Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Karácsonyi ötletek - A legjobb lakberendezési tippek karácsonyra

2021 karácsonya minden eddiginél jobban a reményről és a boldogságról szól. Nem csoda, hiszen egy nehéz esztendő után mindannyiunknak szüksége van egy olyan örömteli és felemelő eseményre, amely melegséget és az összetartozás érzését hozza el otthonunkba. Ezeket a tulajdonságokat könnyen sugározhatod különféle dekorációs elemekkel és bútorokkal. Éppen ezért elhoztuk a legnépszerűbb 2021-es ünnepi színösszeállításokat és dekorációs trendeket, amelyek segíthetnek átélni a meghitt, biztonságos karácsonyi életérzést. Vágjunk is bele, és nézzük a legjobb karácsonyi ötletek tárházát!

1. Megfelelő karácsonyfa mindenek felett

Neked is minden vágyad, hogy olyan nappalid legyen, mint az amerikai filmekben? Nem lehetetlen! A legfontosabb kellék hozzá egy jól megválasztott karácsonyfa. A fenntarthatóság jegyében egyre többen választanak műfenyőt, vagy a műnél is egyre nagyobb divat az asszimetrikus, ritkább fajta, ami természetességet sugároz. Ráadásul, ha sok dísszel és led-fénnyel öltözteted fel, akkor garantáltan elérheted a tipikus, amerikai álomfenyőfát. Tovább szeretnéd fokozni a karácsonyi életérzést? Akkor miért állnál meg egyetlen fánál? Ha van rá lehetőséged, nyugodtan helyezz el egy fát minden helyiségbe! Kiváló karácsonyi ötletek lehetnek a különféle méretű – kicsi, közepes vagy nagy – fenyőfák. A lényeg, a karácsonyfa. Minden mennyiségben! Helyezz el egyet az előszobában és a konyhádban is!

Karácsonyi ötletek

2. Az ezüst lesz az uralkodó

Idén karácsonykor a fő szín az ezüst lesz, ezt követi majd az arany. Az ezüst „tompább, hidegebb” színe reprezentálja a havat, az arany pedig segít melegséget és mélységet kölcsönözni az előbb említett hűvös árnyalatnak, ezáltal alkotva tökéletes egyensúlyt. Az ezüstöt még akár a kék is „lecserélheti” egy-egy helyen, ugyanis ez is kitűnően felidézi a havas napokat.

Karácsonyi ötletek

3. Legyél nosztalgikus!

A régi díszek, edények és terítők használata nemcsak a múlt legszebb emlékeit idézik fel, hanem környezetbarátak is. Éppen ezért – a fenntarthatóság jegyében – új díszek vásárlása helyett inkább használd fel a régieket. Ha mást nem tartasz be a többi karácsonyi ötletek közül, akkor legalább ezt az egyet valósítsd meg! Vedd elő nagymama „retro” eszközeit, és bújtasd modern köntösbe őket! Hidd el, a látvány lenyűgöző lesz.

Karácsonyi ötletek

4. Imitálj havat!

A ropogós, fehér dekorációktól kezdve a krémszínű, puha bútorokig, a legújabb trendek szerint fontos, hogy a karácsonyi napokra „lakásodba csempészd a havat”. Ezt textúrák rétegezésével, takarókkal vagy párnákkal is könnyen megteheted. Hóra fel!

Karácsonyi ötletek

5. De, ami a legfontosabb…

Készülj fel előre! Mielőtt bármelyik helyiséget is elkezdenéd dekorálni az advent idején, fontos, hogy végig gondolj mindent. Hiába a szép kiegészítő, a dekoráció, ha szeretteid nem érzik majd igazán otthon magukat. Tedd fel magadnak a kérdést: lesz számukra elég hely? Lesz hol aludniuk? Elfértek majd az étkezőben? Könnyen össze tudtok majd gyűlni? Akár több napon keresztül is kényelmesen el tudod őket szállásolni? Ha valamelyikre nemmel válaszoltál, akkor érdemes minél hamarabb cselekedni!

Szerencsére a Megfizethetőbútor kínálatában számos saját gyártású bútor elérhető, amely még az utolsó pillanatban is mentőöv lehet, így neked valóban csak a korábban emlegetett karácsonyi ötletek tárházára kell majd fókuszálni. A többit majd mi intézzük!

Miért?

Saját bútorainkat egyeztetett időpontban, 1-2 héten belül szállítjuk.

Nézzük a legjobb bútorokat helyiségenként!

Konyhába

Karácsonyi ötletek

Ha te vagy a karácsonyi vacsora felelőse, akkor fontos, hogy olyan étkezőasztallal rendelkezz, aminél a család, esetleges rokonok kényelmesen elférnek. Kiváló lehet Flóra asztalunk, ahol 6 személy is könnyen elhelyezkedhet egymás mellett. Már csak a finom ételekre van szükség!

Nappaliba

Karácsonyi ötletekHa nem szeretnél túlköltekezni, de szükséged lenne egy új kanapéra karácsony idején, akkor ez lehet a tökéletes választás! Bézs színének köszönhetően visszaadja a havas tájak lágyságát, amin megcsillan a délutáni napfény. Legalábbis nekünk ez a látvány jut eszünkbe a Soft névre hallgató termékünkről! A kanapé látványos dísztűzésekkel érkezik, ráadásul kihúzható ágyneműtartóval is rendelkezik.

Vendégszobába

Karácsonyi ötletek

Szükséged lenne egy heverőre? Zsófia termékünk számos színkombinációban elérhető, ezáltal biztosítva, hogy bármilyen meglévő enteriőrbe kiváló helyet foglaljon el.

Nem tudod, hogy mit adj karácsonyra?

Erre is van ötletünk! Ajándékozz bútort! Akár újdonsült pároknak, akár egyedülálló fiataloknak, egy kis segítség mindig jól jön. Ezt mi is tudjuk, éppen ezért weboldalunkon számos ajándékutalvány közül választhatsz. A további részletekért kattints!

Reméljük, hogy kicsit egyszerűbbé varázsoltuk a közelgő ünnepre való felkészülést. Ha további érdekes témára lennél kíváncsi, akkor tekintsd meg korábbi blogcikkeinket is!