Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Gyerekszoba - kuckó

Ha a gyerek egy kicsit már nagyobbacska, akkor a szükséges tér is nagyobb. Ez persze nem áll mindenkinek rendelkezésére, többnyire inkább helyhiánnyal küzdünk, de lemondani a kuckózásról ilyenkor sem kell: ürítsünk ki egy sarkot, egy matraccal, egy kis polccal és ötletes világítással nagyon hangulatos és barátságos kis zugot alakíthatunk ki. Az alábbi kép gyerek kanapé, amely ágyazható. Egyszerűen ággyá alakítható, napközben pedig kanapé formát ölthet a szeretett kuckóban.

Gyerekeink ízlésvilága már egész fiatal korban kialakul. Legyen a kedvence a rózsaszín, autós, állatos, kék vagy éppen zöld. A termékkínálatunk között minden apró gyermek igényeire gondoltunk.

Böngésszen kedvére, válasszák ki közösen a gyermekükkel a megfelelő darabot!

A következő képen a legkedveltebb gyerek heverő található, bonell rugós kivitelű ezáltal kényelmi anyagi szempontból is a legmegfelelőbb.

Ha gyermekünk még elég kicsi, ajánljuk figyelmébe a képen látható körbetámlás heverőt, amely színes gyerek mintákkal van ellátva, lányoknak, fiúknak egyaránt elnyerheti a tetszését bármelyik. A termék ágyneműtartóval rendelkezik, ébredés után egyszerűen el tehetjük szem elől a párnát és az ágyneműt. Tanítsuk gyermekünket minél hamarabb a rendrakásra!