Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Kényelmes fotelek - avagy ötletek a tökéletes énidőhöz!

Te mikor szántál utoljára időt magadra? Úgy igazán? Te sem tudod a választ? Nem csodálkozunk! A mostani helyzetben egyre nehezebb, hogy magunkkal foglalkozzunk. A járványügyi körülmények miatt rengeteg stressz érhet minket, az általános hétköznapi problémákról nem is beszélve. Felkelés, munka, esetleg főzés, mosás, takarítás, aztán lefekvés. Majd kezdődik minden elölről. Éppen ezért fontos, hogy egy pillanatra megálljunk és helyreállítsuk az egyensúlyt. Hiszen az énidő, a kikapcsolódás is ugyanúgy az életünk része (kellene, hogy legyen).

De mégis hogyan kezdj neki? Először is… Mit jelent számodra az énidő? Öt perc plusz pihenést, olvasást, filmezést, a kedvenc teád vagy kávéd elfogyasztását, netalántán feltöltődést egy hozzád közelálló személlyel? Gondolkozz, hol történhetnek meg ezek az események! A nappalidban, hálószobádban, esetleg az udvarodon? Mit látsz, ha magad elé képzeled ezeket a helyiségeket? Kényelmes foteleket, vagy inkább leküzdött ülőalkalmatosságokat?

Ha úgy érzed, nem ártana egy kicsit felturbózni a lakásodat, akkor mutatjuk a legjobb foteleket, amelyek tuti, hogy tökéletes társak lesznek majd az énidődhöz! 

Nem csak könyvmolyoknak

Kényelmes fotelek

Kényelem és luxus. Ilyen a Rezzo fotelünk is, amely szinte körbeölel, míg neked csak annyi a dolgod, hogy elmerülj egy kiválasztott könyv világában. Akkor sincs baj, ha éppen unalmas az, amit olvasol, hiszen a fotel egy gyors szundihoz is ideális társként szolgálhat.

A kávé szerelmeseinek

Kényelmes fotelek

Bredly fotelünket garantáltan Te sem szeretnéd majd elhagyni egy fáradt, lusta reggelen. A kényelmes ülőalkalmatosság több színben is elérhető, megfelelően támogatva a hát minden pontját, míg bekuckózva elfogyasztod a napindító kávédat. Hiszen sokszor nem is kell más, csak egy kis kávé a tökéletes énidőhöz.

Azoknak, akik már inkább nyaralnának

Kényelmes fotelek

Te is a vízpart mellett ülnél már? Megértjük. Nincs is jobb annál, mint amikor a meleg napsugarak cirógatják a bőröd, és nem kell semmire se gondolnod, csak átadni magad a pihenésnek. A vízpart mellé nem repít el, de tökéletes társ lehet Vinto függő fotelünk, amely minden kert és udvar elsőrangú ékköve.

A fotel speciálisan körül van varrva, meggátolva a szövet esetleges elhasználódását. Így nem csak egy kényelmes, de strapabíró fotelt is kapsz ezért a pénzért!

+1 inspiráció extrovertáltaknak

Kényelmes fotelek

Ha nem csak fotel, de egy új kanapé beszerzésén is gondolkozol, akkor remek választás lehet számodra Bergen összeállításunk. A kanapé ágyazható, ágyneműtartó funkcióval van ellátva. Így akkor is kiváló megoldást nyújt, ha az énidőt nem csak egyedül töltenéd.

A termékek külön-külön könnyen mozgathatóak. Ráadásul saját gyártásúak, így rövid időn belül szállítani tudjuk, amire még 1 év gyártó garanciát is vállalunk!

Úgy érzed, hogy még nem találtad meg az igazit? Semmi probléma! A tökéletes énidőhöz egy tökéletes párra van szükség. És mint tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni a mai világban a tökéletes társat. Azonban nem lehetetlen! Éppen ezért azt javasoljuk, hogy tekintsd meg a Megfizethetőbútor teljes kínálatát, ahol további kényelmes fotelek várnak Rád!