Add meg irányítószámod, hogy a szállítási időt pontosan meg tudjuk határozni!

Irányítószám
Legjobb gardrób!

Az optimális gardrób könnyen átlátható, hasznos belső terekkel kell, hogy rendelkezzen. Célja mindenképp a rendszerezettség biztosítása ezzel megkönnyítve a mindennapokat.

gardrób

Lakásunk minden helyiségének berendezésekor azonos alapszempontokat kell figyelembe vennünk, az adott tér paramétereinek figyelembevételével. A cél mindenhol a praktikum és az esztétikum megfelelő ötvözetű legyen, az adott tér a legjobban legyen kihasználva.

A gardrób, vagy más néven „járható szekrény” általában a szoba, előszoba, fürdőszoba közelében szokott lenni, és ideális ruhák, cipők, lakástextíliák, és más használati tárgyak tárolására.

bond tolóajtós gardrób

A megfizethetobutor. hu oldalon összeszerelt állapotban 120 cm, 160 cm, 200 cm, 239 cm szabvány méretben elérhetőek termékeink. Amennyiben a belmagasság is engedi, ajánlom figyelmébe a termékekhez tartozó magasítást, ami kitűnő lehet a ki nem használt ruhadarabjaink, bőröndök, ágyneműhuzatok, olyan tárgyaink számára, amelyeket csak ritkán keresünk fel.

léna gardrób

Lakásához szűk folyosók, keskeny ajtók vezetnek? Válassza a honlapon fellelhető lapraszerelt termékeinket, ami nem okozhat gondot Önnek. Javaslatunk, hogy jól gondolja meg, hogy milyen ajtót választ a gardrób tervezése során, először azt figyelje meg, hogy mennyi hely áll rendelkezésére. A nyíló ajtó több helyet foglal, viszont lehetőséget ad arra, hogy az egész szekrény belsejét áttekinthesse. A toló ajtók sokkal kevesebb helyet vesznek igénybe, viszont amiatt, hogy egymás mögé tolódnak, nem tudja az egész belső részt megtekinteni.

alan gardrob

brian gardrob

A könnyű, praktikus elrendezés szempontjából válasszunk belső kiegészítőket:

Polc, kihúzható polc, akasztó rúd, ruhalift, fiókkosár- ezek használatával minden ruhadarabunknak megfelelő helyet biztosíthatunk.

Kis szobában helyezi el a gardróbot? Optikailag nyerjen teret tükörrel, kérjen a szekrény ajtajára tükröket, meglátja a tér nagyobbnak tűnik és a reggeli öltözködésben segítségére lesz, ha a gardrób előtt öltözik. Esetleg felpróbálja legújabb ruhadarabját, amit legutúbb vásárolt.

Ügyeljen a színekre! - Hálószobában a nyugodt, pihentető színek passzolnak (pasztell, világos szürke, fehér, bézs) 

A világos szín nagyítja a teret, a sötét szín eleganciát, modern világot ötvöz lakásunk bármely részén.

fiókkosár