Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Így lehet igazán hatékony az otthoni munka

íróasztal

Főleg kisebb alapterületű lakások esetében célszerű több funkciót is adni egy helyiségnek. Megfelelő kialakítással szinte külön szobát nyerhetsz ezáltal. Éppen ezért a helyiségen belül érdemes jól elkülöníteni egymástól a különböző területeket. Különösen igaz ez dolgozósarok kialakításakor, amikor fontos szempont a nyugodt munkavégzés. Nézzük meg, hogyan helyezheted el praktikusan az otthoni irodát a nappaliban!

b-34 íróasztal B-34 számítógépasztal

Szerencsés, ha maga a nappali alapterülete kínál egy elkülönülésre alkalmas beugrót, sarkot. Figyelj arra is, hogy a dolgozó rész bútorai passzoljanak a nappali többi berendezési tárgyához.

Tippünk: Szükséges a dolgozó sarkot leválasztani az otthon meghitt helyiségétől, hogy figyelmen kívül hagyhassuk, "a konyha tele van mosatlannal."

1. Fény, fény és fény – kicsit másképp

A világos tér ébren tart, felszorozza az erőnket. Azonban a monitorok előtt töltött órák miatt egyáltalán nem szerencsés a túlzott napfürdőzés. Ügyeljünk szemünk világára! Ne dolgozzunk ellenfényben és használjunk sötétítést bizonyos napszakokalatt, ha szükséges.

2. Leválasztás – térben és érzetben

Érdemes a dolgozósaroknak mind térben, mind hatásában elválnia a személyes terektől, hogy legalább minimálisan legyen meg az az érzetünk, nem otthon vagyunk. Talán ez a leginkább kreatív és precíziós tervezést igénylő része az otthoni munkaállomás kialakításának.

Tippünk: Szükséges a dolgozó sarkot leválasztani az otthon meghitt helyiségétől, hogy figyelmen kívül hagyhassuk, "a konyha tele van mosatlannal."

térelválasztó Térelválasztó

3. Minden karnyújtásnyira

A dolgozósarok egyik fontos tulajdonsága, hogy minden kézre áll. Polcok, fiókok, szemetes, teás-kávés szett: mindennek kell a precízen kialakított hely. Mindez persze rendmániánktól függően lehet minimál stílusú és bohém-kaotikus kivitelezésű is. A lényeg, hogy mi tudjuk, mi hol van.

atlanta felépítményes számítógépasztal Atlanta felépítményes számítógépasztal

4. Kerüljük a túl nagy kényelmet!

Csak semmi ágyban fekvő megoldás! Bár a fegyelem rajtunk fog múlni, az alvásra csábító kanapék, masszázs fotelek nem szerencsés berendezési tárgyak egy-egy dolgozósarokban. Azonban, ha napi több órát ülő munkát végzünk elengedgetetlen a kényelmes irodai illetve fotelünk kényelme.

 

 

Nézd meg kínálatunkat! Itt.

B-33 számítógépasztal B-33 számítógépasztal