Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Így játszunk a vidám színekkel!

Ha szereted a természet közeliséget és ragaszkodsz a fa színéhez és erezetéhez, de mégis szeretnéd a növények, gyümölcsök, virágok megannyi árnyalatát is viszontlátni az otthonodba, akkor ezek a kiegészítők és bútordarabok biztos tetszeni fognak.

Az idei év nagy újdonsága a levélmintázat, amely most ezzel a natúr fa bútorral kombinálva izgalmas egységet alkot. Ez egy olyan trend, ami nem fog kimenni a divatból, hiszen a pálma és a rododendron már egy jó ideje amúgy is örökös tagságot kapott az otthonainkban. 

                  

Akvamarin

Az otthon legfontosabb funkciója a pihenés. A feltöltődés egy fárasztó nap után, hogy ismét készen tudjunk állni a mindennapok küzdelmeire. Ebben segítenek ezek a nyugodt, a relaxálást segítő színárnyalatok.

Kávé

Földes tónusuk miatt a kávés árnyalatok mindig visszafogottan hatnak, ezért bármely színnel lehet párosítani őket. Egy halványkék kanapé igazán menőn néz ki egy mokka fal mellett. Használjuk fehér mennyezettel, a padlóra pedig nyugodtan tegyünk merész színű vagy mintájú szőnyeget. Főleg világos szobákban remek összhatást kelt.

Rózsa

A pink és a mályva nagyon népszerűek voltak a harminc évvel ezelőtti Amerikában. Szinte nem volt olyan vidéki otthon az államokban, ahol ne lett volna legalább egy határozott rózsaszín vendégszoba. A bazsarózsa fehérrel kombinálva chic belterekben ma is verhetetlen. Meleg, pihentető és romantikus szín.

Tópszín

A barna és a szürke között valahol félúton találunk rá erre a kicsit füstös hatású árnyalatra, ami önmagában nem túl izgalmas szín, de aprómintás drapériák és hófehér bútorok mellett nagyon elegáns választás. Konzervatív és minimalista beltérben is jól mutat.

Elefántcsont

A piszkosfehérnek nevezett árnyalatok családjának legelegánsabb tagja. Cseppet sem kelt piszkos hatást, hanem nyugodt és tágas belteret teremt a ropogós fehér nyomasztó ragyogása nélkül. További ajánlott árnyalatok még a lenszín és a tejszínfehér, amik sárgával és hófehérrel kombinálva kelnek életre, a hatás kedvéért pedig néhány igazán sötét kiegészítőt is helyezzünk el.

Ködkék

A tengerkék tompított változata vízparti otthonokba szinte kötelező. Természetes keményfapadló és fehér bútorok mellett csodásan fest és nyugalmat sugároz gyakorlatilag bármely helyiségben, a fürdőszobától a hálóig.  

Hamvaszöld

Valószínűleg a legélhetőbb színek egyike. Fehér mellé kiegészítő színnek vagy más színekkel párosítva alapszínként is megállja a helyét. Északi tájolású helyiségekben mérlegelendő a használata, mert kevés természetes fény mellett hűvös hatást kelthet.