Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Javaslatok a megfelelő gardróbszekrény kiválasztásához!

A gardrób, vagy más néven „járható szekrény” általában a szoba, előszoba, fürdőszoba közelében szokott lenni, és ideális ruhák, cipők, lakástextíliák, és más használati tárgyak tárolására. A gardróbnak köszönhetően lehetősége van a pólókat, pulóverek összehajtva a polcon tárolni, és a hosszabb ruhákat, szoknyákat, blézereket vállfával az akasztóra tenni.

I. Akasztórészének mélysége legalább 55-60 cm legyen, a cipők tárolására tervezett rész mélysége 30 cm legyen, és a polcok mélysége legalább 45 cm legyen.

II. Szekrény falára szereljen fel egész alakos tükröt, amelyet tükör fölötti megvilágítással lásson el. Az oldalfalon lehetnek még olyan fiókok, melyek nyakkendő, övtartó, nadrágtartó tárolósát teszik lehetővé.

III. Milyen ajtót választ a gardrób tervezése során, először azt figyelje meg, hogy mennyi hely áll rendelkezésére. A nyíló ajtó több helyet foglal, viszont lehetőséget ad arra, hogy az egész szekrény belsejét áttekinthesse. A toló ajtók sokkal kevesebb helyet vesznek igénybe, viszont amiatt, hogy egymás mögé tolódnak, nem tudja az egész belső részt megtekinteni. 

IV. A gardrób tervezés során figyeljen oda arra, hogy a helyiség minden apró részét használja ki, azaz egy magas szoba esetében mennyezetig építse a szekrényt. Erre a weboldalon lehetősége van magasítást rendelni a gardróbszekrényekhez. (lásd. Box tolóajtós gardrób, Center tolóajtós gardróbszekrény)

Böngésszen a Megfizethetőbútor weboldalán, garantáltan megtalálja a megfelelőt! Az alábbi linkre kattintva megtekintheti kínálatunkat.

https://megfizethetobutor.hu/szekreny/gardrobszekreny