Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Gardrób ötletek: 7+1 tipp az őszi átrendezéshez

Lassan elköszönhetünk a nyártól. Eltehetjük a felfújható medencét, a napágyat, a nyári szandálokat és ruhákat. Nem csak az évszak, de az életvitelünk is megváltozik az új szezonnak köszönhetően. A meleg, fülledt időt felváltja a hűvösebb időjárás. Érkezik a szürkület, a több munka, az év végi hajtás. Az ősz ráadásul új ruhatárat is igényel.

Neked mi jut eszedbe, ha a gardróbszekrényedre gondolsz? Talán el se mered magad előtt képzelni, hiszen tudod, hogy úgy néz ki, mintha egy hadsereg ment volna át rajta? Még jó, hogy legújabb cikkünkben elhoztuk a legjobb gardrób ötletek tárházát, aminek segítségével Te is könnyebben felkészülhetsz az új évszakra! Nézzük is a legjobb tippeket!

Gardrób ötletek a tökéletes őszhöz

1. Kategorizálj!

Mielőtt bármihez is hozzákezdenél: állj meg! Nézz bele a szekrényedbe és vedd végig, hogy milyen ruháid vannak. Az jó kezdet lehet, hogy ha megszabadulsz azoktól, amikre már nincs szükséged. Ezeket dobd ki a földre, vagy az ágyadra. Amiket pedig úgy döntesz, hogy megtartasz, azokat ne szedd ki (legalábbis egyelőre). Hogy miért? Azért, mert könnyebb úgy válogatnod, ha látod magad előtt, hogy mivel is van dolgod.

Gardrób ötletek

Ez egy könnyű és egyszerű gardrób ötlet, ha Te is szeretnél egy kis rendszer vinni a mindennapos öltözködésedbe. Nézd meg, mit mikor hordasz! Pizsama, fehérnemű, alkalmi ruha, farmerek, felsők, pólók és így tovább.

PRO tipp: Ha valamelyik ruhánál hezitálsz, hogy megtartsd-e, akkor inkább dobd ki vagy adományozd el! Ha már hezitálnod kell, akkor biztos, hogy nem fogod később használni.

2. Szedj ki mindent!

Ha elkülönítetted melyik ruhákat tartod meg és melyiket nem, akkor jöhet a kiszedés. Vegyél ki minden ruhát! Tedd őket az előbb említett kategóriák szerint és takarítsd ki a szekrényedet! Porszívózd, vagy töröld át a belsejét! Hidd el, itt is megtelepszik a por, még ha folyamatosan mosod a ruháidat is.Gardrób ötletek

Úgy érzed, hogy nincs elég helyed? Akkor a Depo szekrényünk, tökéletes megoldás lehet számodra. Ugyanis akasztós és polcos részébe biztos, hogy minden elfér. Ráadásul a termék számtalan színben elérhető, így tuti, hogy megtalálod az enteriőrödnek megfelelő darabot.

3. Álmodd meg a ruhatáradat!

Mielőtt visszatennéd a ruháidat, vizualizáld, hogy hogyan szeretnéd őket elhelyezni! Lehet, hogy nincs Carrie Bradshaw méretű gardróbod, azonban plusz szekrényre mindig jó áron tudsz beinvesztálni. (Főleg a kínálatunknak köszönhetően.)

Jó gardrób ötlet, ha kitalálod, hogy például, alulra mennek a cipők. Ha van olyan része a szekrényednek, ami nehezen érhető el, oda mehetnek azok a darabok, amiket ritkán használsz: például a fürdőruhák, kalapok.

Lomba szekrény

Lomba szekrény

A lehetőség végtelen, csak a Te képzeleted szab határt.

PRO tipp: Fontos, hogy a berendezésnél szemmagasságba tartsd azokat a darabokat, amit heti szinten, vagy állandóan használsz.

4. Akaszd fel az elegáns ruhákat!

Ha Neked is számos olyan darabod van, ami elegáns, vagy kényes anyagból készült, azt érdemes vállfára téve tárolni, így kevésbé fognak gyűrődni. Ráadásul, ha szeretnél egységes kinézetet varázsolni, akkor jó gardrób ötlet lehet az, hogy ha minden ruhadarabod egy irányba néz.

Az is ideális lehet, ha hosszúság szerint rendezed el a ruháidat. Például kerüljenek bal oldalra az elegáns kabátok, öltönyök, majd jobb oldalra a felsők, ezzel egy „csökkenő” sémát kialakítva. Így egy nagyon luxus kinézetet tudsz kelteni gardróbodba!

Gardrób ötletek

5. Használj ugyanolyan vállfákat!

Nincs is annál nagyobb káosz, mint amikor a műanyag, a fém és a színes vállfák sorakoznak össze-vissza egymás mellett. Válassz ki egy fajtát, és tartsd magad ahhoz végig!

Ha úgy érzed, hogy egy fajtára nem akarsz most költeni, akkor válaszd el őket kategóriák szerint, pl: felsőknek menjen a már meglévő színes/műanyag vállfa, míg az elegáns ruháknak a fém. Vagy fordítva, ahogy szeretnéd. De vigyél egy kis rendszert az elrendezésbe!

Gardrób ötletek

6. Halmozd egymásra a vastagabb anyagokat!

A fellógatott elegáns ruhák után tovább mehetünk a vastagabb anyagú darabokra. Úgy gondoljuk, jó gardrób ötlet, ha a farmereket, pulcsikat összehajtod és egymáson tárolod őket. Ezzel nem csak a ruhák nem gyűrődnek, de még helyet is nyerhetsz velük. Ráadásul így könnyebben meg is találod majd, amit keresel. (Csak mindig ugyanúgy hajtsd vissza őket.)

Gardrób ötletek

7. Használj dobozokat, vagy elválasztókat!

Ha a fehérneműkre, pizsamákra, edző cuccokra, vagy könnyebb anyagokra gondolunk, akkor jó gardrób ötlet lehet egy elválasztó, vagy különféle dobozok beszerzése. Ezekbe ugyanis könnyen összegörgetheted a ruháidat, anélkül, hogy azok összekeverednének vagy rendezetlen hatást keltenének.

Gardrób ötletek

+ 1. Ha úgy érzed, hogy elavult szekrényed vagy nincs elég helyed, akkor ne félts váltani!

Végső tippként, pedig, ha valami nem tetszik, akkor cseréld le! Tudjuk, hogy a költekezés manapság nem olyan könnyű, mint korábban. Azonban kiváló termékeket lehet találni ár-érték arányban, ha a megfelelő helyen keresel és újítani szeretnél. Szerencsére a Megfizethetőbútor kínálatában számos olyan termék elérhető, ami olcsó, öblös, de mégis mutatós.

Gardrób ötletek

Egyik szupersztár termékünk a Muro szekrény, amely könnyen nyitható, alumínium sínes tolóajtós rendszerrel rendelkezik. Ráadásul több méretből is választhatsz, annak megfelelően, hogy milyen nagy ruhatárral rendelkezel.

Kíváncsi lennél a további szekrényeinkre? Akkor ne felejtsd el megnézni a teljes kínálatunkat! Rendezett szekrényeket és kitartást kívánunk az új évszakhoz!