését. Tervezd meg, hogy mire, mennyit szeretnél költeni, és kezdj el keresgélni! A Megfizethetőbútor teljes kínálatához KATTINTS IDE!

Amiket mi tanácsolunk...

Konyha felújítása

Valery konyha

1. Adj esélyt az új fényeknek!

Az egyik legegyszerűbb trükk a konyha feldobásához a világítótestek korszerűsítése. Szabadulj meg a régi, elavult lámpáktól, amelyeket évek óta használsz! Keress új, modern stílusú fényforrásokat, amelyek feldobják a helyiséget, és minden enteriőrbe kiválóan illeszkednek. Ha mégsem szándékozol ezekre költeni, de frissességre vágysz, megpróbálhatod a jelenlegi darabokat festékszóróval átfújni.

Konyha felújítása

Viola 260 konyha

2. Fesd át a fala(ka)t!

A konyha felújításához az egyik legolcsóbb tippünk a fal, vagy falak átfestése. Egy új szín ugyanis könnyen feldobhatja helyiséget, és kellemes légkört teremthet otthonodban – anélkül, hogy tényleg bankot rabolnál. Ha a minimalizmus híve vagy, akkor a tiszta fehéret javasoljuk, de ha inkább a bevállalósak csoportját képviseled, akkor választhatsz sötétebb árnyalatokat is, például olívazöldet vagy tengerkéket. Érdemes azt is meggondolni, hogy csak egy falat alakítasz át, míg a többit ugyanúgy hagyod, ahogyan eddig volt.

Attól függően, hogy világos vagy sötét színeket használsz a konyhádban, teljesen más hangulatot érhetsz el. Olvasd el erről szóló blogbejegyzésünket IDE KATTINTVA!

Konyha felújítása

Next Vitrin

3. Tedd közszemlére étkészleteidet!

Mutasd meg edénygyűjteményed nyitott konyhai polcokkal, vagy különféle vitrinek használatával! Ezek alkalmazásával ugyanis – alacsonyabb árért – több tárolási lehetőséget kaphatsz. Ezáltal könnyen kipipálhatod a konyha felújítása hadműveletet, egy modern és rusztikus főzőhelyiséget kialakítva, viszonylag filléres áron.

Konyha felújítása

Maya 260 konyha

+ 1 TIPP: Konyha felújítása?

Akkor Megfizethetőbútor! Nevünkből adódóan kiváló ár-érték arányú termékeket kínálunk minden egyes vásárlónknak, hozzájárulva az álomotthon kialakításához. Konyhabútoraink között egyaránt található új és klasszikus vonalú, nagyobb és kisebb konyhákba való bútor is. Ezenkívül számos szín- és formavilágot – fiókos, polcos, vitrines elemekkel – biztosítunk. A teljes kínálat megtekintéséhez kattints IDE!