Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Így teheted otthonossá a kollégiumi szobát!

A nyár a legtöbb egyetemista számára fesztiválozással, világjárással vagy diákmunkával telik. Augusztus az albérletkeresés időszaka azoknak, akik nem kapnak kollégiumi elhelyezést. A magas albérletárak miatt egy-egy szobára itt is több lakó jut. Ezért a kollégiumokba, albérletekbe beköltözés előtt alaposan át kell gondolni a listát, hiszen a legtöbb diáknak szűk hellyel kell majd gazdálkodnia. Hogyan lehet mégis otthonossá és egyúttal praktikussá varázsolni a környezetet?

Általában mindenkinek kevés hely jut saját dolgai tárolására, ezért minden egyes köbcentimétert ügyesen ki kell használni. Ilyenkor jönnek jól a különféle többrekeszes tárolók, amelyekben jobban elhelyezhetők a ruhák, így ügyesebben beoszthatók a szűkös polcok.

Térelválasztókkal nyugodtabb zugot teremthetnek maguknak a zsúfoltabb helyeken lakó egyetemisták. Egy modern, mintás paraván jó szolgálatot tehet az egymáshoz közel elhelyezkedő ágyak közé téve. A ZH-k előtti, hajnalba nyúló tanulásnál jótékonyan árnyékolja alvó szobatársunk fekhelyét, és könnyen összecsukható, amikor inkább közösségi életet akarnánk élni. Kicsit kevésbé mobil, ellenben nagyon praktikus darab a magánszféra megteremtésére egy térelválasztó polc, melyre akár vidám, színes tárolódobozok is pakolhatók.