Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Kis lakás berendezése - 5 kötelező bútordarab

Kis lakásban élsz? Akkor valószínűleg Te is többször törted már a fejed azon, hogy a tér ideális kihasználása érdekében milyen bútorokra is van valójában szükséged, és hogyan tudod őket a legjobban elrendezni anélkül, hogy a zsúfoltság hatását keltenéd. Ez nagy kihívás lehet, azonban pont ettől olyan szórakoztató a kis helyiségek kialakítása: az akadályok elhárítása még kifizetődőbbé teszi az elvégzett munkát. Azért, hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttünk 5 termékkategóriát, amelyeket érdemes alaposan szemügyre venned egy kis lakás berendezése során. Görgess lejjebb a legjobb tippekért!

Kis lakás berendezése

1. Előszobafalak

Az előszobafal egy hasznos berendezési tárgy, amelyet sokan figyelmen kívül hagynak. Pedig számos funkciót képes ellátni ez a kis bútordarab: többek között elnyeli a cipőket, kabátokat, valamint a rend hatását kelti úgy, hogy csak kis helyet ölel fel a térből. Amennyiben új szintre szeretnéd emelni az előszobádat, válassz egy olyan szettet, ami tükröt is tartalmaz! Hogy miért? A tükör – többek között – visszaveri a fényt, ezáltal szellősebb, tágasabb helyiséget eredményez, ezzel növelve a lakásod méretét.

Nézd meg kedvezményes, akciós előszobafalainkat IDE KATTINTVA!

Ágyazható kanapék

2. Ágyazható kanapék

Ezek a termékek több funkciót is képesek ellátni, így kiválóak lehetnek egy kis lakás berendezése során. Hogy miért érdemes ágyazható kanapét választani? Tökéletesek társak lehetnek például a mindennapos tevékenységek elvégzéséhez: mint pl. tv nézéshez, olvasáshoz, azonban az esti alváshoz is kényelmes fekhelyet biztosítanak.

Érdemes törekedni azonban a kanapé méretére és olyat választani, ahol legalább két ember is kényelmesen el tud férni egymás mellett. Színválasztás során érdemes a szürkésebb árnyalatokban gondolkodnod – ezeken kevésbé hagy nyomot az idő vasfoga –, azonban törekedj arra, hogy ne legyen túl sötét sem, hiszen ez szűkíteni tudja a teret!

Tekintsd meg a kanapé kínálatunkat ITT!

Gardróbszekrények

3. Gardróbszekrények

A gardróbszekrény egy nagyon hasznos bútordarab, amin érdemes egy kis lakás berendezése során elgondolkodnod. A ruhák mellett ágyneműket, lepedőket, vagy mindenféle mütyüröket is el tudsz benne rejteni. Annak érdekében, hogy minden rendezetten, kényelmesen elférhessen, érdemes egy tágasabb kialakításút választanod, amelyben polcos és akasztós rész egyaránt megtalálható. A korábban említett tükrös tipp itt is érvényes a tér tágítása érdekében.

Nézd meg az összes gardróbszekrényünket IDE KATTINTVA!

Étkezők

4. Étkezők

Egy kis lakás berendezése során elengedhetetlen egy olyan hely, ahol nyugodtan lehet étkezni, alkalomadtán mélyenszántó beszélgetésekbe feledkezni. Ezekhez kiválóak lehetnek az étkezőgarnitúrák, amelyek weboldalunkon számos színben és stílusban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő terméket.

Tekintsd meg az étkezőgarnitúráinkat IDE KATTINTVA!

Szőnyegek

5. Szőnyegek

Eddig a legalapvetőbb dolgokat említettük. Szeretnéd valamivel igazán feldobni az otthonodat? Kis lakás berendezése során életmentő lehet egy színes szőnyeg! Egy jól megválasztott darab hosszú évekre vagy évtizedekre is a szobád dísze lehet, ahol a gyermekeiddel játszhatsz, leheveredhetsz a kedveseddel, vagy összekuporodhatsz a barátaiddal. A szőnyeg tehát sokkal fontosabb, mint gondolnád, ráadásul dekorációs elemként is szolgálhat a korábban említett letisztult, egyszerűbb termékek mellett.

Nézd meg a szőnyeg kínálatunkat ITT!

Tovább nézelődnél, inspirálódnál termékeinkből? Új bútorok beszerzésén töröd a fejed, de félted a pénztárcád? Akkor jó hírünk van számodra! Készletkisöprés kampányunk keretein belül minőségi termékekhez, kedvező áron juthatsz hozzá, most utoljára! KATTINTS IDE a készletkisöpréses termékekért, ha pedig csak szimplán az akciós termékekre lennél kíváncsi, akkor pedig IDE!