Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
"Lakjunk jól" - konyhánkban

Játék színekkel, formákkal

Nagyon játékossá varázsolhatjuk a legegyszerűbb formájú bútort is, ha csupa színes kiegészítőt választunk hozzá vagy például színes vezetéken lóg be a lámpa. 

Laci konyha

Fa felületek, letisztult vonalak

Nemcsak a valódi fa, de a furnérozás vagy a jó minőségű, fát utánzó bútorlapok, MDF-ek, mindig is időtállóak lesznek. A kulcsszó a fa időtlen szépségében, a letisztult formákban rejlik.

konyhagarnitúra

Praktikusság mindenekelőtt!

Mielőtt elszaladnánk a bútorboltba, tekintsük át milyen konyhai eszközökkel, és edényekkel rendelkezünk. Mérjük fel mennyi helyre van szükségünk ezek tárolásához, és ezekhez igazítsuk bútorvásárlásunkat is. A legjobb konyhabútor az, amelyik nagyon praktikus, ám ez mindenkinek mást jelent. Van, aki az apró fiókok sokaságára esküszik, mások a hatalmas tárolórekeszekre. Mind a kettő jó megoldás, a lényeg, hogy igazodjon elvárásainkhoz és konyhai eszközeinkhez. 

zsófia konyha

A tökéletes összhatás fokozhatja, ha egy-egy elemmel sajátos karakter adunk konyhánknak. Egy fehér munkapulton egy hagyomány fa késtartó, egy színes váza az asztalon, esetleg egy pink kenyérpiritó az egész konyhát újravarázsolhatja. Ezeket a részleteket, azonban nem könnyű megalkotni, webáruházunk, munkatársaink segítséget nyújthatnak Önnek.

Elemes konyhabútort szeretne?

Számtalan fórumon hallani, hogy az elemes konyhabútorok jobbak, mint a hagyományosak, a miértre azonban választ nem mindenhol kapunk. Pedig a válasz egyszerű. Az elemes konyhabútorokkal ellentétben a hagyományos bútordarabokat nem variálhatjuk, s így nem tölthetjük ki a rendelkezésünkre álló teret megfelelően. Az elemes konyhabútorokkal viszont ebből a szempontból jobban járunk, mert kis konyha esetén is úgy rendezzük be a helyiséget, hogy a bútorok tökéletesen kitöltsék a rendelkezésükre álló helyet.