Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám

Ha már meguntad otthonod berendezéseit, vagy szükségessé vált egy kis vérfrissítés szobáid számára, akkor jó helyen jársz. Ebben a blogcikkben kreatív, filléres megoldásokat valamint akciós termékeket ajánlunk neked, melyekkel szebbé teheted otthonodat, mint új korában volt!

Dizájn bútorok raklapokból

Hagyományos fa raklapokból szinte bármilyen bútor készíthető, legyen az ágy, térelválasztó polc, TV állvány, dohányzóasztal, éjjeli szekrény vagy kerti asztal székekkel. A raklapokat mindig le kell csiszolni és érdemes valamilyen felületkezelést adni nekik, hogy minél tovább használhassuk a belőlük készült bútordarabokat. Aki szereti a natúr fát, meghagyhatja természetes formájában, de akár lakkal vagy színes festékekkel is be lehet vonni a fa lapokat.

Amennyiben nem szeretsz barkácsolni, a kalapáccsal és szögekkel bajlódni, akkor ajánljuk számodra Wenecja ágykeretünket, Tulia dohányzóasztalunkat, valamint Classic 122 TV állványunkat vitrines elemmel kiegészülve, mely bútordarabok remekül passzolnak egymáshoz és teljes harmóniát teremthetnek meg lakásodban! Ha még különlegesebb hatást szeretnél elérni, akkor pedig ötvözd a raklapból készült bútoraidat a mi termékeinkkel!

Wenecja 160 ágykeret Tulia dohányzóasztal Classic 122 Tv állvány és vitrines elem

Új darabok festék segítségével

Nagyon ötletes megoldás lehet a táblafesték alkalmazása, mellyel legtöbbször éttermekben, kávézókban találkozhatunk a napi ajánlatokat és kínálatokat hirdetve. A bevont felületre hagyományos krétával lehet írni, rajzolni, egyedül a képzelet szabhat határt a dekorációs ötleteidnek. Ha a dolgozószobád falára viszed fel, felírhatod feladataidat, céljaidat, terveidet. Lekenheted vele a hűtőszekrényt, így recepteket, vagy bevásárlólistát is írhatsz rá. Ha van benned elég merészség, akkor az étkezőasztalt is lefestheted vele, így krétával percek alatt megoldhatod az asztali dekorációt és az ültetést is. Ezzel a megoldással akár minden nap új külsőt adhatsz otthonodnak.

Egy kidobásra szánt étkezőasztalnak, esetleg íróasztalnak pedig teljesen új köntöst kölcsönözhetünk, ha egy új színt adunk neki. Remek stílusok születhetnek élénk színek, mint például piros vagy zöld festékek alkalmazásával.

Újragondolt íróasztal és éjjeli szekrény

Nagyon egyszerűen feldobhatjuk ezeket a már meglévő bútordarabjainkat, ha a tetejére méretre vágatunk egy masszív üveglapot. Ezek után az üveglap alá bármilyen díszítőelemet csempészhetünk, legyen az dekor papír, tapéta, családi fotók vagy képeslapok. Egy apró változtatás, megannyi dekorációs lehetőség.

Ha azonban mégis az új bútorok vásárlása mellett döntenél, webáruházunkban számtalan éjjeli szekrény és íróasztal közül válogathatsz!

A falak életre keltése

Rendkívül hangulatos otthont teremthetsz meg, ha az adott helyiségnek csak az egyik falát fested a többitől kicsit másabb színűre, vagy tapétázod le a kiválasztott falrészt. Nagyon egyedi és mozgalmasan strukturált falrészeket hozhatsz létre stukkók alkalmazásával is.

Ezen kívül akár különleges csempékkel is bevonhatjuk a falak egy részét, esetleg a járólapot. Ha pedig már régebb óta csempézett a lakásunk át is festhetjük őket, és rá sem fogunk ismerni lakásunkra!

Reméljük segítettünk ötleteinkkel, hogy te is csupán fillérekből felújíthasd otthonodat. Nézz szét webáruházunkban akciós termékeink között és válogass kedvedre minőségi bútoraink közül!