Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Kényelmes kanapék, amiket 100 000 forint alatt beszerezhetsz

Legyen komfortos, passzoljon a nappalihoz, és ami talán az egyik legfontosabb, elérhető áron hozzá lehessen jutni. Vásárlóink előszeretettel keresik azokat a kanapékat, amiket a 100 000 forintos lélektani határ alatt be lehet szerezni. Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenkinek megkönnyítjük a helyzetét, és csokorba gyűjtjük a legjobb ár-értéket kínáló heverőinket.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a listába olyan kényelmes kanapék is bekerültek, amik jelenleg (2020 októberében) az akciós áruknak köszönhetően érhetőek el az említett összeghatáron belül. Ha tehát megtetszik egy kedvezményesen kínált fekhely, érdemes minél hamarabb lecsapnod rá. Sajnos nem tudjuk garantálni, hogy napokkal, hetekkel vagy hónapokkal később is ezen az áron meg tudod rendelni.

Best of kényelmes kanapék - 100 000 forint alatt

1. Modern retro

A Bergen kanapé egy retro hatást sugalló, mégis modern megjelenésű bútordarab. Akár három embernek is kényelmet nyújt, kihajtott állapotban pedig vendégágyként használható. Nagy előnye, hogy magasított, falábas kialakításának, valamint strapabíró, vászon borításának köszönhetően könnyedén tisztán tartható.



2. Egyszerű nagyszerűség

A Naira kanapé nagyszerűsége az egyszerűségében, a fiatalos kinézetében és a praktikusságában rejlik. Két személy számára kényelmes ülőhelyként funkcionál, a háttámlát hátra döntve pedig egy délutáni szunyókáláshoz is ideális választás. Különleges kialakításának köszönhetően heverővé alakítva sem foglal sok helyet – a kihajtáshoz mindössze 20 centiméterrel kell előrébb húznod.



3. Megragadó elegancia

Az Otisa kanapé az irodai helyiségek és a magánrendelők váróinak kötelező eleme. Elegáns megjelenésű, masszív felépítésű, habszivacs bélésének köszönhetően pedig rendkívül kényelmes. Magasított kialakításából adódóan könnyedén tisztán tartható, különleges színének, steppelt háttámlájának és henger alakú díszpárnáinak köszönhetően pedig megragadja a tekintetet.



4. Kávébarna puhaság

A Soft kanapét, ha két szóval kéne jellemeznünk, a kávébarna puhaság névvel illetnénk. Selymes zsenília borításával, szivacsos felületeivel és mélybarna színével szinte hívogatja az embert. Meccsnézéshez, baráti beszélgetésekhez vagy családi összejövetelekhez az egyik legjobb választás.



+1 Praktikus szürkeség

A lista utolsó darabja minimálisan átlépi a 100 000 forintos határt, viszont jelenleg (2020 októberében – a készlet erejéig) ingyenes házhozszállítással rendelheted meg. Az ágyazhatóság és a bonell rugós kialakítás mellett a Rimini kanapé egyik legnagyobb előnye, hogy a sötét textil borításon szinte semmi nem hagy nyomot. Ha megtetszett a három ember számára is kényelmes ülőhelyként szolgáló bútordarab, most érdemes megrendelned!



Bekoszolódott? Elhasználódott? Divatjamúlttá vált? Itt az ideje, hogy megajándékozd magad egy vadonatúj ülőalkalmatossággal. Ha a fentebb említett bútorok között nem találtál kedvedre valót, semmi probléma. 100 000 forint alatt beszerezhető kényelmes kanapék hada várja, hogy szétnézz közöttük: KATTINTS IDE!