Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Hogyan rendezd be otthonosan az albérletedet?

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, amely az albérletkeresés időszakát jelenti, legfőképp az egyetemisták számára. A megfelelő albérlet kiválasztásához számos tényezőt figyelembe kell vennünk, a bérleti díjtól kezdve az ingatlan elhelyezkedéséig. Ha a legfőbb szempontokat sorra vettük, és sikerült megtalálnunk álmaink albérletét, akkor nincs más hátra, mint kedvünknek és ízlésünknek megfelelően berendezni, otthonossá tenni!

Előszoba

A lakásba belépve egyből az előszobafalat pillantjuk meg, ezért egyáltalán nem elhanyagolható eleme otthonunknak. Mindenképpen érdemes egy stílusos darabra beruháznunk, mint például a webáruházunkban megtalálható Vira-Mecki előszobafal. Itt kényelmesen tárolhatjuk cipőinket, kabátjainkat, és még vendégeink ruhadarabjainak is tudunk helyet biztosítani. Az előszobafalhoz tartozó tükörben pedig az indulás előtti utolsó pillanatban is ellenőrizhetjük öltözetünket és sminkünket.

Étkező

Egyik lakás sem lehet otthonos egy étkezőasztal és a köré elrendezett székek nélkül. Ha tudjuk, hogy több vendéget is szoktunk egyszerre hívni, akkor érdemes 6 fős étkezőgarnitúrát vásárolni, és akár beszerezhetünk egy-két hasonló stílusú pót széket is! Egyik javaslatunk a képen is látható Berta étkező Félix asztallal, azonban weboldalunkon még több darab közül válogathatsz! Az étkezőasztal nevében is benne van a fő rendeltetési célja, azonban az étkezés mellett tökéletesen használhatjuk baráti társaságunk, családunk körében elöltött társasjáték estek, vagy kártyapartik helyszíneként. Sokszor kényelmesebben elfér itt a csapat, mint a nappaliban található kisebb méretű és alacsonyabb magasságú dohányzóasztal körül.

Nappali

A nappali legfőbb eleme a kényelmes ülőgarnitúra, azaz a kanapé, amely lehet hagyományos, sarokkanapé, vagy U alakú kanapé, természetesen a szoba kialakításától és igényeinktől függően. Mindenképpen érdemes azonban ágyazható bútordarabot választani, hogy ha esetleg vendégeink érkeznek éjszakára, tudjunk nekik egy komfortos alvóhelyet biztosítani. Erre a célra tökéletes lehet például Super grey kanapénk.

Tanulószoba/dolgozószoba

Akár külön szobánk van, akár csak egy leválasztott rész a lakásban, van néhány dolog, amire érdemes odafigyelnünk a szoba kialakításakor, ugyanis az a cél, hogy kedvező körülmények között tudjuk végezni munkánkat, és környezetünk elősegítse produktivitásunkat. A legelső feladatunk egy stílusunkhoz passzoló, praktikus íróasztal megvásárlása. Kitűnő választás lehet Felnőtt írósztal névre keresztelt bútordarabunk, mely számos színösszeállításban rendelhető, ajtós szekrényeiben és fiókjaiban praktikusan tárolhatóak könyvek, füzetek, dokumentumok és íróeszközök.

A kiválasztott íróasztalhoz ezután már csak egy kényelmes ülőalkalmatosságot kell találnunk, ami általában nem más, mint egy forgószék. Webáruházunkban megtalálod a Voyager és a Berill forgószékeket, melyek állítható ülésmagasságuk miatt optimális darabok lehetnek asztalod mellé.

Hálószoba

Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk az egyik legfontosabb helyiséghez, a hálószobához. Majdnem felét töltjük itt napjainknak, ezért fontos, hogy egy olyan szobát alakítsunk ki ahova örömmel lépünk be és elégedetten hajtjuk álomra a fejünket. A pihentető alváshoz elengedhetetlen egy megfelelő ágy, mint például a képen látható Márió franciaágy. Ha pedig esetleg egy kisebb méretű hálószobába keresel ágyat, akkor a Scott sarokheverőt ajánljuk! A hálószobát, ahogyan akár a nappalit is, fel lehet dobni néhány családi, baráti fotóval. A kisebb helyiségekben érdemes tükröket elhelyeznünk, ugyanis ezek optikailag nagyítják a teret. A hálószobában például ez könnyen kivitelezhető egy tükrös gardróbszekrény vásárlásával.

Reméljük tudtunk segíteni ezzel a pár tippel a tökéletes bútordarabok kiválasztásához. Látogass el webáruházunkba, ahol garantáltan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő darabokat!